ممنون بابت اینکه وقت گذاشتینقل قول:
ولی کاهش نویز و شارپنس دقیقا اسمش چیه توی تنظیمات دوربین؟
درکل نکته ی دیگه ای نداره؟:20:
مقدار مونده از باتری رو نمیشه روی مانیتور دید؟چرا توی منو نوع باتری رو نوشته و چه وقت باید روی کدوم حالت باشه؟
ممنون بابت اینکه وقت گذاشتینقل قول:
ولی کاهش نویز و شارپنس دقیقا اسمش چیه توی تنظیمات دوربین؟
درکل نکته ی دیگه ای نداره؟:20:
مقدار مونده از باتری رو نمیشه روی مانیتور دید؟چرا توی منو نوع باتری رو نوشته و چه وقت باید روی کدوم حالت باشه؟
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی بفرمائید . در برخی ریویوها سایز سنسور مثلا به صورت 6.16*4.62 عنوان میشه و برخی اوقات 1/2.3 . کدوم سنسور بزرگتره ؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و پیروز باشید
چرا اما باید خوب بگردینقل قول:
بازم میگم من قیمت اون لنز رو درست ندارم شاید به پولت بخوره
سلام دوستان عزیز ممنون میشم اگه واسه خرید یه دوربین کامپکت رااهنماییم کنید واسه عکاسی معمولی میخوام و بودجمم هم کمه تا 250،200:31:بیشتر نشه!
خودم تو سایتای مختلف چند مدل دیدم تو این قیمتا مثلا از کنون مدلای آ 3300 یا آ2100 ،2200و1200 و...مدلای سونی هم که زیاد بودن.تاپیکی قبلی که گذاشتم دوستان گفتن زیر 300 بدرد بخور نی.یعنی ای مدلا بدرد نمیخورن؟کلا بیخیال دوربین تو این رنج بشم؟:41:
سلام دوستان.
من قصد دارم یک دوربین تو رنج 500 الی 600 تومن بگیرم.کاربردم هم مصارف خانوادگی و سفره.یعنی بتونه با فلاش خودش توی خونه خوب عکس بگیره و بیرون هم همینطور و سبک و جمع و جور باشه.دوربینی که بشه باش عکسهای خوبی تو حالت اتوماتیک گرفت و فیلمبرداری مناسبی داشته باشه.
حالا چند تا مدل در نظر دارم:
canon sx220
canon sx 230
Canon IXUS 1000
Canon IXUS 1100
خودم به پیشنهاد دوستان و دیدن عکسها میدونم sx220 عکسهای خوبی میگیره.
حالا شما نظرتون چیه و آیا گزینه مناسب دیگه ای هم هست که بهتر از اینا باش؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
همین sx230 HS رو بخر دوست عزیز.نقل قول:
سلام
می تونید بگید
sx230 HS
نسبت به Sony Cyber-shot DSC-HX9V
چه مزیتی داره ؟
از نظر امکانات HX9V بهتره!
فردا می خوام بخرم .لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان گل عیدتون مبارک
من با 500 تومن میخوام یه دوربین بخرم با حداکثر کیفیت مارکش هم هر چی بود مهم نیست فقط کیفیت میخوام نه برند
حالا یخورده قیمتش بالا و پایین هم شد خیلی فرق نمی کنه
به نظر شما چه دوربیتی بخرم
مرسی
سلام.عید شماهم مبارک باشه.نقل قول:
یکی از بهترین انتخابها در این رنج:
CANON - PowerShot G11...540.000
سلام علی جان.نقل قول:
کاملا متوجه منظورت نشدم!
اگر اندازه منظورت هست، در حسگر 1/2.3، حاصل حدود 0/45 اینچ میشه که حسگر کوچیکی بشمار میاد! ولی اگر
از اندازه و بزرگی منظورت کیفیت و عمق رنگ و پیکسل ماثر هست، باید بگم که اندازه حسگر با عمق و کیفیت رنگ
رابطه مستقیم داره! در مورد این دو حسگر هم باید بگم که حسگر 4.26/6.16 سنسور بزرگتری هست.