این کلمات جمع هستند ولی برای اون ها فعل مفرد میاد ( یعنی s سوم شخص میگیره + فعل کمکی مفرد استفاده میشه)نقل قول:
somebody says she is a nice girl
somebody was at home
Printable View
این کلمات جمع هستند ولی برای اون ها فعل مفرد میاد ( یعنی s سوم شخص میگیره + فعل کمکی مفرد استفاده میشه)نقل قول:
somebody says she is a nice girl
somebody was at home
much بیشتر در سوالات و جملات منفی ( یعنی مثبت نیست - نه اینکه معنای منفی داره) استفاده میشهنقل قول:
?was there much mess
I don't have much time
خوب این Much بعد از کلماتی مانند so و to استفاده میشه که برای تاکید بیشتر است
در تکمیل محمد.کلرجی، اینم اظافه میشه کرد که too هم در عین حال بیشتر منفی هستش ...نقل قول:
وقتی استفاده میشه که بخواهی تعلق چیزی را نشون بدی، مثلا:نقل قول:
the boy's coat
my sister's skirt
در مورد سوالتون، bank manager درست است، برای توضیح بیشتر کلمات Apostrophe grammar را سرچ کنید
2. cheers
3. نمی دونم
سلام به نظر شما بهترین کتاب برای یادگیری اصطلاحات روزمره زبان انگلیسی چیه .من خیی گشتم یه کتاب به نام (اصطلاحات رایج انگلیسی در درک فیلم نوشته محمود سمیعی نصر) پیدا کردم اما هیچ ا برا فروش نیست
ببخشید این نرم افزار های ترجمه موثر هم هستن؟
در برخی موارد خیر!!!!نقل قول:
اصولا خیلی پرت و پلا می گن :27: برای ترجمه یه متنی که خودت می خوای بدونی بد نیست ، یه چیزی می فهمی ولی بعضیا برای زیرنویس فیلم ازشون استفاده می کنن که واقعا فاجعه اس !! من فیلم Yes Man رو دیدم خیلی فاجعه بود زیرنویسش ... بدتر گیج می شدی ... البته شاید این جدیدا بهتر شدن :14:نقل قول:
موافقم :46:نقل قول:
هیچوقت یه ماشین نمی تونه جای انسان رو بگیره حداقل تو رشته ی ما که اینطوریه. این نرم افزارها تنها معنی تک تک لغات را کنار هم میزاره و دیگه به معنی و مفهوم جمله یا مقصود نویسنده یا گوینده توجه ای نمیکنه.
سلام
دوستان این جمله به فارسی چی میشه؟
.Sounds like fun
خودم فکر میکنم " جالب بنظر میرسه " بشه ولی شک دارم.
بعد معادل دیگه ای ( مترادف ) هم هست براش؟ به انگلیسی.