کاملا دروغ میگن. بازم زنگ بزن اگه پیچوند بگو شکایت میکنم . مردم ساده و خر نیستن که میگید بروز نشده . پس کنترل حساب برای چیه که میگید . نشد تو 195 شکایت کن کامل توضیح بدهنقل قول:
Printable View
کاملا دروغ میگن. بازم زنگ بزن اگه پیچوند بگو شکایت میکنم . مردم ساده و خر نیستن که میگید بروز نشده . پس کنترل حساب برای چیه که میگید . نشد تو 195 شکایت کن کامل توضیح بدهنقل قول:
سلام
من مودم وایمکس ایرانسل دارم Bm632w
امروز خورد زمین و 2 تا از LED هاش که آنتن رو نشون میده روشن نمیشه دیگه
آنتن 2 و 5
میخواستم ببینم توی کرج کسی جایی رو میشناسه که ببرم این رو برام درست کنه ؟
سلام بر دوستان عزیز
من با مودم وایمکس ایرانسل INDOOR مدل WIXFMM 130 به نت وصل میشم حسابم256 یکساله 1گیگ هستش.
حالا یه سواG دارم: که 128 داشتم (و البته یک ساله که 256گرفتم) اما از همون روز اول هیچ تغییری تو سرعت ندیدم. تو گوشه سمت راست ویندوز هم که STATUS رو میبینم زده54مگابیت برثانیه تو سایت SPEEDTEST هم تست کردم جواب این شد:
PING=73ms
download speed=0.24Mbps
upload speed=0.13Mbps
1.حالا من نمیدونم سرعت 256 هست(البته فکر کنم چون شیر میشه از این کمتر باشه) یا 54 یا...؟
2.با استناد به سایت SPEEDNET سرعت خیلی پایینه؟
3.سرعت شما چه طوریاس؟
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
سرعت شما 256 کیلوبیت هست. یعنی اینکه سرعت دانلود شما 32 کیلوبایت است.
شما برای اینکه سرعت دانلود سرویستون متوجه بشید هر سرعتی که داشتید باید تقسیم به 8 کنید.
برای مثال سرویس 256 کیلوبیت تقسیم به 8 بشه میشه 32 کیلوبایت.
32 سرعت دانلود شما هست.
نتایج سایت اسپید تست با توجه به سرویس شما کاملا درسته.
54 مگابیت سرعت اتصال وایرلس شما به سیستم هست نه سرعت اینترنت.
در کل در وایمکس ایرانسل پهنای باند اسمی هست یعنی شما هر پهنای باندی که خریداری کنید سرعت دانلودتون بر طبق همون پهنای باند هست.
128 کیلوبیت = 16 کیلوبایت
256 کیلوبیت = 32 کیلوبایت
512 کیلوبیت = 64 کیلوبایت
1024 کیلوبیت ( 1 مگابیت ) = 128 کیلوبایت
2048 کیلوبیت( 2 مگابیت ) = 256 کیلوبایت
نقل قول:
سلام
البته ظاهرا طرحی وجود داره که پهنای باند 128 رو بصورت 1:1 ارائه میده که اگر درست باشه باید سرعت دانلودتون 128 باشه. دوستان اگر تائید کنن ممنون میشم. من تو تغییر تعرفه نتونستم بفهمم کدوم گزینه این طرح رو شامل میشه.
بله اسم طرح 128 ویژه هست که فقط در استان های آذربایجان شرقی خراسان رضوی و فارس ارائه میشه.نقل قول:
با تشکر از دوستان خصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
یعنی اگه من این بار موقع شارژ حسابم 128 انتخاب کنم بهتره؟ من تبریزم.
سرویس 128 ویژه انتخاب کنید نسبت به 128 معمولی پهنای باند بیشتری داره.نقل قول:
چند تا سوال داشتم ممنون اگه کامل جواب بدید!
1. وایمکس همچنان دانلود شبانه رایگان داره؟ تو سایت چیزی نیست! اگه هست چند تا چنده؟
2. سرویس 128 ویژه سرعت دانلودش چنده؟ شبانه چنده؟ ( شبی چند گیگ دان میشه کرد؟) 512 چطور؟
3. وضعیت پینگ چطوره؟
من یه مودم usb دارم، پارسال که استفاده میکردم با آنتن 30-60 ، یهو چراغ قرمز میشد و باید دستی دی سی میکردم و دوباره وصل میکردم!
الان جابجا شدم ، آنتن 83-100 بدون شارژ وارد سایت ایرانسل شدم، یا همین آنتن بازم این مشکل بود... راهی هست درست شه؟
من نمیدونم این وایمکس نمیخواد سرعت اسمی رو حذق کنه و سرعت بالای 2 مگ بده !!!! مسخرس خدایی