خواهشن جواب این سوال من را بدیدنقل قول:
Printable View
خواهشن جواب این سوال من را بدیدنقل قول:
ممنون از جوابتون ولی در حالت سايلنت هم این صدای قطع و وصل شارژ قطع نميشه يکی کمک کنهنقل قول:
در مورد نصب نشدن تم باید بگم راهش اینه که یا runme.lin رو اجرا کنید یا با استفاده از skin installer فایل pskn رو اجرا کنید . متاسفانه در خیلی موارد تم درست نصب نمیشه ، راهی که من عرض کردم از روش آزمون و خطا بدست اومده و من هم واقعا نمیدونم چرا تم ها درست نصب نمیشن و اعصاب خرد می کنن!!
حجمش حدود 1.8 مگ هست، دوست عزیز ممکنه خودت بدونی ولی من برای اطمینان میگم که سوپرمن به خودی خود اجرا نمیشه، روی فایل مربوطه قلم رو چند ثانیه نگه میداری تا یک منو باز بشه سپس از open with ، سوپرمن رو انتخاب می کنی و فایلت با سوپرمن نصب میشه.نقل قول:
دوست عزيز من خودم عاشق تم عوض کردنم.
فريم ورم هم 25 Pهست . این کارهايی که گفتی رو این فريم ور اجرا ميشه؟ آخه من برنامه سوپرمن رو دارم اما اجرا نميشه.
حالا چيکار کنم؟ و اینکه اگر ميشه بگو حجمش چقدره؟
توجه : نصب تم یکم خطرناکه و ممکنه آثار مخرب برای گوشیتون داشته باشه، لطفا قبل از هرگونه انگولک به پست ها و تاپیکهای مربوطه مراجعه کنید تا اطلاعاتتون تکمیل باشه.
یه راه بیشتر نداره. باید winamp ورژن قدیمی را نصب کنی بعد صداشا کم کنی.با winamp قدیمیه همه صداهایی که از گوشیت در میاد تحت تاثیر قرار میگیره.good luckنقل قول:
دوستان برای حل مشکلاتتون باید 100 صفه اول را بخونین.بهر حال....نقل قول:
همین تم Iphone با پسوند mtf هست که باید اونا با برنامه mtf.pkg نصب کنید.بصورت open with.خیلی راحت نصب میشه.لینکاشم تو صفه های قبلی هست.فقط نمیدونم کدوم صفحه:31:
سلام دوستان
من براي اين گوشي يه مموري 1گيگ خريدم ،چطور ازش استفاده كنم هر چي دنبال مموري تو منوها مي گردم پيدا نمي كنم بايد چيكار كنم؟؟؟؟
سلام.چی کار کنم که گوشیم بتونه sms فارسی را بخونه؟
وای ممنون خيلی لطف کردی:11: حالاحتما با این وينامپ این صدا قطع ميشه? اخه تو تنضيمات پرفايل نيستا!نقل قول:
این ورژن که ميگيو از کجا پيدا کنم کاش لينکشو ميزاشتی يا لاقل ورژنشو ميگفتی
راستی ميتونم راحت تو گوشی نصب کنم يا دردسر داره:41:
سلام گزينه ميموري كارت در قسمت فايل منيجر شما به راحتي قابل دسترسهنقل قول:
با يه ميموري ديگه هم امتحان كن شايد مشكل از ميموريتون باشه
برنامه راحتيه و به احتمال زياد مشكلت حل ميشهنقل قول:
اينم ادرسش ان شاالله مشكلت حل ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]