دوستان
کم کردن اب رادیاتور علتش چی میتونه باشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از درب رادیات نیست و جایی هم نشتی نداره . یه مکانیک میگفت از واشر سر سیلندره صبر کن بدتر که شد و اب روغن قاطی کرد درستش کن
Printable View
دوستان
کم کردن اب رادیاتور علتش چی میتونه باشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از درب رادیات نیست و جایی هم نشتی نداره . یه مکانیک میگفت از واشر سر سیلندره صبر کن بدتر که شد و اب روغن قاطی کرد درستش کن
علتش اگر از جایی نشتی نداره احتمال زیاد از همون واشر سر سیلندره ولی نمیفهمم چرا مکانیک این حرفو زده و همین حالا عوضش نکرده؟نقل قول:
استپر ؟نقل قول:
کجا هست این استپر ؟
خودم میتونم تمییزش کنم ؟
اگه موتور خوب کار نمیکنه,اب روغن قاطی میکنه و دود ابی میده به علاوه ی مشکلی که گفتید پس مشکل از واشر هست و سوخته و باید تعویض بشه و باید این چیز هایی که گفتم رو چک کنید.نقل قول:
سلام دریچه ای که روی سر سیلندرت هست و باز کن ببین اگه فط روغن باشه از واشر سر سیلندرت نیست اگه بخار کرده باشه اب چسبیده باشه بالا روی در از واشرنقل قول:
ممنوننقل قول:
چنديد دليل عامل اين صداي تق هست و اگه اين صدا به همراه يك تققه با حركت ماشينه يعني زماني كه مي خواين حركت كنين ماشين به اصطلاح تقه ميزنه (با يه تكان شبيه سريع ول كردن لحظه اي كلاچ) حركت مي كنه مشكل احتمالا مي تونه از ديفرانسيل و اجزاش يا دسته موتور باشه.
تقریبا همین چیزیه که شما میگین
ولی این صدا فقط موقعی که دنده رو روی یک یا دو هست شنیده میشه و وقتی دنده عوض میکنم این صدا طوریه که انگا توی ماشین شنیده میشه
درست نمیدونم ولی فکر کنم صدا از سمت شاگرد یا عقب ماشین میاد
دوست عزیز استپر موتور شما یا همون موتور پله ای خراب شدهنقل قول:
حدود قیمت هم 25 تا 30
ارزون تر هم هست میتونی بگیری ولی یه هفته کار نکرده دوباره همون آشو همون کاسه
خودت هم میتونی عوضش کنی روی دریچه گاز نصب شده.
یک قطعه استوانه ای کوچک مشکی کنار دریچه گازهنقل قول:
اگه دائمی نیست پس با تمیز کردن باهاش کنار بیاید که چنس جدید ارزون واقعا افتضاحه
برا تمیز کردنش هم اگه بلد نیستید خیلی احتیاط کنید که خراب تر نشه
موفق باشید
والا مکانیکه میگت عوض کردن واشر سر سیلندر خیلی کار میبره و هزینش زیاده حدود 100 تومنی میشه بزار خیلی که خراب شد بعد عوض کننقل قول:
خوب مشخصه . برای عوض کردن واشر باید سرسیلندر باز بشه و چون سرسیلندر هم خیلی به تاب برداشتن حساسه و همین طور باز کردنش مشکله هزینه ی زیادی داره.نقل قول: