-
برنده ها
مجيد جلالى
ترديدى وجود ندارد كه مجيد جلالى در هفته پانزدهم خالق بهترين نتيجه بود. هر چند فولاد براى رسيدن به اين مهم دقايقى دست به دفاع مطلق زد اما نمى توان به اين بهانه جلالى و شاگردانش را ستايش نكرد. بايد توجه داشت كه فولاد در تهران از سد تيمى گذشت كه اگر بهترين تيم هجومى فوتبال ما نباشد اما در زمره عالى ترين تيم ها به لحاظ اجراى كارهاى هجومى است.
ابراهيم توره
پس از هفته ها حاشيه سازى سرانجام به تركيب اصلى پرسپوليس برگشت. البته قطبى پيش از استعفا هم گفته بود كه قصد دارد از توره در اين بازى بهره بگيرد. به همين دليل درخشش او را نمى توان به تفكرات افشين پيروانى مربوط دانست. توره يك روز رويايى را مقابل تيم سابقش پشت سر گذاشت. توره ۲ گل زد، يك پنالتى گرفت و در همه دقايق بازى يك بازيكن آماده بود.
حسين چرخابى
نكته مهمى كه در مربيگرى چرخابى وجود دارد اين است كه تشكيلات سپاهان را خوب مى شناسد و از روحيات بازيكنان و مجموعه عوامل تاثيرگذار در اين تيم مطلع است. چرخابى در روزهايى كه سايه تغييرات احتمالى كادر فنى سپاهان را به شدت احاطه كرده بود توانست با يك نتيجه مطلوب و دست پر از اهواز به اصفهان برگردد.
محمد نورى
ملى پوش باشگاه صباباترى در جدال اين تيم مقابل پاس همدان يكى از بهترين بازى هاى خود را به نمايش گذاشت. نورى كه اين روزها يكى از مدعوين هميشگى تيم ملى هم هست در تركيب صباباترى يك بازى چشمگير را از خود به نمايش گذاشت تا برترين بازيكن ميدان هم لقب بگيرد. نورى پتانسيل بسيار بالايى دارد. او مى تواند در تيم ملى هم آرام آرام به جايگاه ثابتى دست يابد.
-
بازنده ها
عليرضا نيكبخت
شماره ۱۰ پرسپوليس در بدترين روزهاى دوران بازيكنى خود سير مى كند. نيكبخت پس از آنكه با محروميت ۲ساله از تيم ملى روبه رو شد در نمايشى نااميدكننده و اسفبار ۲ پنالتى حياتى را در بازى مقابل پيكان از كف داد تا نشان بدهد به رغم چهره خندانى كه از خود به نمايش مى گذارد، از درون چقدر بابت اشتباه بزرگى كه در قبال تيم ملى انجام داده ويران شده است. به راستى نيكبخت با خودش و فوتبالش چه كرده است
وينكو بگوويچ
به دنبال انقراض نسل مربيان خارجى از فوتبال باشگاهى و ملى ما وينكو بگوويچ به عنوان تنها بازمانده مربيان خارجى ليگ پس از شكست مقابل صباباترى بيشتر از هر زمانى خطر اخراج از فوتبال ايران را حس مى كند. وينكو تنها خارجى ليگ است و با اين نتايجى كه او مى گيرد هيچ بعيد نيست پيش از پايان نيم فصل جاى خود را به ديگر مربيان بدهد
ابراهيم ميرزاپور
ترديدى وجود ندارد كه اگر بخواهيم يكى از ضعيف ترين بازيكنان ليگ برتر را انتخاب كنيم دروازه بان سايپا را انتخاب خواهيم كرد. ميرزاپور در بازى با برق شيراز باز هم با اشتباه هاى فاحش خود مانع از پيروزى تيمش در ورزشگاه شريعتى كرج شد. ميرزاپور در عين حال همه جا مصاحبه مى كند و از بازگشت قريب الوقوع خود به تيم ملى خبر مى دهد
امير قلعه نويى
براى انتخاب امير قلعه نويى ترديدهايى وجود داشت اما بايد او را در ميان يكى از بازنده هاى هفته قرار داد چرا كه همه كارشناسان در نهايت نتيجه بازى را مى بينند و امروز نبايد توقع داشت كه به واسطه بازى خوب استقلال شكست خانگى اين تيم را ناديده گرفت و از آنها انتقاد نكرد. توجيه شكست استقلال به بهانه تعطيلات در واقع ناديده گرفتن حضور قلعه نويى روى نيمكت استقلال است!
-
چهره هاى ويژه
عليرضا حقيقى
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بى ترديد پس از بازگشت مهدى واعظى، عليرضا حقيقى ديگر رنگ دروازه پرسپوليس را هم نخواهد ديد. نمايش اسفبار و ملال آور حقيقى بار ديگر در بازى با پيكان، پرسپوليس را تا مرز نابودى پيش برد. حقيقى در جايگيرى ها به شدت ضعف دارد و حتى قادر نيست يك سانتر ساده را مهار كند. امروز با مشاهده بازى هاى ضعيف حقيقى در چارچوب دروازه پرسپوليس بيشتر به اين مهم پى مى بريم كه به چه دليل افشين قطبى نمى خواست رحمان رضايى را جذب و ميثاق معمارزاده را از ليست بيرون كند!
على كريمى
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه آن بازيكن هميشگى نبود و با روزهاى اوجش فاصله داشت اما پس از تعطيلات اجبارى بار ديگر غناى تكنيكى اش را به رخ همه كشيد. كريمى را مى توان پس از ابراهيم توره بهترين بازيكن پرسپوليس در بازى با پيكان ناميد. كريمى با دريبل هاى دقيقش باز هم يادآور روزهايى بود كه همه تماشاگران از ديدن بازى اش لذت مى بردند. البته كريمى بايد بيش از اين در خدمت تيم بودن را آويزه گوشش كند چرا كه اگر چنين كند پرسپوليس فاصله اى تا قهرمانى نخواهد داشت.
-
پژمان نورى: عدالت رعايت نشد
ايران ورزشى - پژمان نورى معتقد است كه پرسپوليس در ديدار با پيكان نمايش خوبى داشت و شايسته كسب سه امتياز مسابقه بود. او با اشاره به اين بازى مى گويد: «بازيكنان ما براى اين ديدار انگيزه زيادى داشتند و بعد از كسب چند نتيجه نه چندان خوب درصدد بودند به هر شكل ممكن در ديدار برابر پيكان جبران مافات كنند به همين دليل در طول ۹۰ دقيقه برتر از حريف بودند و اگر با بدشانسى مواجه نمى شديم قطعا مى توانستيم بيشتر از دو گل به پيكان بزنيم تا عدالت بين ما و پيكان كاملا رعايت شده باشد ولى در ادامه درخصوص پنالتى هاى از دست داده نيكبخت مى گويد: «نيكبخت بازيكن خودخواهى نيست. او پنالتى زن اول ما محسوب مى شود و در واقع بعد از آنكه پنالتى اولش را از دست داد براى جبران آن پنالتى دوم را زد كه البته به گل تبديل نشد. فكر مى كنم اين موضوع ممكن است براى هر بازيكنى به وجود بيايد و نبايد همه مسائل را به نيكبخت نسبت بدهيم.»
-
يكان با همه قدرتش بايد ۴ تايى مى شد
باقرى ها: بحران ها را پشت سر مى گذاريم
ايران ورزشى -نبى الله باقرى ها را بايد كم حرف ترين و بى حاشيه ترين بازيكن پرسپوليس معرفى كرد. باقرى ها كه در ميدان هم تلاشى چشمگير دارد و همواره در جهت برترى تيمش گام برمى دارد و تلاش مى كند، از نتايج تيمش در بازى هاى اخير راضى نيست. باقرى ها كه مقابل پيكان همه توپ هاى هوايى را زد و بى ترديد يكى از موثرترين بازيكنان پرسپوليس در اين ميدان بود پس از تساوى مقابل صدرنشين ليگ به سوال هاى ما جواب داد. باقرى ها معتقد است كه پرسپوليس شانس بسيارى براى قهرمانى دارد.
بازى با پيكان يك تجربه متفاوت بود، ۲ پنالتى را از دست داديد!
(مى خندد) بله! متاسفانه از دست رفت اما مگر مى شود ديگر كارى كرد آن بازى را بايد فراموش كنيم.
چرا نيكبخت پنالتى دوم را هم زد
چون مى خواست جبران كند اما از شانس بدش محمدى باز هم مسير توپ را خوب تشخيص داد. به هرحال از اين اتفاق ها مى افتد.
در اين بازى به نظر مى رسيد خيلى هماهنگ تر از بازى هاى قبل هستيد. فقط در صحنه گل اول پيكان، كمى با سپهر قاطى كرديد.
من و سپهر در كنار هم خيلى راحت بازى مى كنيم. نمى خواهم بگويم اشكالاتى وجود ندارد. به هرحال هيچ تيمى بدون ايراد نمى شود. شما اگر به بازى هاى ليگ نگاه كنيد مى بينيد كه همه مدافعان اشتباه مى كنند. در همين بازى مدافعان پيكان ۲ بار مرتكب خطاى پنالتى شدند.
اما همه تو و سپهر را مى بينند !
من به انتقادها به ديد مثبت نگاه مى كنم. اگر انتقادى مى شود به نظر من مغرضانه نيست. من فكر مى كنم كه همه مى خواهند پرسپوليس موفق شود و چون اين را قبول دارم كه همه موفقيت پرسپوليس را مى خواهند، سعى مى كنم از اشكالاتم كم كنم.
رفتن قطبى در اين بازى تاثيرگذار بود
به هرحال من فكر نمى كنم رفتن يك مربى خوب باشد. قطبى هم براى پرسپوليس زحمات فراوانى كشيده بود اما قبل از بازى آقاى پيروانى سعى كرد تيم را خوب ارنج و به بازيكنان نكات مهم را گوشزد كند.
من فكر مى كنم آقاى پيروانى هم نتيجه خوبى در اولين تجربه اش گرفت.
حضور پيروانى به ضرر پرسپوليس نيست
ببينيد آقاى پيروانى بازيكن و مربى تيم ملى بود و قطع به يقين از تجربه كافى برخوردار است. من به عنوان يك بازيكن فقط موظفم كارم را انجام بدهم و زياد به اين مسائل توجهى نداشته باشم. به هرحال من فكر مى كنم همه ما بايد فقط به وظيفه خودمان توجه كنيم و كمك كنيم پرسپوليس موفق شود.
الان در موقعيت خوبى قرار نداريد، فكر مى كنى شانس قهرمانى داشته باشيد
ليگ امسال خيلى سخت و طاقت فرسا است. مطمئن باشيد اوضاع همين طور نمى ماند. من شك ندارم در نهايت استقلال و پرسپوليس شانس قهرمانى داشته باشند.
يعنى پيكان و ذوب آهن نمى توانند قهرمان شوند
آنها تيم هاى خوبى هستند. در همين بازى پيكان قدرتش را نشان داد اما خودتان ديديد كه اگر بدشانسى نمى آورديم الان پيكان با ۴ گل از ما شكست خورده بود. بنابراين با ادامه ليگ قطعا پرسپوليس و استقلال به صدر جدول مى رسند.
شانس كدام تيم بيشتر است
شك ندارم پرسپوليس باز هم قهرمان مى شود! ما اين بحران ها را پشت سر مى گذاريم و قهرمان مى شويم. شما مى بينيد كه پرسپوليس در نهايت چه جايگاهى را به دست مى آورد.
-
محمد محمدى: ستاره نداريم براى همين موفقيم
من خوش شانس بودم، نيكبخت بدشانس
سعيد احمديان
Saeid Ahmadian
محمد محمدى كه اول فصل تصور مى شد با حضور حسن رودباريان در پيكان يك نيمكت نشين لقب بگيرد، با پشت سر گذاشتن رودباريان اين روزها شماره يك پيكان است. محمدى مقابل پرسپوليس كه به گفته خودش هنوز هم تيم محبوبش محسوب مى شود با گرفتن ۲ پنالتى ستاره ميدان بود و نشان داد مديرروستا از اعتماد كردن به او ضرر نكرده است. محمدى از بازى مقابل پرسپوليس صحبت مى كند.
با مهار دو پنالتى ستاره پيكان مقابل پرسپوليس بودى!
بالاخره در هر بازى پيش مى آيد. خدا را شكر كه توانستم پنالتى را بگيرم. معتقدم مقابل پرسپوليس من خوش شانس بودم و نيكبخت بدشانس بود كه نتوانست گل بزند.
فقط شانس؛ يعنى در تمرينات براى پنالتى گرفتن تمرين انجام نمى دهى
تمرين خاصى انجام نمى دهم ولى خب از تذكرات كادر فنى و بزرگان استفاده مى كنم.
پرسپوليسى ها معتقد بودند يك پنالتى ديگر را داور به نفعشان نگرفته ولى خب با توجه به درخشش تو تصور مى شود اگر داور پنالتى مى گرفت شايد آن را هم مى گرفتى!
اگر داور مى خواست باز هم پنالتى بگيرد كه اين بازى به جاى فوتبال، مثل بسكتبال مى شد! البته اگر هم پنالتى مى گرفت معلوم نبود بتوانم آن را مهار كنم.
پرسپوليسى ها همه كاسه كوزه هاى ناكامى را سر نيكبخت شكسته اند!
نه، اين زياد جالب نيست. نبايد همه تقصيرات را گردن نيكبخت بيندازند و بايد هفته هايى كه او براى پرسپوليس گل مى زد را به ياد بياورند و به خاطر اين يك بازى سرزنش اش نكنند.
از بازى صحبت كن، با اين تساوى به صدر جدول رسيديد.
بازى خوب و تماشاگرپسندى بود و دو تيم ارائه گر يك فوتبال هجومى بودند و موقعيت هاى زيادى روى دروازه هاى دو تيم ايجاد شد. ما هم بدشانس بوديم و توپ هايمان به تير مى خورد. حيف شد كه نتوانستيم پرسپوليس را شكست بدهيم.
پرسپوليس هم خوب بازى كرد.
بله، پرسپوليس هم تيم پرمهره اى است و به اعتقاد من آنها به مربى بزرگ احتياج ندارند بلكه فقط به يك هماهنگ كننده نياز دارند تا به روزهاى خوب شان برگردند.
يكى از نكات جالب بازى تماشاگران پرشور قزوينى بودند كه ۹۰ دقيقه پيكان را تشويق كردند.
دست است، قزوين تنها استانى است كه تماشاگرانش تيم خودشان و حتى بعضى مواقع حريف را تشويق مى كنند و عليه تيم هاى ميهمان شعار نمى دهند.
پيكان هم در اين فصل فراتر از انتظار نشان داده.
پيكان ستاره ندارد و بازيكنان يكدل بازى مى كنند و داشتن يك مربى جوان و قوى مانند آقاى مديرروستا و ساير اعضاى كادر فنى باعث شده كه نتايج خوبى كسب كنيم.
و البته در اين تيم محمد محمدى هم احيا شده و دوباره به روزهاى اوجت بازگشته اى.
شرايط آرام پيكان و توصيه هاى آقاى مديرروستا خيلى به من كمك كردند تا دوباره به اوج برگردم. يكى از خصوصيات آقاى مديرروستا قدرت ريسك پذيرى بالاى ايشان است كه باعث شده مجموعه پيكان به موفقيت برسد.
پيكان تا كى روند صعودى اش را ادامه مى دهد
با توجه به شرايط تيم، اين روند تا پايان ليگ ادامه خواهد داشت.
به قهرمانى هم فكر مى كنيد
صددرصد، اميدوارم با نتايجى كه مى گيريم در پايان فصل يكى از تيم هاى راه يافته به جام باشگاه هاى آسيا باشيم.
-
ماينده فدراسيون در ورزشگاه رجايى قزوين
على كريمى بايد بازيكن اخلاق شود
ايران ورزشى- نماينده فدراسيون فوتبال در ديدار تيم هاى پيكان قزوين - پرسپوليس عقيده دارد: قزوين به عنوان بهترين ميزان هفته پانزدهم رقابت هاى ليگ برتر فوتبال بوده است.عليرضا كرد مى گويد: باتوجه به اينكه قزوين براى نخستين بار شاهد پذيرايى از تيم هاى پرطرفدار كشور بود اما با درايت مسؤولان اين استان به بهترين نحو ممكن اين ديدار را برگزار كردند. او ادامه مى دهد: با رصد نواقص ميزبانى شهر قزوين در ديدارهاى قبلى تيم پيكان اين نواقص را براى مسؤولان اين استان مطرح كرده كه در اين بازى شاهد مرتفع شدن بيش از ۸۰ درصد آن بوديم. نماينده فدراسيون فوتبال هم چنين درمورد برخورد با دوربين برنامه تلويزيونى نود در اين ديدار توضيح مى دهد: به شخصه معتقدم قانون درخصوص همه رسانه ها بايد اجرا شود و اينكه نماينده يك برنامه پر مخاطب در ورزشگاه به ميل خود عمل كند توهين به ساير رسانه هاى محلى و ملى محسوب مى شود. وى در پايان على كريمى بازيكن تيم پرسپوليس را به علت انجام چند حركت جوانمردانه شايسته كسب بازيكن اخلاق هفته دانست.
-
تكرار مانورهاى رسانه اى آقاى مدير
خودت را در آينه نگاه كن
پيام يونسى پور
payam yonesipour
شايعه مذاكره پرسپوليس با پاگلزدورف در پرسپوليس، عين تكرار شكل خسته كننده و كسالت بار مديريت داريوش مصطفوى در فوتبال ايران است. او از كنار رفتن يك مربى و بعد داستان انتخاب يك گزينه جديد كاملا به هيجان مى آيد. او گزينه ها را دستمايه و بازيچه اش براى مطرح شدن مى كند و در حالى كه پشت ميز مديريتى خود، چشم ها را بسته است و لبخندى بر لب دارد، به عكس هاى يادگارى اش كنار مربيانى مى انديشد كه يا سابقه قهرمانى جام جهانى را دارند يا جام هاى باشگاهى اروپا را بر فراز دستان خود ديده اند. مصطفوى خيال پردازى مى كند، روياهايش را كنار هم مى چيند و به مربيانى مى انديشد كه مطمئنا حاضر نمى شوند پاسخى به ايميل پرسپوليسى ها بدهند. زندگى با روياهاى داريوش مصطفوى، بى شك عواقبى در پى خواهد داشت. مثل ناكامى امروز پرسپوليس در ليگ و همانند آنچه بر سر فدراسيون فوتبال ايران در سال هاى رياست او آمد!
«پاگلزدورف» جديدترين گزينه اى است كه داريوش مصطفوى كنار نام هايى مانند كارلوس بيلاردو، فيليپه اسكولارى، ژوزه مورينيو، ژاك سانتينى و … قرار مى دهد. كدام يك از مربيان ذكر شده به تيم هاى ملى يا پرسپوليس رسيدند تكليف مشخص است … مردى با مديريت مصطفوى، سرانجام تيم خود را به محمد مايلى كهن و امير قلعه نويى مى سپارد و نمى دانيم چه تناسبى هست ميان گزينه هاى بزرگ خارجى اين مدير با قامت مربيگرى مربيانى كه حكم آنها را امضا مى كند! البته كه داريوش مصطفوى را نه با اين مقال و نه با هيچ نقد شفاهى و مكتوب ديگرى نمى توان اصلاح كرد. او پلتيك هاى ويژه مديريتى خاص خود را دارد. مردى كه از نگاه عامه هرگز صاحب كاريزماى موفق و وجهه اى مقبول نشد و اما ميان رئوس ورزش، به واسطه شكل رفتارى و گفتارى اش در آن سوى ميز، مورد اعتماد قرار مى گيرد. هر چند كه در كارنامه مصطفوى نمى توان نقطه روشنى يافت… آيا صعود به جام جهانى ۹۸ را محصول او مى دانيد !
نتيجه مانورهاى رسانه اى داريوش مصطفوى با نام هاى بزرگ معلوم است. او زمان را تكه تكه مى كند و در آتش مى سوزاند. بعد يك انتخاب سرسرى و دور از ذهن را پيش روى مردم قرار مى دهد و مدعى مى شود زمان كافى براى ادامه رايزنى ها در اختيار او نبوده سرمربى آينده پرسپوليس در عين حال نامعلوم و ناشناخته خواهد ماند، در حالى كه پرسپوليسى ها بايد در آينده اى نزديك راهى ليگ قهرمانان باشگاه هاى آسيا شوند. آيا مى توانيد در اتاق مديرعامل پرسپوليس، برنامه اى مشخص براى انتخاب سرمربى آينده را پيدا كنيد ! جواب اين سؤال متاسفانه منفى است!
شايد لازم ترين تصميم قبل از جمع بندى براى انتخاب سرمربى جديد، ريشه يابى دلايل فرار افشين قطبى باشد. داريوش مصطفوى كه در حمله به دشمن فرضى استاد است و در پس هر ناكامى، مديران قبلى، آلترناتيوهاى بعدى، جريانات سياسى و دشمنان نامرئى را كنار هم صف مى كند، حالا در طعنه به مدير قبلى باشگاه مى گويد: «من نخواستم پاسپورت سرمربى را در گاوصندوق پنهان كنم…» ولى داريوش مصطفوى كه با همين جمله كوتاه نشان مى دهد در پى يافتن ادله اى براى محكوم كردن مديران قبلى و توجيهات جديد است، آيا از خود پرسيد چقدر در تغيير رفتار، نگرش و گويش افشين قطبى سهم داشته است ! داريوش مصطفوى شايد خيلى زود و شايد در فاجعه اى دورتر از فردا با پرسپوليس وداع كند و بعد دوباره در پى يافتن يك كرسى مديريتى جديد در باشگاه ها و ساختمان فدراسيون فوتبال باشد. اما همين مربى از چه زمان متوجه اين واقعيت خواهد شد كه تمام دلايل ناكامى او، دسيسه هاى ديگران نيست، كه اگر اين دسيسه ها وجود خارجى داشته باشند، فقط براى او اعمال نمى شوند!
پرسپوليس مربى ديگرى را انتخاب خواهد كرد كه مطمئنا در دايره نامى ها نيست. از جمع لوكابوناچيچ، وينكو بگوويچ و چند عنصر ديگر، يكى روى نيمكت خواهد نشست و چه ضمانتى وجود دارد مربى آينده (اگر مثل افشين قطبى صاحب تشخص مربيگرى و خواهان اختيارات و امكانات باشد) پا به فرار نگذارد !
فاز سوم بحث انتخاب مصطفوى براى پرسپوليس به يك گزينه مى رسد؛ «وينكو بگوويچ»
مى خواهيم از مديرعامل محترم بپرسيم حدفاصل سال هاى ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۷ خورشيدى كجا بوده و مشغول چه كار آيا در كنار تلاش براى كشف صغرسنى هاى نوجوانان و جوانان يا مصاحبه عليه كارشكنان سياسى و ورزش، كمترين وقتى را صرف تماشا يا حتى پيگيرى اتفاقات فوتبال كرده است خيلى ساده مرور مى كنيم: «۳ سال حضور در فولاد و ميانه نشينى. فولاد بلافاصله پس از حذف او به مقام سوم و بعد نايب قهرمانى ليگ رسيد… يك سال مربيگرى در پرسپوليس و نشستن روى پله هشتم جدول … اخراج از ليگ امارات قبل از نيم فصل … حذف كردن بهترين تيم المپيك ايران در دور اول انتخابى … سقوط با پاس همدان در فصل دوم!»
اين كارنامه وينكو بگوويچ است. مردى كه فقط در فوتبال ايران فرصت شغلى يافت و حتى در ليگ قطر مشاور تيم هاى نونهالان و نوجوانان باشگاه السد بود! تصور اينكه مذاكره با چنين گزينه اى جدى باشد هم غيرقابل پذيرش است. شايد مديرعامل پرسپوليس، يك ويژگى خاص را در وينكو مى پسندد. او هم دنبال دشمنان فرضى است، توجيه مى كند، از پاسخ به واقعيت فرار مى كند و البته مبالغه گر خوبى هم هست! اين فاكتورها به نظر شما كفايت مى كند ! انگار مديرعامل پرسپوليس نيازمند يك مديريت بحران است. مديريتى كه او را تحت كنترل قرار دهد!
-
پيروانى: رخصت گرفتم و روى نيمكت نشستم
مقصر گل هاى خورده من هستم نه حقيقى
زهرا اسدى
Zahra Asadi
قطبى كه رفت گفتند پرسپوليس با پيروانى هرگز رنگ برد را نخواهد ديد. البته آنها اين بار هم برنده نبودند اما اگر در اولين تجربه سرمربيگرى افشين پيروانى، بدشانسى چاشنى بازى پرسپوليس نمى شد، آن دو امتياز هم اينقدر ساده از دست نمى رفت. هر چه بود پرسپوليس با سرمربيگرى دومين افشين اولين امتياز را گرفت تا پاسخى داده باشد به آنها كه مى گفتند پيروانى حتى در حد ليگ يك هم نيست، چه برسد به پرسپوليس. البته خود پيروانى كه در تجربه اولش تقريبا موفق بوده خيلى سعى دارد نشان دهد كه اين يك امتياز غره اش نكرده و مى گويد: «فعلا فقط به اهداف مان نزديك شده ايم ولى كارمان از اين به بعد خيلى سخت تر مى شود و نبايدغافل شويم.»
اولين تجربه سرمربيگرى چطور بود
واقعا سخت بود، خيلى سخت.
ولى با همه سختى هايش موفق بوديد.
خدا را شكر كه شرمنده هواداران نشدم. به هرحال الان من بايد جوابگو باشم و فكر مى كنم تقريبا راضى كننده بوديم.
مى دانيد كه سرمربى شدن شما باعث دلخورى پيشكسوتان پرسپوليس شده
من از بزرگان پرسپوليس رخصت گرفتم و روى نيمكت نشستم. من هميشه اين مسائل را رعايت كرده ام و به كسى كه يك روز هم قبل از من آمده باشد احترام مى گذارم.
ولى آنها معتقدند كه شما در حد سرمربيگرى پرسپوليس نيستيد.
همه پيشكسوتان پرسپوليس از بزرگان فوتبال ايران هستند و برايشان احترام قائلم. همين جا از همه شان مى خواهم هر طور مى توانند به من و پرسپوليس كمك كنند تا تيم محبوب مردم به مشكل نخورد. من هم خادم پرسپوليس هستم و فقط مى خواهم اين تيم را به جايگاه اصلى اش برسانم.
بازى با پيكان را خيلى راحت از دست داديد.
پرسپوليس تيم بسيار خوبى است و واقعا پتانسيل قهرمانى را دارد. دراين بازى هدف ما برد بود كه متاسفانه به خاطر بى دقتى خودمان از دست رفت.
انگار برنامه هاى تاكتيكى تيم هم تغييرات زيادى داشت
ما سيستم را به ۲-4-4 تغيير داديم. شعاع حركتى بازيكنان را بيشتر كرديم تا محدود نباشند. البته وظايف بعضى از آنها بيشتر از قبل شده بود ولى معتقدم خوب بودند. شايد همين كه آزادى عمل بيشترى داشتند به تيم كمك كرد.
پس از پرسپوليس و تساوى برابر پيكان راضى هستيد.
نه اينكه به يك امتياز قانع باشم ولى فكر مى كنم مقابل تيم پرمهره و خوب پيكان برتر بوديم. تا حدودى به اهداف مان نزديك شده ايم ولى هنوز خيلى كار داريم. نبايد از خودمان غافل شويم چون از اين به بعد كار پرسپوليس خيلى سخت تر مى شود.
على كريمى قصد داشت پنالتى دوم را بزند ولى شما باز هم نيكبخت را انتخاب كرديد تا يك شانس بزرگ از پرسپوليس گرفته شود.
