با سلام
مادربرد من asus p5vdc-x و تا 2 گیگ رم با باس فقط 533(667 رو با دو رم مختلف تست کردم نخورد)
الان 1 گیگ 533 گیر اوردم با مارک سوزوکی و گارانتی سریر به قیمت 24 تومن بخرم یا نه؟
فقط p30 world
Printable View
با سلام
مادربرد من asus p5vdc-x و تا 2 گیگ رم با باس فقط 533(667 رو با دو رم مختلف تست کردم نخورد)
الان 1 گیگ 533 گیر اوردم با مارک سوزوکی و گارانتی سریر به قیمت 24 تومن بخرم یا نه؟
فقط p30 world
راست میگی , مطمئنی , من تا الان همچین چیزی نشنیده بودم ؟!!نقل قول:
ولی به نظر من اگر اختلاف قیمتش با DDR800 کم باشه کاملا ارزش داره .
در اصل وقتی کمپانی ساخت چیپ ها یه سری چیپ به کپانی سازنده ماژول میفروشه ، تو مشخصات چیپ ها فرکانس کاری خیلی offical نمیزنه !نقل قول:
بیشتر رو حرارت max و حرارت کاملآ safe کاری چیپ ها + تایمینگ های نامی + نوع PCB استاندارد + ولتاژ نامی رو به مونتاژ کننده ماژول پیشنهاد میکنه .
حالا کمپانی مونتاژ کننده میتونه با :
1 - استفاده از PCB های حرفه ای با تحمل CURRENT بالاتر
2 - تعبیه کردن خنک کننده های بهتر برای چیپ ها ( Water ، AIR ، heat sink )
3 - استفاده و تست از تایمینگ های بالاتر یا حتی پایین تر
4 - اعمال کردن ولتاژ بیشتر برای رفع ضعف powering چیپ ها
خب حالا میشه با یه مثال این فرضیه رو ثابت کرد :
همان طور که میدونی استاندارد رایج JEDEC برای تایمینگ ماژول های DDR2 800 با ولتاژ 1.8V بسته به نوع چیپ ها یکی از این 2 پروگرم هست :
5 5 5 15
5 5 5 18
خب حالا شما میتونی مدل DDR2 1066 معرفی کنی که با همین استاندارد ها با ولتاژ 1.8V ماژول رو بایاس کرده باشند ؟!
اگه سرچ کنی میبینی که بیشتر مدل های رایج با ولتاژ های بالای 2.1V به همراه تایمینگ 5 5 5 15 یا ولتاژهای پایین تر + تایمینگ های بیشتر برای مثال 5 6 6 21 تونستن ماژول رو 100% پایدار کنند .
حالا بعضی از کمپانی ها این بایاس جدید رو تو یه پروفایل EPP عرضه میکنن ( در اصل پروفایل اورکلاک شده و تست شده توسط کمپانی هست ) .
بعضی از کمپانی های دیگه هم این بایاس جدید رو تو یه پروفایل استاندارد JEDEC قرار میدن ، که از نظر من تقلب حساب میشه ! ( البته انگشت شمارن ) .
حالا باز هم تردید داری میتونیم بیشتر بحث کنیم . جا واسه بحث زیاده در این مورد .
مطلب جالب خوبی بود ولی شما اینو ببین .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بهت خسته نباشید میگم بابت سرچ وب ! :46:نقل قول:
ولی این محصول هنوز release نشده و در دست تحقیق و بررسی هست و فقط در حد یه مدل sample هست .
نگاه کن :
من دارم محصولات حال حاضر بازار رو تحلیل میکنم . شاید در آینده DDR2 1066 CL3 هم Release بشه ! :31:
شما یه محصول مونتاژ شده و پکیج آماده اگه پیدا کنی ، ممنون میشم . البته رسمی باشه ها . :11:
شما هم خسته نباشی .نقل قول:
بیا خوب :31: : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون D9JKH هست البته .
اینم یه محصولش البته کلا خیلی هم چیز جالبی نیست .
شما اینجا رو دوباره یه نظاره ای بکن :نقل قول:
نقل قول:
همان طور که میدونی استاندارد رایج JEDEC برای تایمینگ ماژول های DDR2 800 با ولتاژ 1.8V بسته به نوع چیپ ها یکی از این 2 پروگرم هست :
5 5 5 15
5 5 5 18
خب حالا شما میتونی مدل DDR2 1066 معرفی کنی که با همین استاندارد ها با ولتاژ 1.8V ماژول رو بایاس کرده باشند ؟!
ولی چیپ هایی که شما لینک دادی همه CL7 هستند !! :blink: :31:
ببین :
اقا اصلا به من چه Micron زده , من که حرف اول شما رو قبول دارم فقط میخواستم بگم چیپ 1066 هست حالا این یه نمونش بود . ولش کن دیگه من فهمیدم شما چی میگی شما هم فهمیدی من چی میگم .نقل قول:
جواب ما رو هم بدین دیگه!:20:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ببین اینا بدرد می خوره...
OCZ - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
4.4.4.15
قیمت رایان صبا: 78.000 Toman
مشخصاتش بیشتر در این قسمت
[HTML]http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1293[/HTML]
-------------
و این یکی
CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
4.4.4.12