پیام نور حذف شرط داشتن میان ترم و انتخاب واحد بدون محدودیت (در صورت داشتن معدل ۱۲ تا ۲۰ واحد می توانید بگیرید و با معدل بیشتر تا ۲۴ واحد) را تصویب و به اجرا در آورده استنقل قول:
Printable View
پیام نور حذف شرط داشتن میان ترم و انتخاب واحد بدون محدودیت (در صورت داشتن معدل ۱۲ تا ۲۰ واحد می توانید بگیرید و با معدل بیشتر تا ۲۴ واحد) را تصویب و به اجرا در آورده استنقل قول:
این طوری باشه که خیلی خوب میشهنقل قول:
یک نون بخورید و 100 تا صدقه بدید :31:
:41::41:کجا گفته که من ندیدم ؟؟ به صورت بخشنامه بوده ؟؟نقل قول:
بله بخشنامه بوده و جزء همان مقرراتی بود که نمره ی منفی را از امتحانات حذف کردند و همچنین اضافه شدن نمره ی میان ترم بدون احتساب نمره نهایی .نقل قول:
ولی از این به بعد کسانی که 4 ( یادم نیست شاید هم 3 ترم) ترم مشروط شوند را بلافاصله اخراج می کنند
ترم قبل فقط 2 تا قانون بود که من دیدم اجرا میشد
یکی اینکه 6 نمره میان ترم دست استاد هستش . و استاد میتونه 6 نمره کامل را به دانشجوها بده . حتی اگه دانشجویی توی برگه 1 هم شده باشه استاد میتونه نمره میان ترم کامل 6 نمره را بهش بده .
اما ترم های قبل استاد به شرطی میتونست 6 نمره را به دانشجو بده که دانشجو حتما از برگه نصف نمره را گرفته باشه . یعنی حداقل 7 شده باشه .
یکی دیگه اینکه نمره های منفی را از تست ها برداشته بودن . اما یکی از امتحانات ما نمره منفی هم داشت .
موفق باشید :)
تاریخ انتخاب واحد ترم تابستان سال تحصیلی 88-87 از مورخ 27/04/1388 لغایت 10/05/1388 می باشد.
داشجویان گرامی از مورخ 25/04/1388 برای دریافت تاریخ و ساعت ثبت نام خود به سایت گلستان مراجعه نمایند.
سلامٌ علیکم یا شیخنقل قول:
بیا ببین چه درسی دارم می خونم کشتم خودمو ...دیگه نمیای پیام ببینیمت ؟ باباااا پول لازمم بیا دیگه !!
حالا سوالو داشته باش تا حساب کار من بیاد دستت :
دوستان..من از پارسال که قبول شدم تا الان (2 ترم) سر هیچ امتحانی نرفتم :15: در واقع حذف ترم کردم. می خوام بدونم هیچ اتفاقی برام نمیفته ؟!! البته قول میدم تابستون جبران کنم :eh:
نه جونم هیچ اتفاقی نمی افته . برای اونا مهم پول هستش . شما پول هر ترم را به حساب بریز اما امتحانات را برو حذف کن .نقل قول:
موفق باشی :)
در انتخاب واحد ترم تابستان دانشجويان دانشگاه پيام نور فقط 6 واحد ارائه ميشود.
برای دانشجويان ترمهاي 7 و 8 دانشگاه پيام نور در انتخاب واحد ترم تابستاني دروس تخصصي ارايه ميشود اما به ساير دانشجويان فقط دروس عمومي ارائه ميشود.
:27:منبع لطفا ؟؟؟نقل قول: