کسی نیست این مشکل ما رو حل کنهنقل قول:
بیزار شدیم از این مبین نت
Printable View
کسی نیست این مشکل ما رو حل کنهنقل قول:
بیزار شدیم از این مبین نت
فکر نکنم این قطعی ها مربوط به کاربر باشه و باید از مبین نت پیگیری کنید فکر کنم!!!!:31:نقل قول:
سلام.بچه ها از اونایی که 2 مگ دارن یه سوال دارم.من الان سرعت 1 مگ دارم با اسپید تستی که گذاشتم و با توجه به اینکه افت سرعت معمولا ندارم اگر طرح 2 مگ بگیرم به نظرتون همون سرعت اسمی رو میده؟(مودم بیرونی دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی معلوم نمیکنه اما به احتمال زیاد بایستی سرعتتون فول بشه.می مونه شبانه که افت خودش رو داره!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر افت سرعت داره تو شبانه؟ من وقتی افت سرعت دارم با ا مگ حدودا 1.3 گیگ میگیرمنقل قول:
این یکی دو هفته ای دانلود شبانه خوبی نداشتم.اما تاقبل از اون شبانه 7.2 گیگ دانلود میکردم.الان تورنت سرعتش خیلی کم شده ،توی 6 ساعت شبانه 1.2 گیگ.اما اگه چند تا کانکشن داشته باشم بین 5.5 تا 6 گیگ میشه حدودا!!!نقل قول:
بچه ها ی تورنت باز سرعت تورنت بیشتره یا لینک ای اپلود سنتر ا؟ مثلا اگه سید بالا باشه بعد چند تا سایت تورنت خوب معرفی کنید واسه فیلم و بازی اینجور چیزا...
خدا لعنتشون کنه!
یک مگ فعال کردم حالا سرعت از 50 بیشتر نمیشه!
دو مگ هم که در حد یک مگ بود!
من دارم اعتبارمو مصرف میکنم تا 512 60 گیگی بگیرم خیالمو راحت کنم!!!!!!!!!!!!نقل قول:
60 گیگ 6 ماهو میگی؟ اونکه اصلا نمیصرفه.چون طرح 512 ا ماه 20 گیگش 55 تومانه.6 ماه 55 تومان میشه حدودا 340 تومان که در ازای اون 120 گیگ حجم دانلود گرفتی ولی از طرح 6 ماهه نصفشو (60 گیگ) میگیری که قیمتش 240 تومانه یعنی فقط 100 تومان کمتر از اون.نقل قول: