آشغال حالم به هم خورد وقتی بازی کردم.نقل قول:
Printable View
آشغال حالم به هم خورد وقتی بازی کردم.نقل قول:
کجاش مسخره هستش؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا بازی مسخره ای هست
منم همینو میگم !نقل قول:
کجاش مسخره هستش؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!
شما هم خواهشا کم الکی تایید بکن .نقل قول:
آشغال حالم به هم خورد وقتی بازی کردم.
یه جا میگی خیلی باهاله و گرافیکش قشنگه ! الآن هم داری میگی مسخره هست .
خواهشا دوستان کم توهین بکنند .
مسخره هست خوش به حالش .
در صورت پست های اسپم به مدیران اطلاع داده میشه .
دوستان من الان 18% بازی رو رفتم . فکر میکنم خیلی نسبت به بازیهای قبلی طولانی تر باشه . فقط از اساتید 2 تا سوال داشتم .
1) آیا در هر مسابقات Race Day باید حتما Dominated بشیم یا WON هم بشیم ، کافیه ؟ ____ کلا میخوام بدونم چه فرقی اینا با هم دارند .
2) تو مسابقه Secter Shootout چطوری باید اول شد ؟ ____ منظورم اینه که چطور باید Point لازم رو بدست آورد ؟
بازی قشنگیه . ولی با این پیست های مسخره حالمون رو گرفتن.
Mw کجا و Ps کجا....:18:
1. بستگی به مسابقات داره . مثلا تا قبل از مسابقات King ها میتونی فقط Won بشی . کافیه . ولی اگه Dominate بزنی که بهتره ! هم پول بیشتری میگیری ، هم یدونه جایزه بیشتر . اگه مسابقات آسونی بود حتما برو .نقل قول:
2. در این مسابقه ( اگه اشتباه نکنم ) چند CheckPoint وجود داره . وقتی هم بازی شروع میشه یه تایمر معکوس روی صفحه نشون داده میشه . هرچی شما زودتر به CheckPoint برسی ، امتیاز بیشتری میگیری . برای مثال اگه شما روی یه CheckPoint 350 بزنی ، اگه یه نفر بعد از شما 370 بزنه ، اون 370 امتیاز میگیره . اگه شما هم روی اون CheckPoint 400 بزنی ، 400 امتیاز میگیری .
ولی جالبه ! شما تا 18% اومدی ولی هنوز این مسابقه رو بلد نیستی !
یه خواهش هم داشتم :
سیوت رو واسم آپلود کن . چون من الآن ویندوز عوض کردم همه ی سیو هام پرید :41:
ممنون از پاسخت . راستش رو بخوای این نوع مسابقه ( Sector Shootout ) تو این سری جدید اومده . من هم تا الان تقریبا اکثر مسابقات رو Dominated شدم . ولی خوب به نظر من مسابقه Sector Shootout یه مقدار از مسابقه های دیگه سخت تره . البته از نظر من . Save این بازی رو تا 18% اینجا میذارم . هرکی خواست Download کنه . فقط اضافه کنم که از اول بازی من گزینه King رو انتخاب کردم :نقل قول:کد:http://www.4shared.com/dir/5226765/7f39ed1f/sharing.html
دوست عزیز در مورد اون مسابقه که حق با شماست . یکمی سخته .نقل قول:
ولی اگه ماشینت شتاب داشته باشه سر پیچ ها مشکلی پیش نمیاد .
در مورد سیو هم دستت درد نکنه .
واقعا زحمت کشیدی .
ببینم توی سیوت چه ماشین هایی داری ؟
چقدر هم Cash داری ؟:21:
هر سئوال دیگه ای بود در خدمتیم :20::8:
نقل قول:
Cach فکر میکنم در حدود 1000000 دلار باشه و برای Drag ماشین chevrolet corvette c6 و برای Grip ماشین Pagani zonda f و porsche 911 Gt و برای Drift هم ماشین Infiniti G35 (V35) است . البته به جز اینا دو یا سه تا ماشین اضافه دیگه هم دارم . دیگه چی کار کنیم . پولداریم دیگه . مگر تو بازیها یه خورده پولدار بشیم اما در واقعیت پر از خالی هستیم .
راستی یه سیستم بگین که این بازی رو در نهایت گرافیک و رزولیشن بدونافن تصویر بتونم بازی کنم.