حالا خوبه خارجی راحت دستت به umd میرسهنقل قول:
یکی مثل من باید کلی سگ رو بزنه تا umd پیدا کنه یکی هم مثل تو دور و ورش پره نگاه هم نمی کنه !
حالا خوبه خارجی راحت دستت به umd میرسهنقل قول:
یکی مثل من باید کلی سگ رو بزنه تا umd پیدا کنه یکی هم مثل تو دور و ورش پره نگاه هم نمی کنه !
دوست عزیز این مدل قویترین کارت ویرلس usb موجود در بازاره!! و با همه ی وسایلی که وایرلس b/g داشته باشند هماهنگه...نقل قول:
در خریدنش شک نکنید!!
Alfa 1000mW 1W 802.11b/g USB Wireless
چرا اینقدر کوچوله :دی
من نظرم رو asus am 604 بود 70 تومنه
بعد اینو از کجا تهیه کنم ؟ یه توضیحی بدین یعنی این وصل میشه به خط تلفن ؟ یا وصل میشه به pc نت رو share می کنه ؟
نقل قول:
اگه میخاید به شبکه نصب کنید و نیازی به کامپیوتر نباشه باید Router Wireless تهیه کنید...
من مدل D-link dwl-g700ap دارم و خوب جواب داده...
در غیر این صورت Alfa 1000mW 1W 802.11b/g USB Wireless رو تهیه کنید و اینترنت رو شیر میکنید روی کارت...
با Hellcats دانگرید کن دوباره آپگرید کن شاید درست بشه .نقل قول:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
پاشو برو توی مرکز خرید نزدیک خونتون ، بعدش اون تو حتما یه GameStop هست . برو اونجا PSP رو بده و یه دونه قدیمی ترش رو بگیر . من هم همین کار رو کردم :46:نقل قول:
نه این مخصوص کنسول هستنقل قول:
قیمتش هم دقیقآ نمیدنم ولی بین 25 تا 35 هست
نشد یه چند تا بازی هستند من جمله این راک بند یه بار بازی کردی اومدی بیرون میبینی هیچی گیم تو مموری نیست ولی رو pc نشون میده باید پاک کنی دوباره بریزی!!!نقل قول:
مال من از این گیر ها نداره ! با هیچ کدوم از این بازی ها !!!!نقل قول:
شاید یه پلاگین خاصی نصب داشته باشید ؟!
نه اتفاقا نه پلاگین نصب کردم نه هوم بریو یه چند وقته با بازیهای ESPALPSP مشکل پیدا کردم یا هنگ میکنه یا خاموش میشه این اخری هم که شاهکارش هست! (یه جوری حدس میزنم کارشکنی خود سونی باشه واسه فرمویرهای -- شده)نقل قول:
به سونی چه ربطی داره :31: اگر هم چیزی باشه گند بازی سازه :31:نقل قول: