نقل قول:
ممنونم شهاب جان یه لینک اموزش دیگه هم گذاشت که اون هم خوب بود البته من نیازی به رایت کردن ندارم گفتم داشته باشم اموزش رو در موقع نیاز اگه نیاز داشتم ازش استفاده بکنم :10:
نقل قول:
ممنونم شهاب جان یه لینک اموزش دیگه هم گذاشت که اون هم خوب بود البته من نیازی به رایت کردن ندارم گفتم داشته باشم اموزش رو در موقع نیاز اگه نیاز داشتم ازش استفاده بکنم :10:
:27: چاکر شمانقل قول:
lt چیه و چطوری گیرش بیارم ؟
IXtream LT یا همون Lite Touch نام Fireware بود که چند وقت پیش توسط تیم C4eva ساخته شدنقل قول:
با نصب IXtream LT بر روی Xbox 360 می تونید از بازی های کپی استفاده کنید و به لایو دسترسی داشته باشید بدون اینکه بن بشید (البته با رعایت بعضی نکات)
برای نصب IXtream LT بر روی کنسول خودتون می تونید به فروشگاه های عرضه ی کنسول مراجعه کنید
نمیتونم خودم نصبش کنم ؟نقل قول:
چرا می تونیدنقل قول:
ولی این کار بسیار سختیه و احتیاج داره که کنسول رو باز کنید و به کامپیوتر وصل کنید
در صورتی که در این کار خبره نباشید ممکنه به Break شدن هارد منجر بشه !
با مبلغ 8-10 هزار تومن براتون نصب میکنن
مشکل هزینش نیست تو سنندج فکر نکنم کسی این کارو بکنهنقل قول:
در هر صورت ممنون از راهنماییتون
میتونین دستگاه را با T-BOX بفرستید برای فتحی تا براتون اپ کنه بعدش هم خودش براتون میفرسته.نقل قول:
ای بابا یکی میگه هارد لپ تاپی هم ارزونتره و هم کیفیتش بهترهنقل قول:
حالا شما میگی هارد خودش رو بگیر
ادم نمی دونه چیکار کنه !
هارد های H A C K شده همونطور که گفتم از معروفترین برند هارد در دنیا یعنی western digital هست که قطعا از لحاظه کیفیت بهتر از هارد اوریج کنسول هست.نقل قول:
میلاد هم منظورش این نبوده که این هاردها خوب نیستن منظورش این بود که گیر اووردن این هاردها یکم سخته که البته انگار در تهران این کار کاره سختی نیست.