ام ار کی2 جان نظر شما در مورد مشکل گوشی امیر جان چیه؟؟؟
Printable View
ام ار کی2 جان نظر شما در مورد مشکل گوشی امیر جان چیه؟؟؟
دوستان لطف کنند پست هاشون رو همه در یه پست بزنن و حتی اگر یه پست زدن و چند دقیقه بعدش خواستند یه پست دیگه بزنن همون پست قبلی رو ادیت کنند و اونجا اضافه کنند
اینطوری هم تاپیک تخصصی تر می شه و هم مفید تر و هم تعداد پست های اضافی هم کمتر می شه
در نتیجه یه کاربر بدبخت که تازه می خواد این گوشی رو بخره با دیدن صفحات تاپیک بیخیال خریدن این گوشی نمی شه...
یه کاربر اماتور عمرا بیاد 100 و خورده ای تاپیک رو بخونه که ببینه این گوشی خوبه یا بده...
اونکه صدرصد...یه فیلمبرداری حرفه ای می گیرم تو سایت های خارجی پخش می شه..یک پدری من از این نوکیا در بیارم....نقل قول:
باسه اون مشکل رو ضربه انگشت منم به قول گفتنی "نوکیا همینه !!!!"
یادمه حدودا یه سال پیش یه گوشی 6260 دوستم داشت بهم گفت که نمی تونه بیشتر از 3 مگ بلوتوث کنه و بلوتوث که میکنه بعد از 3 مگ ارور اینترنتال رم داخلی می ده و بلوتوث قطع می شه
به یکی از دوستانم تو مسنجر پی ام زدم و گفتم چرا نوکیا اینطوری کرده .. یعنی واقعا اینقدر احمق بوده که حرکتی انجام بده و بلوتوث مستقیم تو رم گوشی ریخته بشه و تو رم داخلی گوشی ریخته نشه؟؟
دوستم گفت دقیقا همینطوریه...نوکیا رو نشناختی هنوز؟؟
الان به حرف دوستم دارم پی می برم...وقتی گوشی های اولیه نوکیا همچین مشکلات خیلی خیلی جزیی رو داشتند دیگه چه انتظاری می شه از گوشی های نسل جدید داشت؟؟
-------
لینک هم چک کردم..صدرصد سالمه..یا با Ie چک دانلود کنید و یا با یه دانلود منیجر که به عنوان لینک نشناسه و به عنوان یه فایل زیپ بشناسه که بهتون سیو تارگت بده
راستی امیر جان من دیدم کلیپ رو ...
راست میگه موقع تکون خوردن یه کمی تصویرش پرش داشت...
راستی با چه گوشیی اینو گرفتین...
ان81 جزء گوشی های جدید نوکیاست.نقل قول:
بعد من منظورتون رو نمیفهمم سخت افزاری یعنی چی؟
خواهشا جای ئدیگه اپلود کن!!!
نقل قول:دقیقا موقع تکون خوردن پرش تصویر داره و تصویر یه کم روشن تر میشه ....نقل قول:
لینک درسته منم همین الان دانلودش کردم.نقل قول:
خب حالا که اینطور شد ...
چه گوشی بخرم ؟؟؟
راهنمایی کنید
تا 300 تومان ..
حتی الامکان سیستم عامل دار باشه ...
امیر جان راست میگهنقل قول:
rainysky50
جان تو خیلی پست الکی دادی الان همش پشت سر هم.
من خودمم برای باره اول امدم تو این تاپیک حال نداشتم کلشو نگاه کنم
امدم صفحه ی آخر.
W800نقل قول:
رینی جان لینک کاملا درسته...مشکل از مرورگر شماست...نقل قول:
خواهشا جای ئدیگه اپلود کن!!!
من یه راه بهتون پیشنهاد میکنم !!!
برید تو PT و اونجا مثلا تو تاپیک 5700 روی گزینه ارسال پاسخ کلیک کنید...تو ادیتور یه چهار تا نوشته کلیک کنید و بوکمارکش کنید و از ایکون ها روی ایکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و سپس لینک رو بدید و اوکی کنید
بعد روی مشاهده بحث کلیک کنید...اون نوشته شما که الان لینک شده رو یه کلیک راست کنید و Save Target رو بزنید
روی ارسال پاسخ هم یه وقت کلیک نکنی :31: