از چه سیمی استفاده کنم که بهتر باشه ؟...... یا فرقی نمی کنه از چه نوع سیمی استفاده کنم ؟نقل قول:
Printable View
از چه سیمی استفاده کنم که بهتر باشه ؟...... یا فرقی نمی کنه از چه نوع سیمی استفاده کنم ؟نقل قول:
تو مشهد برای مخابرات چیزی به نام نامحدود نیست طرحی هم نداره طرح هایی بود حالا نمیدونم الان است یا نه مثل طرح الماس 5 مگ و 7 مگ که قیمت هاشم فضایی بود نامحدود الان فکر کنم برداشتن نامحدودهای 256 و 512 که استفاده میکردیم دیگه نیستنقل قول:
امشب چقدر قطعی دارم بچه ها شما هم همینطورین؟:n30: راستی الان 11 گیگ از درگاه پارسیان شارژ کردم بدون مشکل انگاری ملت رو برداشتن:n13:
بهترین خبر ممکن بود .ممنون.نقل قول:
درگاه به پرداخت ملت خیلی اذیت میکرد.
نه من که قطعی ندارم.نقل قول:
کلا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میره به درگاه بانک ملت و سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میره به درگاه بانک پارسیان
در حال حاضر سرعت بازکردن وب بسیار عالی میباشد.اما من حال وبگردی ندارم.اینترنتمو از موقع افطار قطع نکردم تا شب هم همین سرعت داشته باشه.
چه عحب دیدیم اینا امشب فلکه رو باز گذاشتن
از سرور داخلی ساعت 2 شبه دارم با سرعت 500 کیلو بایت دانلود می کنم:n26:
می خوای ریز کارکرد نگاه کنی این پیغام میاد :
درخواست شما در محدودیت زمانی قرارگرفته لطفا کمی صبر کنید.
گول اینا رو نخورید شاید مثل شاتل محدودیت حجمی گذاشته باشن.نقل قول:
باید صبر کنیم ببینیم بقیه چی میگن.
اگه بذارن من اولین نفر بعد تموم شدن حجمم میرم فکر کردی چی وقتی یوزراشون رو از دست بدن حساب کار دستشون میادنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY