با سلام خدمت تمام دوستان!!!
در ابتدا باید بگم Krauser جان ما فقط داشتیم یک بحث میکردیم و طرفداریی بازی خاصی را هم نکردیم!!!فقط عین حقیقت صحبت کردیم!!!حالا اختلاف نظرهایی هست ولی همه چیز دوستانه و در حد بحث بوده!!!من خودم قبلا با احمد اقای 08 درباره این دو بازی بحث کرده بودیم کاملا صمیمی و دوستانه که هر دومون هم لذت میبردیم!!!ولی بلاخره باید به این نکات هم توجه بشه دیگه!!!
-------------------
نقل قول:
باید بگم که در مورد قیافه ها اگر توجه کرده باشید گفتم که ساکر در زمینه چهره دقیق تر عمل میکنه پس من نگفتم که ساکر قیافه ها رو خوب درست نمیکنه
خوب احمد جان ما هم که همینو گفتیم و حرف شما را به نوعی تایید کردیم دیگه!!!
نقل قول:
دوم هم باید در مورد لباس بگم که منظور من از ازادانه بودن حرکت کردن لباس ضمن دویدن و برخورد اون با هوا هستش یعنی تکون خوردنش که در فیفا به عینه وجود داره ولی من در ساکر ندیدیم
خوب من هم اینو قبول داریم و تو فیفا نسل بعد تکون میخورد لباس بازیکنها و حتی استین پیراهن هم تکون میخورد!!!حرف شما هم قبول!!!ولی بحث اصلی سر چین و چروک بود دیگه!!!تو فیفا پیراهنها از اول چروک دارند ولی تو ساکر متناسب با حرکت بازیکنها پیراهن یا شورتشون کاملا چروک میشه!!!
نقل قول:
در مورد استیل لباسها که واقعا لباس در فیفا بهتر طراحی شده اینو دیگه قبول کنید .
اما صد در صد قبول دارم که موها و استیل و تنوع اونها در ساکر خیلی بهتره اینو قبول دارم
خوب طراحی در فیفا خوب هست هم در ساکر ولی Ea چطور لباس طراحی کرده!!!اصلا ظریف و با جزئیات دقیق نیست حالا دوستمون در مورد پیراهن بازیکنهای چلسی و سامسونگ حرف خوبی زد!!به این میگن بی دقتی یا مثلا شماره پشت بازیکنها اصلا شبیه نیست یا خیلی کوچیک هست یا خیلی بزرگتر از حد معمول واقعیت!!وگرنه که طراحی کلی خیلی خوب هست!!!
اما مسئله لباس افتادن رو شورت که فیفا 09 عالی هست در این زمینه که هیچکس نمیتونه منکرش بشه!!!اما شاید تو ساکر هم این وضعیت اتفاق بیافته یک مثالی میزنم!!!تو Pes 2008 که عکسهاش منتشر شده قبل از بازی هیچ یک از بازیکنها لباسشون روی شورتشون نیافتاده بود ولی وقتی بازی ریلیز شد بعضی از بازیکنها در طی مسابقه این حالت براشون پیش میامد که امیدوارم تو PES 2009 هم باشه!!!
نقل قول:
منظور من از غول بودن رونالدو اینه که رونالدو رو همچین بزرگ کشیدن و مثلا کسی که در ساکر 10 سانت بزرگتره به وضوح میشه فهمید بزرگ تره ولی این درحالیه که 10 سانته نه 50 سانت.
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ولی منظورم اینه که رونالدو رو بزرگ طراحی کردن نسبت به بقیه
اینو هم من فهمیدم چی بود منظورت ولی این حرفتو من تو PES 2008 قبول دارم ولی نه برای PES 2009 چون استیل و قد و وزن بازیکنها دقیقا به مانند خودشون شده!!!کافیه عکس دسته جمعی از منچستر را ببینید که چند وقت پیش منتشر شده رونالدو واقعا عین خودش شده و واقعا نورمال هست!!!!حتی خود من خیلی گیمپلی از ساکر 2009 دیدم و این را شاهد بود که رونالدو بسیار استاندارد طراحی شده!!!
نقل قول:
و اینکه میرسیم به نورپردازی که دیگه در این مسئله واقعا دست ساکر بسته شده وقتی شما اشعهای افتاب رو در فیفا مشاهده میکنید به هیجان می ایید و وقتی تنوع این همه رنگ و زیبایی شما را به وجد می اورد در حالی که ساکر رنگهای خشک و یه جورایی تاریک داره مثلا شما به لباسهای تیم چلسی نگاه کنید باید ابی ابی باشه ولی لباسها ابی تیره و بیرنگ هستش که تو دل نمیشینه منظور اینه که رنگها خوب نیستن
در ابتدا باید بگم من قبول میکنم که از نظر نورپردازی فیفا عالی هست ولی خوب PES 2009 هم تو نورپردازی بسیار پیشرفت کرده!!!و این رنگ مرده هم درباره تیمهای لیسانس نشده صدق میکنه که اون هم تنظیم رنگ تو بازی هست که میشه ابی ابی کرد لباس را مگه نه!!!شما بر فرض لباس منچستر را ببین خیلی شاد و عالی هست چمن هم از اون حالت زرد رنگ مانندش در اومده!!!!شما بازی مثلا اینتر و منچستر را در لیگ قهرمانان تو PES 2009 ببینید همه چیز عالی هست طراحی رنگ جو خاص لیگ قهرمانان عکاسهای کنار زمین که وقتی من دیدم بسیار خوشحال شدم!!!
و ضمن تشکر از دوست خوبمون گوگل بوی که من اسمش را نیمدونم بابت پستهای بسیار بسیار جالب و زیبا و البته خوبی که میدن!!!!در این مقایسه هم که انصافا ساکر یک چیز دیگست شما به چهره ندود توجه کنید در فیفا که چشمان خوفناکی دارند وجدانا