برای بیس قوی بذارید روی ماکزیمم( باس بوست)نقل قول:
مثلا امپ من برای باس بوست دو تا حالت داره
0db و 18db
که روی 18 خیلی قوی تر میشه
ولی در طولانی مدت ممکن ووفر رو پاره کنه..
برای بیس قوی بذارید روی ماکزیمم( باس بوست)نقل قول:
مثلا امپ من برای باس بوست دو تا حالت داره
0db و 18db
که روی 18 خیلی قوی تر میشه
ولی در طولانی مدت ممکن ووفر رو پاره کنه..
ممنون :n16:نقل قول:
بله این آمپ هم 0 و 6 و 12 db داره میذارم ببینم چی میشه :n01:
ماشینم 405 است.نقل قول:
آمپ 4 کاناله پایونیر 6500 بگیرم خوب نیست؟
من نظرم اینه تمام مواردی که گفتید بگیرم غیر از آمپ مونو و ساب.
من ساب رو بدون باکس می خوام نصب کنم.روی تاقچه عقب.بد میشه بدون باکس بگیرم؟
فعلا ساب رو وصل نکنم صداش بدون بیس باشه زیاد بد که نمیشه؟
مرسی
یک سوال دیگه نصاب گین آمپلی رو گذاشته رو 2V من پخشم 4V هم ساپورت میکنه ... روی 4V بذارم یا نه ؟؟ چه فرقی میکنه ؟؟؟
آخه تو ولوم بالا صدا یکم نویز میاد روش .
حمید خان و محمد آقا و دیگر اساتید به ما فقیر فقرا هم یه مشاوره بدید ، دلمون پوکید :(نقل قول:
بیس بوست off باشه دوست عزیز lpf و hpf از روی امپ روی حالت off یا فلت و Xover از پخش شیبش اگه بیس بیشتر میخوای بیار پایین تر حدود 60 50 خوبه .... باز دوستای دیگه اگه مشکل داره راهنمایی کنن:n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
به هیچ عنوان باس بوست رو زیاد نکنید.آسیب جدی به اسپیکرهاتون وارد میکنه.مگر اینکه پتانسیومترش داخل اطاق باشه که بتونبد سریع کم کنید و لحظه ای گینش رو باز کنید.
قیمت هر جفت 360 تومن.نقل قول:
چرا اتفاقا اگر دوجفت کامپوننت میخواهید تهیه نمائید باید ساب ووفر نیز داشته باشید تا رنج فرکانسیتون تکمیل بشه.بدون ساب ووفر صدا بی روح میشه.
اگر ساب 300-400 واتی می خواهید تهیه نمائید 8105 یا 8106 کنوود مناسبه. قیمت ندارم.حدود 365 فکر کنم باشه
اگر پخشتون 4 ولته باید نزدیک همان ولتاژ ست بشه.باید ولتاژخروجی پخش با ولتاژ ورودی آمپتون مچ باشه.نقل قول:
روش صحيح تنظيم كردن گين آمپليفاير:
1-گين يا لول(level)رو كامل ببند(به سمت چپ)
2- همه كليدها و فيلتره رو خاموش كن
3-پخش رو روشن كن و يه CD با كيفيت رو اجرا كن
4- همه تنظيم هاي پخش بايد فلت باشه مثل باس،تريبل.....
5- كليد لود خاموش باشه
6- ولوم پخش رو بزار روي 90% حد اكثر
7- حالا از رو آمپ گين رو باز كن تا جائي كه احساس ميكني صدا خرابه يا ديستورت ميشنوي
8- در همين حالت گين رو كمي به سمت مخالف بپيچون
9- كليد HPF رو روشن كن يا روي عدد 70-80 قرار بده
10-اكنون از روي پخش با اكولايزرها و فيلترها اينقدر بازي كن تا بيشترين ولوم رو بدون ديستورت بتوني به پخش بدي .
موفق باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار دارین.من متاسفانه این اسپیکرهائی که نام بردید رو نمیشناسم.اگر چیزی عرض نکردم به خاطر عدم اطلاعت در این زمینه هست.نقل قول:
در زمینه پاور آکوستیک ،بد نیست.من داشتم توان اعلامیش واقعی نیست.کنترل خیلی خوبی هم روی ووفر نداره.دمپینگش جالب نیست.
برای باکس هم اگر بخواهید اصولی باشه باید پارامترهای ساب رو بدین تا براتون طراحی کنم.
سلام
من یه ضبط مارشال me 2276 خریدم برای روا ، می خاستم که برای خریدن دوتا باند برای عقب و آمپلی راهنماییم کنید .
یه چیز با قیمت کم و صدای شفاف ....
سلامنقل قول:
چرا مارشال؟:n01:
خروجی rcaداره؟
اگه نداشته باشه امکانش نیست که بش امپ وصل کنید......
میخام فقط باند بخرم
718ex بهترینه دیگه ؟