اینجا کسی سر نمیزنه؟
Printable View
اینجا کسی سر نمیزنه؟
طبق این لینک از 2 تا 8 صبح رایگانه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 ویژه تقریبا در حد 1 مگابیت هست.و سرعت سرویس 512 دقیقا 64 کیلوبایت هست.
پینگ وایمکس زیاد جالب نیست هر پینگی که الان دارید با مودمتون با سرویس های دیگه هم به همین صورته.
چون با تغییر مکان هم مشکل حل نشده احتمالا مودمتون مشکل داره.
ممنون!
دفعه قبل تو قسمت فرکانس مودم یه فرکانس رو حذف کردم، خود به خود درست شد اما چون کلا 1 ماه از وایمکس استفاده نکردم، دقیقا یادم نمیاد که چی کار کردم!!!! کسی با قطعی مشکل نداشته؟
- - - Updated - - -
ممنون!
دفعه قبل تو قسمت فرکانس مودم یه فرکانس رو حذف کردم، خود به خود درست شد اما چون کلا 1 ماه از وایمکس استفاده نکردم، دقیقا یادم نمیاد که چی کار کردم!!!! کسی با قطعی مشکل نداشته؟
- - - Updated - - -
ممنون!
ممنون!
تو قسمت wimax گزینه edit بزن درستش کن فرکانس رونقل قول:
چند روزی هست خیلی افتضاح شده خصوصا تو تلگرام و حتی باز کردن وب سایت. تلکرام کی هی قطع میشه. دوستان شما مشکلی ندارید ؟؟
تصمیم گرفتم همین 512 شش گیگ 3 ماه رو بگیرم، فقط به دلیل دانلود شبانه! شبی 6 ساعت تایم داره و باید 1.2 گیگ دانلود بده... به نظر شما امیدی هست که 1 گیگ بده؟ آیا کسی هست که استفاده کنه؟ هفته ای 3-4 گیگ کافیه... هر شب دانلود ندارم....
تصمیم گرفتم همین 512 شش گیگ 3 ماه رو بگیرم، فقط به دلیل دانلود شبانه! شبی 6 ساعت تایم داره و باید 1.2 گیگ دانلود بده... به نظر شما امیدی هست که 1 گیگ بده؟ آیا کسی هست که استفاده کنه؟ هفته ای 3-4 گیگ کافیه... هر شب دانلود ندارم....
آره میده.نقل قول:
من 512 داشتم. میانگین ساعتی 200مگ رو میده.
دیگه حساب کتاب با خودت.
البته سیگنالت هم خوب باشه.
تایید میشه مخصوصا تلگرام.نقل قول:
جالب اینجاست که 3G ایرانسل هم با تلگرام مشکل داره و قطع و وصل میشه و ارسال و دریافت خیلی کنده.