کلا پست های باحالی میده ...
مثلا تو تاپیک زیباترین کشور جهان یکی پرسید اینجا کجاست ایشون گفت ایران !
و توی تاپیک والپیپر رنگ زرد خالط رو گذاشت و گفت چشماش نمیدونه چرا درد میکنه .. :دی
موفق باشه به هر حال ...
Printable View
کلا پست های باحالی میده ...
مثلا تو تاپیک زیباترین کشور جهان یکی پرسید اینجا کجاست ایشون گفت ایران !
و توی تاپیک والپیپر رنگ زرد خالط رو گذاشت و گفت چشماش نمیدونه چرا درد میکنه .. :دی
موفق باشه به هر حال ...
حالا قهر نکن!:27:نقل قول:
اخه کاربر فعال که خودمم هستم!
ولی اسپمر هم بیشتر هستم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کن الان اکوا میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا میام !
لطف داری شما چشماتون باحال میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما هم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود و دو صد بدرود، این اتفاق خجسته را ابتدا به خودم، به سهیل اسمارت،صندلی داغ و جمیع شیاطین عالم تبریک گرامی میدارم همی و بسی !( سهیل از این اتحاد به وجد آمدیم ها :دی پس ایرانی می تواند !:پی)
و اما بعد...
به به صندلی نشین جدید:
eeeنقل قول:
سلام،تو خوبی؟
آقا ما سوالامونو نمیپرسیم این چه وضعشه ، این تاپیک صندلی داغ بی TM یا با TM؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا روشن شدن تکلیف ، تاپیک تحریم میشه :دی
آره بابا برو بخواب که فردا مخت کارکنه میخوای سوال بپرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عاشقتم :2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نکته بسیار خوبی اشاره فرمودی!نقل قول:
آقا ما سوالامونو نمیپرسیم این چه وضعشه ، این تاپیک صندلی داغ بی TM یا با TM؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک تا اطلاع ثانوی تحریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم همین طور! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سهیل از این اتحاد به وجد آمدیم ها :دی پس ایرانی می تواند !:پی
دارم برات!
:27:
نمیشه الان سوال بپرسیم؟
نقل قول:
با سلام و دورود و سه صد بدرود
بله من میخواستم اولش تشکر کنم از سعید عزیز که این فرصت رو دادن و بعدشم لعنت بفرسم به عاملان این واقعه که خوب نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله آقا این TM مارو اگه به عنوان اضافه کنند مسئولین ما هم خرسند میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتشکرم :31:نقل قول:
نه عزیزم تاپیک تحریمهنقل قول:
:27:
* با اینکه تاپیکو تحریم کردیم ولی یه سوال بپرسم از دوستان:دی :
شما چه فکر میکنید آیا؟
1.بازدید تاپیک در ایم هفته 2 برابر خواهد شد یا بیشتر ( حالا یه چیزی گفتیم دل صندلی نشین خوش بشه، قطعا اینگونه نخواهد بود :دی )
2.تاپیک تا آخر هفته به ترش منتقل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. چند تایی تلفات خواهیم داشت:دی
4. با آرزوی موفقیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. همه ی موارد !!:دی
نمیدونم والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه ؟ نه ؟
نمیشه ؟
خوب
چی؟
اشاره میکنند که میشه
نه ؟
خوب مثه اینکه مشکلی در اتاق فرمان بوجود اومده ، شما یه سری صحنه خفن از چگونگی قتل فتحعلی شاه هست هست ببینید فعلا