نيكبخت گفت مى خواهد پنالتى اول را جبران كند و وقتى ديدم روحيه اش را دارد پنالتى را دادم او بزند. ولى خب متأسفانه اين بار هم گل نشد.
حالا از تصميمى كه آن لحظه گرفتيد، پشيمان هستيد
نه، چون هر بازيكن بزرگى ممكن است پنالتى را خراب كند. نيكبخت هم بازيكن بزرگى است و در تمرينات بهترين پنالتى زن ما بود. پس حق داشتيم پنالتى ها را به او بدهيم.
اوايل بازى به داورى خيلى اعتراض داشتيد و مى گفتيد كه يك پنالتى پرسپوليس ناديده گرفته شده.
در آن صحنه توپ به دست مدافع پيكان خورد و حتما پنالتى بود ولى با اين حال فكر مى كنم گروه داورى خوب كار كرد و من مشكلى نديدم.
عليرضا حقيقى را روى گل هاى خورده چقدر مقصر مى دانيد
همه دروازه بان ها گل مى خورند. اگر دقت كنيد مى بينيد كه روى گل دوم هم حقيقى خيلى مقصر نبود چون توپ بعد از برخورد به يك بازيكن ما بلوكه شد و تغيير مسيرداد.
ولى به نظر مى رسد حقيقى هنوز در جايگيرى ها مشكل دارد و نمى تواند يك دروازه بان مطمئن براى پرسپوليس باشد.
او دروازه بان اول ماست و نمره خوبى هم گرفته. اگر پرسپوليس گل خورده مقصر منم نه حقيقى. من بودم كه بايد ضعف ها را برطرف مى كردم. ولى مطمئنم همين حقيقى در آينده اى نزديك بهترين دروازه بان ايران مى شود.
روز چهارشنبه هم يك بازى سخت برابر استقلال اهواز داريد. اين بازى را چطور مى بينيد
مسلما خيلى سخت است. همه تيم ها با انگيزه خاصى جلوى پرسپوليس بازى مى كنند و مى خواهند خودشان را ثابت كنند ولى ما به خاطر شرايطى كه داريم و هوادارانمان، محكوميم كه ببريم. كارى به نتايج قبلى استقلال اهواز نداريم و بازى هاى قبلى خودمان را هم فراموش كرده ايم. مطمئن باشيد در اين بازى با حمايت هواداران يك نتيجه خوب مى گيريم.
آخرين سوال اينكه زمين تمرين پرسپوليس شرايط خوبى ندارد و مطلوب نيست. اين مساله تا امروز هم درمصدوميت بازيكنان خيلى مؤثر بوده. از اين بابت نگران نيستيد
متاسفانه همين طور است. در اين شرايط ما به همه بازيكنان مان احتياج داريم و سلامت شان خيلى برايمان مهم است ولى نمى شود مصدوميت را از فوتبال جدا كرد. به هرحال امكانات ما هم همين است و بايد از داشته هايمان بهترين استفاده را ببريم.
-
مذاكره مصطفوى و اوليايى به خاطر علوى
ايران ورزشى - مصطفوى و اوليايى به زودى براى بازگرداندن سيدمحمد علوى به پرسپوليس پاى ميز مذاكره خواهند نشست. بعد از رفتن قطبى و شروع سرمربيگرى افشين پيروانى - كه اعتقاد خاصى به بازى علوى دارد - پرسپوليسى ها كه علوى را خيلى ساده از دست داده بودند، براى جذب دوباره اش وارد عمل شدند. خود علوى هم گفته كه حاضر است برگردد اما در اين ميان مديران پاس هستند كه رضايت شان حكم به سرخپوش شدن دوباره سيدمحمد علوى خواهد داد. در همين رابطه اوليايى مديرعامل پاس اعلام كرد كه حاضر است درباره علوى با پرسپوليسى ها مذاكره كند. به همين خاطر مصطفوى و اوليايى طى همين هفته پاى ميز مذاكره خواهند نشست تا درباره سيدمحمد علوى تصميم بگيرند.