شما برو قیمت اینترنت مخابراتی بقیه استانها و نوع سرویسشون رو ببین بعد بیا اینجا به ملت فحش بده با فرهنگ!نقل قول:
Printable View
شما برو قیمت اینترنت مخابراتی بقیه استانها و نوع سرویسشون رو ببین بعد بیا اینجا به ملت فحش بده با فرهنگ!نقل قول:
جون داداش از 7 تا استان پرینت از خود مخابرات برام فکس کردن
حتی خود اتباطات زیر ساخت گفته نباید از این قیمتهای مصوبه بالاتر بفروش برسه
پرونده ساختم واسه اندیشه به چه کلفتی!! ولی لامصبا زیرمیزی میخوان تا پیگیر قضیه بشن
مطمئن باش مدرک دارم که اینجوری دارم میسوزم و بالا پایین میپرم!!
اینا دارن سوءاستفاده میکنن
کافیه یه کم برید توی عمق ماجرا همه چی دستتون بیاد
3 ساله مشتری اندیشه بودم خیلی خوب میشناسمشون
مثله این که ماله منم این جوری شده بود / الان روشن کردم اوکیهنقل قول:
/رو شبانه مشکل ندارین ؟
ای بابا دیشبم سر هم 300 مگ دانلود کرد عجیبه ها / الان دو شبه این جوری شده
شبای قبل دیگه 4 به بعد سرعت بالا می رفت :19:
کسی مشکل منو نداره ؟
نقل قول:من کلا چند وقته مشکل دارم بعضی اوقات هم خودش اتوماتیک دی سی میشه تقریبا الان یه 5 یا 6 ماه دی سی میشه خودش بیشتر وقت ها چیزی دانلود نمیشه :2:نقل قول:
من از عید بدون استثنا همین مشکل رو هر شب دارم.بین 300 تا 400 مگابایت دانلود میکنه.پشتیبانیشم که نگو گاو بگو.بهم میگه اون ساعت ترافیک داریم.نقل قول:
قصد جسارت ندارم ولی شما برو تو همین فروم در مورد اینترنت مخابرات استانها بخون ببین چی نوشتن انشاا... که از خواب بیدار بشی. مخابرات (پارس وی) میخواست با اندیشه رقابت کنه یه حرکتی زد بعدش هم توش موند شما اشتباهات دیگران رو تکرار نکن. حساب که حتما بلدی ؟ برو قیمت 155 مگابیت رو ببین چنده بعد سرانگشتی حساب کن ببین اگه مخابرات به هر کی 128 نامحدود بگیره 1 مگابیت تحویل بده اونوقت هزینه 155 مگابیت رو از کجا بیاره بده زیرساخت! در ضمن قیمت گذاری به زیر ساخت ربطی نداره شما انگار کلا تو باغ نیستی. تنها قیمتی که تا امروز روی سرویسهای اینترنت گذاشتن یه سری سرویسهای خاص با ضریب اشتراک 1 به 10 هست که انشاا... از اونا خبر داری؟نقل قول:
این دوستمون درست میگه یه خط STM 1 دروبر 37 یا 38 میلیون درمیاد این قیمت من واسه چند سال پیشه که قبل اینکه اندیشه بیاد انزلی از اونجایی که ADSL گرفته بودم اشنام بود امار گرفتنم الان فک کنم به 40 رسیده باشه ولی در کل شرکتی که کل گیلان رو میخواد واسه خودش باشه باید پول خرج کنه تا همه راضی باشن 1 مگ نخواستن ببندن همون سرعت معقول رو بدن ما راضی هستیم
دوستان يه خبر و چنتا سوال:
خبر اينكه دامون نت بنر زده كه سرعت 1 مگ رو 13500 ميده.تخفيف استثنايي!!!!!!!!
كسي خبري داره؟؟؟؟
سايتشم كه باز نميشه!!!!!!!!!!
سوال اينكه پستاي اين تاپيك با اينكه خبر فوري بوسيله ايميل فهاله ولي سريع ايميل نميده بهم.كلي پست كه ميزنيد بعد تازه بعد مدتي يه ايميلي ميده!
دوم اينكه خود پي سي وورد و نيز گوگل گاهي باز نميشن.گوگل درسته واسه https هست ولي اين فروم ديگه چرا باز نميشه؟؟؟
دوستانی که اندیشه دارن از صبح تا حالا نت شما هم ترکیده ؟ سرعت دانلود که اومده پایین پینگ هم 2 برابر شده