خیر محدود کردن به هیچ وجه در سرویسهای محدود 2برابر سرعت خریداری شده به شما میده (در جشواره تابستان) و در سرویسهای نامحدود سرعت واقعی شما هست و فقط اسمش نامحدود نیست مثل شاتل واقعاً نامحدوده.نقل قول:
Printable View
خیر محدود کردن به هیچ وجه در سرویسهای محدود 2برابر سرعت خریداری شده به شما میده (در جشواره تابستان) و در سرویسهای نامحدود سرعت واقعی شما هست و فقط اسمش نامحدود نیست مثل شاتل واقعاً نامحدوده.نقل قول:
دیجی 2مگ(که 4 مگ بدن) چقدر سرعت شبانه میده؟
5مگ نمیشه بدون مجوز گرفت(که10 مگ بدن)
والا من سرویسم نامحدوده 2مگ 24ساعت هم بزارم دانلود سرعت رو 250 هست ولی معمولاً سرعت خود 4مگ رو میده در ساعات رایگان همنقل قول:
چرا بابا چیزی نمی گیرن ازت که برو بگیر
البته من تو پلنهای استان تهران تا 2مگ بیشتر ندیدم برای این طرح
سرعت خدارو شکر یه هفته س درست شده. (کرج-فردیس-2 مگابیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دست شاتل فرار کردیم و میخواهیم رو بیاریم به مخابرات انگاری نمیشه
از سایت ثبت نام میکنیم ارور میده 2020 هم زنگ میزنیم میگه شبکمون مشکل داره نمیتونم ثبت نامتون کنم :n27:
دوستان سرعت من امروز فیکس شده روی 150 KB/s ، تا قبلش روی 250 بود. سرور داخلی و خارجی هم فرقی نمی کنه. محدود شدم به نظرتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع سرویس و سرعت؟نقل قول:
2 نامحدود. 7 گیگابایت از ابتدای این ماه دانلود داشتم ، یعنی تو همین 2 روزنقل قول:
یکی از یچه ها میگفت جواز کسب میخواد برای 5 مگ(که10 بدن)نقل قول:
منظور من این طرحه دیجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونها سرویسهای تجاری هست بعید می دونم به خانگی بدن خط باید به اسم شرکت یا شخص حقوقی باشه! باز زنگ بزن 2020 ساعات اداری بپرس دقیق ترشونقل قول: