نه همچین خبری نیست!!نقل قول:
نه همچین خبری نیست!!نقل قول:
سلام
من دانشجوی ترم اولم ولی دیروز یه نامه از نظام وطیفه اومد برای رفتن به خدمت مقدس سربازی حالا ما چی کار کنیم مگه دانشگاه برای نظام وظیفه گواهی اشتغال به تحصیل نمی فرسته
نقل قول:
شما سال اول كنكور قبول شدي ؟
اگر 2 بار كنكور دادين بايد دفترچه اعزام به خدمت رو پست ميكردي كه غيبت نخوري ، اميدوارم كه اينطور بوده و غيبت نخورده باشي .
اگر مشكل بالا رو نداشتين ، واسه دوستم چنين مسئله اي پيش اومد كه ترم يك نامه اعزام به خدمت واسش اومد ، كه رفت دانشگاه يه نامه گرفت و برد دايره تحصيلي نظام وظيفه و مشكلش حل شد . شما هم بهتره مشكل رو با دانشگاه در ميون بزاريد .
موفق باشيد
:11:
ممنوننقل قول:
سال دوم که کنکور دادم منتهی دفترچه هم فرستادم غیبت ندارم
پس باید برم دانشگاه نامه بگیرم راستی اگه دیر بشه چی می شه چون من برگشتم شهر خودم تا 28 دانشگاه نیستم دیر ببرم مشکلی پیش میاد:20:
واسه من هم موقعی که ترم اول بودم اومد.دنبالش نرفتم.:31:نقل قول:
سلام دوستان.
من تاریخ اعزامم 18 بهمن هست و شامل ماده 127 (دو برادری)میشم.برادرم هم الان رفته خدمت.همه مدارک رو هم گرفتم گفتن برو کامپیوتر ثبت کنه.کامپیوتر هم گفت که الان نمیتونیم تغییرات بدیم و برو بعد از تاریخ اعزامت یعنی 19 ام یا 20 ام بیا.از طرفی هم تو دفترچه نوشته که اگه 18 ام نرم غیبت میخورم و معافیت شاملم نمیشه.الان من چی کار کنم؟صبر کنم تا بیستم؟!!:19:
یعنی اصلا دنبالشو نمی گیری نمی دونی اگه از تاریخش بگذره چی می شهنقل قول:
دوست عزیز برو..نقل قول:
اگر خدا بخواد و این قانون دو برادری تصویب بشه تو بازم معاف میشی..
دیر و زود داره دیگه
بچه ها من پدرم متولد 1/1/1331 هست،خواهشا بگین چه تاریخی معافیت کفالت می تونم بگیرم؟
نقل قول:
من آخرم نفهميدم اين قانون چي هست!
من سه تا برادر بزرگتر دارم. دوتاشون رقتن خدمت و يكشون هم خريده.
يعني اگه اين قانون جديد تصويب شه من معاف ميشم؟!