[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:
نه آقا خطت خوبه مشکل از خودشونه
دوستان من سرویس دینامیت 8 مگ گرفتم اگر با پشتیبانی تماس بگیرم سرعت را بالاتر می بندند ؟؟
سوال دیگه اینکه من سرویس که گرفتم داخل بانک مجازی سه تا نیم گیگ 1 روزه و یک 20 گیگ 30 روزه فشفشه بهم داده بود
من سه تا فشفشه نیم گیگ مصرف کردم و الان 20 گیگ 30 روزه را فعال کردم داخل منو خرید ترافیک قسمت خرید فشفشه میزنه :
مشترک گرامی ضمن عرض پوزش به اطلاع می رساند تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه فعلی امکان خرید بسته فشفشه جدید برای شما وجود ندارد
چرا اینطوری هست ؟؟ یعنی من اگه 20 گیگ توی 10 روز تمام کنم نمی تونم دوباره فشفشه جدید بخرم فعال کنم ؟؟
نقل قول:
نیترو 12 مگ بخر
حجم تموم شه میتونید فشفشه جدید بخرید
آخه اجازه خرید نیترو هم نمیده ...!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت سرویس 8 مگ با سرور آلمان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت تایم زمانی فشفشه یا ترافیک حجمی فشفشه فعال شما تمام شود ، دوباره می توانید فشفشه و نیترو بخرید.نقل قول:
خطتت روی 4 مگ که الان هست نویز نداره ولی احتمالا اگر روی 8 ببندن نویز خواهید داشتنقل قول:
یکی دو روزه های وب حتی صبح تا بعد از ظهر و آخر شب هم سرعتش کند شده!!!! (مثل بازه زمانی 8 تا 12 و نیم شب که قبلاً هم کند بود!!)نقل قول:
بخاطر طرح هاي جديد فشفشه كه گذاشته تو پنل و دانلود بيشتر كاربران وهمچنين طرح فريب ديگران و دريافت چهل هزار تومان كه كاربراي بيشتري اضافه شدن كه همه اينا باعث ميشه كيفيت و سرعت افت كنهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk