[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من بابلم...از وقتی که به قول خودشون پهنای باند رو 2 برابر کردن شبی 300-400 مگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم!نقل قول:
نه دوست عزیز. این دیگه از اون تو بمیری ها نیست :19: مطمئن باش این حالت فقط تا چند روز دیگه بیشتر نمیمونه.نقل قول:
همین الان که شاتل داره شبانه 512 رایگان میده زیر فشار مخابرات نامرده ایرانه چه برسه بخواد سرویس ها رو 2 مگ کنه.
آره بابا خسته شدم ديگه ماهي نزديك به 30 تومن بده بعد براي باز شدن يه صفحه چند دقيقه صبر كن!نقل قول:
اكويي ها كمتر پول ميدن بيشتر هم حال ميكنن (البته اگه شبانه درست باشه)
من هم حاضرم حتي به 512 نه 2 مگ! خسته شدم از 128.نقل قول:
باید یه فکری به حال ارتی ها بکنه وگرنه حالشو میگیریم:31:نقل قول:
سلام
من که ديگه دارم کلافه ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعتم شبا درست نميشه .... همين 4 شب پيش درست بوودا .... الان همش حول و حوش 0 مي چرخه !!! دقيقا از 1 به بعد هم اينجوري ميشه .... اگه از شاتله چرا همه اينجوري نميشن ؟؟؟!!! يني شانسيه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زديم ميگه چون همه ميريزن تو نت اينججوري ميشه .... اگه به خاطر اونه پس چرا قبلا اينجوري نميشد ؟؟؟
چطوری مرد گرافیکی!!!؟نقل قول:
فقط تو نیستی.... همه اسیر همین مشکلن...یه نگا به پستای قبل بندازی دستت میاد!
نقل قول:
- من
- شما
- ایشون
این طوری
و عده از دوستان ( خدا رو شکر - بزنم به تخته ) شبی 1300 تا 1600 مگ دانلود :31:
سلام ....نقل قول:
فقط تو نیستی.... همه اسیر همین مشکلن...یه نگا به پستای قبل بندازی دستت میاد!
اسمت آشناس :31: منو از کجا میشناسی !!! :31:
همه اینطوری نیستن .. این ahriman جون هی میگه میاد میگه من دیشب 1300 مگ دانلود داشتم :31: داغ دل مارو تازه میکنه !!!
دوستان سرویس من به طرز جالبی دقیا بعد از بحث های شدید و طولانی من با پشتیبانی بعد از 40 روز عالی شده
منی که تو این مدت شب ها سیستم رو shutdown میکردم میرفتم میخوابیدم
الان از ساعت 1 تا حالا که 1:50 هست از 3 جا دارم همزمان دان میکنم که میانگین سرعت هر کدوم 50 هست
و همزمان دارم تو سایت ها میگردم بدون کوچکترین تاخیری :18:
محتوای مخفی: !!!