790 نیومده هنوزنقل قول:
من پیشنهادم asus maximus formula هست
البته با 250 تومن هم میشه Asus p5e گرفت
Printable View
790 نیومده هنوزنقل قول:
من پیشنهادم asus maximus formula هست
البته با 250 تومن هم میشه Asus p5e گرفت
عجله نکن !! صبر کن مادربورد های 790i پیداشون بشه !!نقل قول:
این نظر کاملآ شخصی می باشد و منبع معتبری نداره !!! :31: :
از نظر من X38 پیش nFORCE 790i هیچی نیست !! در حد اسباب بازیه !! :27:
نمی دونید 790 چه وقت وارد ایران می شه حدودا و اینکه قیمتش تا چقد می تونه باشه اول کار و اینکه چقدر طول می کشه تا به قیمت برسه؟
من جدا از علاقه به چیپست های nVidia , به خاطر پشتیبانی از DDR3 و SLI این چیپ رو در نظر گرفتم...اما آیا DDR3 واقعا ارزش صبر و هزینه بیشتر بابت مادربورد و خود رم رو داره؟
از یک طرف هم نمی خوام یه مادربورد بگیرم با ساپرت DDR2 و پس فردا نسل DDR2 منقرض بشه و همه جا پر بشه از DDR3 ...
از این معلومه ...نقل قول:
این نظر کاملآ شخصی می باشد و منبع معتبری نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از نظر من X38 پیش nFORCE 790i هیچی نیست !! در حد اسباب بازیه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
790i با ویستا SP1 خیلی باحال میشه چون دیگه عین قبل DBS یا همون صفحه مرگ اومدن ها با درایور نویسی خود مایکروسافت برای این چیپست حل شده و در کل چیپست خوبی برای پلتفرم های گیم ...
مهدی جان دنیا بیرحم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا این پیداش بشه یکی دیگه میاد!نقل قول:
عجله نکن !! صبر کن مادربورد های 790i پیداشون بشه !!
این نظر کاملآ شخصی می باشد و منبع معتبری نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از نظر من X38 پیش nFORCE 790i هیچی نیست !! در حد اسباب بازیه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سيستم زير رو به يكي از دوستام پيشنهاد دادم نظرتون چيه(حدود قيمتي رو كه مي دونستم جلوش زدم) اگه احيانا قطعه بهتري تو اون رنج سراغ داريد بگيد ممنون:
CPU: Core2Duo E4500 2.2 2MB 118
MB: Asus P5K or P5KC 137 and 155
VGA: Club3d 2600XT 512MB or HD3850 256MB 145 and 215
H.D.D: Maxtor 250GB 16MB 55
RAM: Kingstone or Patriot 1GB bus 800 35
به نظر من مادربورد p5k بگیر و هارد هم سامسونگ بگیر با ضمانت سام سرویس. رم هم geil بگیری به نفعته.نقل قول:
من يه مادربرد خوب ميخوام كه بتونه قطعات رو راحت ساپورت كنه (اگر ميشه با قيمت)
شما اول cpu رو انتخاب كن و بعد مادر برد مناسبش رو پيدا كن. يه حدود قيمت هم در نظر بگير...نقل قول:
من يه مادربرد خوب ميخوام كه بتونه قطعات رو راحت ساپورت كنه (اگر ميشه با قيمت)
با سلام
من معمولا هر دو سه سال يكبار اقدام به ارتقا سيستم مي كنم اخيرا مي خوام چهار قطعه اصليم رو ارتقا بدم
سي پي يو رو مي خوام Athlon 64 x2 5000 بگيرم
حالا شما براي اين CPU چخ مادربردي رو پيشنهاد مي كنين كه حداقل تا 2 تا 3 سال ديگه نياز به ارتقا مادربرد نداشته باشم. در مورد رم آيا صلاح مي دونيد كه باس 1066 بگيرم يا همون باس 800 رو پيشنهاد مي كنيد.
در مورد كارت گرافيكي چطور ؟ چه كارتي رو پيشنهاد مي كنيد كه هم بتونم با ويندوز ويستا خوب كار كنم هم اكثر بازي هاي روز دنيا رو بتونم اجرا كنم.
من حدود 500 الي 600 تومن مي خوام براي اين چهار قطعه هزينه كنم.خوشحال مي شم نظراتتون رو بشنوم