خدا رو شکر خط من مسیه ,محدودیت بذارن میتونم برم پارس آنلاین.نقل قول:
Printable View
خدا رو شکر خط من مسیه ,محدودیت بذارن میتونم برم پارس آنلاین.نقل قول:
دوستان میدونم دعا کردین و دعاتون مستجاب شد . خط من مسی هست و امروز رفتم پارس انلاین گرفتمنقل قول:
سلام دوستان،
خط من pcm هست؛ رفتم مخابرات گفتن فعلا ثبتنام نداریم. معمولا چه قدر طول میکشه تا بخوان ثبتنام کنن؟
مشهد هستید؟نقل قول:
بله، قاسمآباد میشینم.نقل قول:
به امور مشترکین مرکز مراجعه کردید؟ کدوم مرکز تلفن قاسم آباد؟ یعنی منظورشون این بود که پورت خالی ندارن در مرکز شما؟نقل قول:
ممکنه مخابرات منطقتون خوب از آب دربیاد برای پارس . ولی من یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم رفتن به پارس بود . الآن 10 روزه پارس دارم و تازه میفهمم اینترنت به معنای واقعی عن رو باید کجا امتحان کرد .نقل قول:
اول تابستون گفتم یه دل سیر دانلود کنیم که انگار شانس گند من غیر قابل تغییرـه !
در ضمن از مخابرات امیرالمومنین منطقه خیام سرویس دارم .
همینی که سر چهار راه مخابراته (اسمش رو یادم نیست:n02:). دم در یک اتاقه نگهبانی هست که همون جا کار مردم رو برای adsl راه میندازه. بهم گفتن فعلا امکاناتشو ندارننقل قول:
مرکز نبوت ...نقل قول:
یه تماس با 2020 بگیرید ، ببینید اینا چی میگن
بله این اواخر هم پارس انلاین اذیت میکرد ولی باز هم به چند دلیل پارس انلاین رو ترجیح دادم به مخابراتنقل قول:
1 : پارس انلاین پشتبانی داره
2 : چون من بازی انلاین بازی میکنم و پینگ یه دست و بدون تایم اوت خیلی واسم مهمه
3 : چون من اهل دانلود نیستم و ساعت شروع تایم شبانه مخابرات 1 شب هست که من تا اون موقع یا دیرتر WOW بازی میکنم که وقتی شبانه شروع میشه صفحه وب باز نمیشه چی برسه به دوستان اینجا که دانلود هم میکنن
4 : و در اخر کلان از مخابرات خوشم نمیاد چون بدجور خط هارو به خودش انحصاری کرد (فیبرنوری و فقط مخابرات)