یکم مودبانه تر !!!!!:sq_25:نقل قول:
سخت نیست رفتن تو سایتش!!!!!! خسته نمیشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستید عکس و فیلمم میذارم
طرحB1120B1120
Printable View
یکم مودبانه تر !!!!!:sq_25:نقل قول:
سخت نیست رفتن تو سایتش!!!!!! خسته نمیشید
خواستید عکس و فیلمم میذارم
طرحB1120B1120
ببخشید یه لحظه یادم رفت.تو پست قبلی درستش کردمنقل قول:
در عوض شما باید هر ماه تعرفه بزنی و شاید نتونی 20 گیگ رو تو یه ماه مصرف کنی خوب؟؟؟؟ خوبیه دیگشم اینکه تو 6 ماه هم هر گیگ 5 تومنهنقل قول:
ولی به هر حال کلا کلاه بردارن:sq_7:
والا به نظر من که تورنت بهتره مثلا من پریشب با سرعت 300 دانلود کردم در صورتی که در حالت معمول سرعتم به زور 20 میشهنقل قول:
سلام
تورنت خوره ترافیکه. شما داری با سرعت 16 دانلود میکنی، با 20 آپلود. یکبار خواستم ویندوز8 بگیرم، پشیمون شدم. فقط به درد فایلهای کوچک یا متوسط در ساعت رایگان میخوره.
ساعت رایگان سرویس 512، سایت ایرانی اسپیدتست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من جا داره از مبین نت تشکر کنم ساعت 2تا 4 سرعتم 150-160 بود اما 4 تا 8 دقیقا بین 380-450 حداقل واسه من خوب بوده !!!!!!! ولی اسپید تست خیلی بد نشون میده!!! :|
یه سوال دارم. مثلا اگه یه طرح 6 ماهه بگیریم بعد 3 ماه حجمش تموم بشه میشه همون موقع یه طرح دیگه گرفت؟!
بله میشه.فقط تو یک روز نمی تونید 2 بار اقدام به تغییر طرح اشتراکی کنید.یعنی اگر صبح امروز طرحی گرفتید و خوشتون نیومد همون موقع نمیتونید تغییر بدید باید فردا تغییرش بدید یا 12 به بعد امشب مثلا!!!نقل قول:
سلام دوستان .
واسه استفاده از وای فای مودم های مبین یه کارت شبکه با ساپورت وای فای نیازه دیگه؟
مثلا اینو بخرم خوبه ؟
( بدون ستاره )