مرسی از اینکه جواب دادی
دقیقا حق با شماست
من هم حدود یک ماهی هست که دارم از های وب استفاده می کنم نقطه قوت های وب مربوط به فشفشه و ارزون دراومدن ترافیک مصرفی (فک کنم با وجود فشفشه از همه ISP ها ارزون تر درمیاد) و حجم بالای دانلودی که میشه انجام داد هست و نقطه ضعفش این افت و کندی سرعت از بعد ازظهر تا نیمه شب و همچنین قطعی های زیادی هست که اتفاق می افته (البته یک هفته ای هست که زمان قطعی ها کمتر شده) و اون طور که تو این انجمن متوجه شدم قطعی ها و ساعات افت سرعت تو سراسر کشور یکسانه و فرقی نمیکنه که مرکز مخابراتی مشترک کجا باشه
من قبلاً 3-4 سال اینترنت مخابرات داشتم قطعی هاش واقعا از های وب خیلی کمتر بود (هم از نظر زمان قطعی و هم از نظر تعداد قطعی که در یک ماه اتفاق می افته) ولی خب هر گیگ ترافیک مصرفی 4000 تومن بود و بازه مناسب سرعت وب و دانلود هم فقط از 7صبح تا 1 بعدازظهر بود و بعد از اون ساعت سرعت مدام افت می کرد تا جایی که ساعت 1 نصفه شب به حد Dial Up می رسید و از ساعت 1 شب تا 7 صبح (بازه رایگان شبانه) با وجود اینکه سرویس من شبانه رایگان هم نبود ولی در حد غیر قابل استفاده می شد از این نظر های وب خیلی بهتره ولی حیف که برخلاف بقیه ISP ها به جای نیمه شب، از ساعت 7 و 8 شب سرعتش افت میکنه و نیمه شب تازه به اوج سرعت میرسه!! (به قول دوستان این انجمن انگار سیستمشون ساعات بازه شبانه رایگان رو جابه جا حساب میکنه!!!)