واسه گل روی شما زنگ زدم یکی از بچه ها پرسیدم میگه کلا قطع میشه اینترانت هم ندارهنقل قول:
Printable View
واسه گل روی شما زنگ زدم یکی از بچه ها پرسیدم میگه کلا قطع میشه اینترانت هم ندارهنقل قول:
ممنون خیلی آقایی من میخواستم بخرم ولی مونده بودم چون بیشتر کارام اینترانت هست دنبال یک سرویس دهنده هستم که قطع شد حداقل اینترانتش رایگان باشهنقل قول:
:n16::n16::n16::n16:
نداریم چنین چیزی. بعد اینکه اینترنت قطع بشه فقط میتونی از طریق سایت آی اس پی به بانک وصل بشی واسه پرداخت .نقل قول:
سرویس حجمی مخابرات رایگان شبانه ندارهنقل قول:
نه قطع میشه نه اینترات بصورت اتوماتیک هر مقدار مصرف کنی به عنوان حجم اضافی حساب می کنهنقل قول:
کسی از مرکز مخابراتی فرد اسدی مخابرات داره ؟ بگه وضعیتش چطوره ؟
ممنون ....نقل قول:
آقا این حرفهارو ول کنید..
اقا من یه غلطی کردم شکایت کردم از مرکز مخابراتیمون تو سایت مخابرات کل ایران.
آقا این رئیس مخابرات افتاده به ....امروز بابام زنگ زد گفتش رئیس مخابرات زنگ زده بهش گفته اگر از طرف مخابرات کل بهتون زنگ زدن بگید شکایت منتفیه...مثل که میخوان اخراجش کنن...
آقا عجب غلطی کردم...به جون مادرم راست میگم...یه غلطی کردم رفتم تو سایت مخابرات کل گفتم منطقه مخابراتی ما بهم اینترنت نمیدنن 3 ماهه تو صفم...اینا هم پشتشو گرفتن دارن رئیسرو حسابی میترسونن...
عجب غلطی کردم خدایا فردا دشمن نشه باهام خوبه...یه فرم پر کردم شماره موبایلمم دادم ببین چی شد...رئیس مخابرات منظقمون هی زنگ میزنه بهم ....ببین چه اذیتش دارن میکنن...
راستیتش ترسیدم..خوب تخصیر خودشونم هست ها خیلی بد حرف میزنن منطقه مخابراتی ما ... لج منو د راوردن هی جواب سر بالامیدادن...منم زد به سرم شکایت کردم ..
اصلا بمنچه تخصیر خودشونه می خواستم مثل آدم برخورد کنن مثل آدم اینترنت بدن الاف نکنن...عذاب وجدان نداره فقط ترس دارم رئیس مخابرات یارو یه نفرو بفرسه منو بزنن...
حالا بابام حسابی باهاش رفیق شد....که از دلش در بیاره...میخوان با هم برند خارج..آخه بابای من خارج زیاد میره..هندوستان و چین برای واردات ..گفتش میبرمت هندوستان خلاصه بابام زنگ زد گفت غلط زیادی کردی شکایت کردی...
هیییییییییییییییییییی..ترس یدم اومدم تو این تاپیک دارم هی تایپ میکنم...از ترس همش..برم یه قرص آرام بخش بخورم..خدافظ ..
تقریباً میدونم حس خیلی بدیه. متین جان متین باش
یه کاری می تونی بکنی بری مرکز کل مخابرات بگی شکایتتو پس گرفتی کارشونم خوبه
با آرزوی موفقیت
من یه هفته پیش از طریق مرکز مخابراتی اینترنت ثبت نام کردم.بعد قرار بود چند ساعته اینترنت وصل شه.الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.این 2020 هم که همش جواب سر بالا میده.