U P D A T Eنقل قول:
U P D A T Eنقل قول:
اگر SRT رو به SUB/IDX تبدیل کنید میتونید تنظیمات دلخواه منجمله سایز و رنگ و... رو روش اعمال کنید و ثابت بمونه...نقل قول:
سلام دوستان
من یه فیلم دارم که زیرنویس بهش چسبیده و انگلیسی هم هست حالا میخوام بدونم چطوری میشه این زیرنویس رو از فیلم جدا کرد و به صورت جداگانه ذخیره کرد؟
میدونم که سوالم یه مقدار عجیبه این بیشتر به خاطر اینه که من بعضی از فیلم ها رو با گوشیم میبینم و اون دسته از فیلم هایی که زیرنویس بهشون چسبیده شده وقتی داخل گوشی پخش میشه زیرنویس نشون داده نمیشه !
سلام، منظورتون زیرنویسهای سافت کده؟ برای MKV از MKVToolnix ، و برای باقی فرمتها از VirtualdubMOD استفاده کنید.نقل قول:
آقا آرش خیلی ممنوننقل قول:
با این نرم افزار Subtittle Workshop نمیشه زیرنویس رو از فیلم جدا کرد؟
نه. برنامه subtitle workshop قابلیت جداسازی زیرنویس را ندارد. از همان دو برنامه ای که آقا آرش گفتند میتوانی برای جدا کردن زیرنویس استفاده کنی.نقل قول:
فرمت فیلمتان چیه؟
فرمت اکثر فیلم های من MKV هست !نقل قول:
فکر کنم دیگه بهترین راه همون روشی باشه که آقا آرش گفت اینکه در مورد برنامه سابتایتل ورک شاپ پرسیدم به خاطر این بود که قبلا یکی به من گفته بود این خودش یه نرم افزار جامع کار با زیرنویس هست با خودم گفتم حتما یه همچین کاری هم میشه باهاش کرد!
برای استخراج زیرنویس MKV از همان برنامه MKV toolnix و برنامه MKV extract GUI استفاده کنید.نقل قول:
در مورد subtitle workshop هم بله برنامه بسیار جامعی است برای ترجمه زیرنویس، تنظیم زمان بندی، رفع ایرادات زیرنویس و همچنین تهیه زیرنویس.
ولی قابلیت استخراج و وصل کردن زیرنویس به فیلم و ... را ندارد.
فرمت فیلم های من mkvوفرمت زیرنویسشونsrtبرای چسباندن زیرنویس به فیلم ازmkvtoolixاستفاده کردم اما بصورت خرچنگ قورباغه نشان میده!!!:n13:چکارکنم؟؟؟
دوستان عزیز
نحوه کار کردن با mkvtoolixبرای چسباندن زیرنویس srtبه فیلم فرمتmkvمیگذارین؟