-
رحمان رضایی: خوشحالم که به پرسپولیس پیوستم/ به دنبال موفقیت در هر 3 جام هستیم
مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران با ابراز خوشحالی از عقد قرارداد رسمی با این تیم، ابراز امیدواری کرد سرخپوشان در فصل جاری عناوین قهرمانی مسابقات داخلی و آسیایی را از آن خود کنند. به گزارش خبرنگار مهر، رحمان رضایی پس از حضور در هیئت فوتبال و عقد قرارداد 6 ماهه با تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: خیلی خوشحالم که توانستم به پرسپولیس بپیوندم و تا آخر فصل با تمام توان برای این تیم به میدان خواهم رفت.
وی در خصوص شرایط تیم پرسپولیس اظهار داشت: هدف تمام بازیکنان پرسپولیس این است که بتوانیم در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ حرفهای فوتبال آسیا به موفقیت دست یابیم و قطعا همه نفرات برای رسیدن به این اهداف بزرگ تمام تلاش خود را به کار می بندند.
مدافع جدید تیم پرسپولیس اظهار داشت: درست است که شش ماه از حضورم در یک دیدار رسمی می گذرد اما مطمئن باشید از نظر بدنی و فنی کاملا آمادهام و می توانم بهترین بازیها را در پرسپولیس انجام دهم. من انگیزه زیادی برای بازگشت به تیم ملی دارم و امیدوارم با درخشش در پرسپولیس به این هدف برسم.
رضایی در پایان گفت: شاید با نظر قطبی به پرسپولیس آمدم اما مشکلی برای همکاری با مربیان جدید این تیم ندارم. قطعا کادر فنی فعلی توانایی این را دارد که همانند فصل گذشته پرسپولیس را به قهرمانی لیگ برتر برساند.
-
رحمان رضايي: با فقر دانش پزشکي در ورزش ايران مواجه هستيم
مدافع اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: در ورزش ايران با فقر دانش پزشکي مواجه هستيم و تخصص هاي پزشکي - ورزشي به ميزان مکفي يافت نمي شود.
"رحمان رضايي" روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با بيان اينکه در ورزش روز دنيا نقش پزشک انکار ناپذير است، افزود: در ورزش حرفه اي دنيا هيچ ورزشکاري نمي تواند بدون نظر پزشک تيم خود نسبت به درمان بيماري يا آسيب ديدگي اش اقدام کند.
رضايي در ادامه با اشاره به نقش پزشک در تيم هاي فوتبال اروپايي و مقايسه آن با فوتبال ايران اظهارداشت: برخلاف فوتبال ايران، در اروپا اين پزشک است که تصميم مي گيرد.
وي تصريح کرد: در اروپا اين که يک ورزشکار چه نوع دارويي را در زمان بيماري مصرف کند و يا چه نوع تمريني مناسب نوع مصدوميت اوست، از سوي پزشک تيم تشخيص داده مي شود و حتي متناسب با سيکل تمريني ورزشکاران، تغذيه توسط پزشک و تيم پزشکي تاييد مي شود.
رضايي ادامه داد: حال آنکه در فوتبال ايران به رغم طرح مساله حرفه اي شدن، تخصص هاي پزشکي ورزشي به ميزان مکفي يافت نمي شود و در برخي مواقع با فقر دانش پزشکي مواجه مي شويم.
مدافع اسبق تيم ملي ايران با اشاره به اين که دوپينگ بسياري از ورزشکاران ايراني ناشي از عدم آگاهي آنها است، گفت: ورزشکار نمي داند که چه نوع دارويي را در مسير بهبودي بيماري خود مصرف کند و پزشک نيز نمي داند که چه نوع دارويي در ليست داروهاي ممنوعه و دوپينگي قرار دارد.
رضايي تصريح کرد: برخي تشخيص هاي پزشکي در مصدوميت ها توسط تيم هاي فاقد تجربه با مسائل ورزشي صورت مي گيرد و اين عامل گاهي منجر به تشديد مصدوميت ورزشکاران مي شود.
-
تمام ايران مى خواستند پرسپوليس از بحران خارج شود!
صاحب پناه: براى تيم داورى متاسفم
كامران صاحب پناه مدير عامل تيم پيكان قزوين در خصوص تساوى اين تيم مقابل پرسپوليس گفت: در زمان بدى با سرخپوشان بازى داشتيم چرا كه تمام ايران دوست داشتند به هر نحوى اين تيم از بحران خارج شود. وى همچنين خاطر نشان ساخت: تيم پرسپوليس تنها براى برد و خارج شدن از بحران به مصاف ما آمد و بهترين بازى اش در طول فصل را نيز به نمايش گذاشت با اين حال از كادر فنى و بازيكنان خود رضايت كامل دارم زيرا آنها در اين بازى عالى بوده و با وجود كسب يك امتياز بايد پيروز مى شدند. وى تصريح كرد: تيم ما در اين بازى موقعيت هاى بيشترى نسبت به سرخپوشان داشت اما متاسفانه شانس با ما يار نبود و در نهايت امتيازات اين بازى بين ۲ تيم تقسيم شد. وى با انتقاد از عملكرد داوران در اين ديدار اظهار داشت: براى داوران اين بازى متاسف شدم چرا كه آنها با اشتباهات خود بارها براى ما مشكل ساز شدند ضمن اينكه به جاى داور وسط،خط نگه دار بيشتر قضاوت را به دست گرفته بود.
-
گزارش تمرين ديروز پرسپوليس
اولين تمرين پرسپوليس بعد از بازى با پيكان، روز گذشته ساعت ۱۰ صبح در آكادمى ملى المپيك برگزار شد. بازيكنان ابتدا در سالن آكادمى جمع شدند و پس از حضور مربيان به زمين رفتند.
شرح تمرين
در آغاز بازيكنان با دويدن كنار زمين و انجام حركات كششى زير نظر كماسى بدن خود را گرم كردند سپس به ۲ گروه اصلى ها و ذخيره ها تقسيم شدند، ذخيره ها زير نظر كماسى به مدت ۴۰ دقيقه بدنسازى كردند. اصلى ها نيز به خواسته پيروانى پس از تمرين سبك راهى استخر و سونا شدند.
دلدارى اطرافيان به نيكبخت
عليرضا نيكبخت در بازى تيمش مقابل پيكان ۲ ضربه پنالتى را از دست داد تا بازى با تساوى ۲ بر ۲ به پايان برسد. او كه روز بازى از اين ناكامى بسيار ناراحت شده بود، در تمرين روز گذشته بسيار شاداب تمرين مى كرد اما اطرافيان كه فكر مى كردند او هنوز ناراحت است وى را دلدارى دادند.
رحمان اختصاصى كار كرد
رحمان رضايى مدافع تازه وارد پرسپوليس بعد از پايان تمرين در مجموعه انقلاب ماند و طبق برنامه كادر فنى به تمرين اختصاصى پرداخت. گفتنى است پيروانى از او خواسته بود تا براى رسيدن به مرز آمادگى تمرينات خود را بيشتر كند.
تماس تلفنى واعظى با پيروانى
زارعى و واعظى از غايبان مصدوم تمرين ديروز بودند. واعظى كه گويا آسيب ديدگى اش رو به بهبود است طى تماس تلفنى با پيروانى، اعلام كرد در تمرينات تيم شركت خواهد كرد. پيروانى هم از او خواست تا اگر احساس مى كند هنوز قادر به تمرين نيست با حضور در تمرينات، مشكل خود را جدى تر نكند.
حقيقى و منصورى وزنه زدند
عليرضا حقيقى و محمد منصورى فهيم ۲ بازيكن مصدوم پرسپوليس از ابتداى تمرين به دستور پيروانى به سالن رفتند و به وزنه زدن پرداختند. گفتنى است حقيقى از امروز تمرينات گروهى را آغاز مى كند.
برنامه تمرينى امروز
تمرين امروز سرخپوشان ساعت ۱۱ صبح در ورزشگاه اكباتان برگزار خواهد شد
-
بازى با كارت قطبى
سياست جديد مديرعامل پرسپوليس؟
۱- افشين قطبى كه رفت شايعات بالا گرفت. از مذاكره با وينكو بگوويچ در هتل المپيك تا مذاكره با فلان مربى خارجى در هتل فلان خيابان جمال عبدالناصر. اين وسط مذاكرات با چندمربى ديگر نيز آغاز شد. آنهايى كه بيرون گود هستند وآنهايى كه تا به حال پايشان را داخل گود نگذاشته اند. اين وسط افشين پيروانى در نخستين تجربه خود مقابل پيكان صدرنشين نتوانست نمره قبولى را كسب كند اگر چه پرسپوليس برخلاف پيش بينى منتقدان مغلوب پيكان صدرنشين با انگيزه و از همه مهمتر ميزبان نشد اما تساوى نتيجه تاثيرگذارى در كارنامه افشين پيروانى نشد.
۲- پرسپوليس دنبال يك سرمربى ديگر مى گردد، كسى كه بتواند مثل آرى هان به تيم يك قدرت تهاجمى و روحيه مبارزه طلبى بالا بدهد. مذاكرات با انواع و اقسام مربيان ايرانى وخارجى در جريان است هرچند اخبار تا حد امكان مخفى نگه داشته مى شود. دراين ميان افشين قطبى هنوز از فهرست پيش روى مديرعامل پرسپوليس حذف نشده است! قطبى كه جدايى اش از پرسپوليس هنوز با هيچ دليل منطقى و قابل قبولى توجيه نشده از سوى ديگر شايعاتى مبنى بر بازگشت او نيز به گوش مى رسد كه نبايد از نظر دور نگه داشته شود.
۳- داريوش مصطفوى با كارت افشين قطبى وارد بازى شده است. مصطفوى در فدراسيون هم كه بود بازى با نام ها را به خوبى پياده مى كرد واز حضور دكتر بيلاردو در تيم ملى خبر مى داد و دست آخر به سراغ محمد مايلى كهن مى رفت. او در پرسپوليس نيز همين بازى را پيش برد و از مذاكره با مربيان مختلف خبر داد و دست آخر با فشار سازمان و دسته چك هدايتى قطبى را به تيم بازگرداند. نكته جالب اينجاست كه اتفاقات در حال تكرار شدن است و دوباره بحث مربيان خارجى و رقم كلان قراردادهايشان مطرح شده و مدير زرنگ هر مربى را مثل چماق بر سر معرف مربيان ديگر مى كوبد تا قيمت را كاهش دهد. در اين ميان بايد پخش شدن شايعه بازگشت افشين قطبى به پرسپوليس را يك تير و دو نشان دانست. از يك طرف بازگشت قطبى قيمت و ناز مربيان ديگر را پايين مى آورد و از سوى ديگر اين امكان واقعاً وجود دارد كه قطبى بعد از يك هفته دور بودن از تنش هاى هميشگى به تيم بازگردد و دوباره كار خود را از سر بگيرد. اين وسط داريوش مصطفوى از كارت افشين قطبى استفاده مى كند تا هم معادلات پشت پرده را حل كند وهم اينكه جايگاه لرزان خود را تثبيت نمايد.
-
ه عنوان سرمربى از نيكبخت و حقيقى راضى هستم
پيروانى:از كجا معلوم اگر باقرى پنالتى دوم را مى زد گل مى شد؟
افشين پيروانى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ضربه پنالتى در همه جاى دنيا ۵۰-۵۰ است و هيچ تضمينى وجود ندارد كه بازيكن بايد پنالتى را حتماً گل كند. وى افزود: شايد برخى به من انتقاد كنند كه چرا براى بار دوم پنالتى را به بازيكنى دادم كه يك ضربه پنالتى را خراب كرده بود، من براى خودم توجيه دارم و اصلاً هم ناراحت نيستم كه چرا اين كار را كرده ام اما براى اطلاع عزيزانى كه سؤال مى كنند عرض مى كنم كه از كجا معلوم اگر پنالتى را به كريم باقرى مى داديم گل مى شد؟ من نمى خواهم ارزش ساير بازيكنان را ناديده بگيرم اما بايد كمى به واقعيت ها نگاه كنيم و احساسى فكر نكنيم. وى گفت: من از عملكرد حقيقى و نيكبخت رضايت دارم چرا كه سرمربى پرسپوليس من هستم و من بايد درباره بازيكنان نظر نهايى را بدهم. پيروانى در مورد قطبى گفت: براى چندمين بار مى گويم اگر قطبى برگردد باز هم او سرمربى است و من كمك او هستم.
-
فوتباليست هاى زرنگ ايرانى
۱-محمدعلوى هيچ گاه فوتباليست درجه يكى نبوده حضور او درتيم ملى برانكو! نيز حرف وحديث هاى فراوانى در پى داشت، شايد اگر اصول در فوتبال ما حاكم بود او هيچ گاه نمى توانست در تيمى چون پرسپوليس بدرخشد ودر نهايت مى توانست در تيم هايى چون فولاد خوزستان وپاس همدان به بازى بپردازد. در ابتداى فصل كه پرسپوليسى ها درشكار ستارگان ليگ گوى سبقت را از ديگر تيم ها ربوده بودند، همگان احتمال نيمكت نشينى علوى را مى دادند واين موضوع به گوش خود اونيز رسيد اما با اعتماد به نفس بالايى كه هنوز هم منبع آن اعتماد به نفس براى نگارنده مجهول است سينه سپر مى كرد واز افتخاراتش ! دادسخن مى داد، گذشت زمان مشخص كرد كه پرسپوليسى ها بيشتر روى علوى به عنوان يك ذخيره براى روز مبادا حساب مى كردند تا بازيكن فيكس پرسپوليس، البته سخت بود كه باحضور مازيار زارع، پژمان نورى ومجتبى شيرى، علوى بازيكن فيكس پرسپوليس شود.
۲- به هر روى پرسپوليس علوى را جذب كرد، در روزهاى اول مصاحبه پشت مصاحبه بود كه در تعريف از دانش قطبى و اينكه او همه را به يك چشم نگاه مى كند، از سوى جناب علوى در مطبوعات به چشم مى خورد اما با چندبازى نيمكت نشين شدن اعتراضات او شروع شده حتى كار به تهديد شدن هم كشيده شد اما علوى وقتى ديد از اين اعتراضات، آبى براى اوگرم نمى شود، به تمريناتش ادامه داد، حضور يك نيمه اى او در ديدار با ابومسلم مشهد به خوبى عيار او را نشان داد كه بازى در پرسپوليس به كلى متفاوت با تيم هاى ديگر است.
۳- هنوز مهرخروج از پرسپوليس براى علوى خشك نشده بودكه مصاحبه هاى رنگ و وارنگ در بى دانشى وناتوانى قطبى در پرسپوليس واينكه بعداز بازى با پيكان تكليف قطبى مشخص مى شود از سوى او تعجب همگان را برانگيخت ، مگر او در پرسپوليس يك بازيكن بيشتر بود، اطلاعات او ازكجا مى آمد؟ پيش بينى علوى درست ازكار درآمد البته قطبى پيش از بازى با پيكان استعفا داد و رفت اما به يكباره علوى رنگ عوض كرده و دوباره خواستار بازگشت به پرسپوليس شده است! تا اينجاى كار البته توجيه دارد كه قطبى به بازى او اعتقاد نداشته وشايدكادر جديد بازى او را بپسندند اما اوضاع همينطور باقى نخواهدماند اگر علوى برگردد تا وقتى كه بازى به او برسد، يك مربى با دانش ، حرفه اى و... خواهدبود اما اين سناريو دوباره تكرار خواهدشد، علوى كه روزى گفته بود بزرگترين اشتباه زندگيش پيوستن به پرسپوليس بوده وتاكيد كرده بود كه تحت هيچ شرايطى به اين تيم باز نمى گردد، چگونه حاضر است تمام گفته هايش راتكذيب كرده وبه خاطر...؟ به پرسپوليس برگردد؟ هواداران پرسپوليس چگونه حضور چنين بازيكنى را در تيم خود تاب خواهند آورد؟
۴- زمانى پوشيدن پيراهن پرسپوليس واستقلال نهايت آرزوى هر بازيكنى بود، سكونشينى در اين تيم ها به فيكس بودن در ساير تيم ها ترجيح داده مى شد اما امروز... امثال محمدعلوى به سرعت عوض كردن لباس هاى شخصى اش ! پيراهن تيمش را عوض مى كند، روزگار غريبى است جناب علوى، نه؟
-
نورى :
مى خواستيم به نيكبخت روحيه بدهيم اما نشد
پژمان نورى هافبك پرسپوليس گفت: من در خط ميانى راحت تر بازى مى كنم و در برابر پيكان همه ديدند كه بهتر از گذشته بازى كردم. وى افزود: من اصولاً يك هافبك هستم اما هر زمان كه مربيان از من بخواهند كه در پست ديگرى بازى كنم اطاعت مى كنم اما در منطقه كنارى خط ميانى عملكرد بهترى دارم. پژمان نورى در مورد دريافت سومين كارت زرد در بازى با پيكان گفت: من حرف خاصى به داور مسابقه نزدم اما داور فكر كرد من اعتراض مى كنم و كارت زرد به من داد تا از بازى بعدى محروم شوم. در مورد محروميت از بازى بعدى نمى توانم خودم را بكشم چرا كه اين اتفاق افتاده است و بايد تحمل كنم. نورى درباره پنالتى هاى پرسپوليس گفت: وقتى پنالتى دوم به دست آمد برخى از بازيكنان دوست داشتند پشت ضربه قرار بگيرند اما نيكبخت اجازه خواست كه باز هم او پنالتى را بزند و ساير بازيكنان هم اين مهم را قبول كردند. وى در اين خصوص افزود: ما مى خواستيم نيكبخت روحيه خود را به دست آورد اما شايد خدا نخواست كه او پنالتى ها را گل كند و ما هم نبايد ناراحت باشيم چرا كه در همه جاى دنيا بازيكنان بزرگى هستند كه پنالتى را خراب مى كنند، مثلاً بازيكن تيم ملى آرژانتين در يك بازى ۳ بار پنالتى را خراب كرد و در بازى بعد باز هم او پنالتى زن تيم ملى كشورش بود. نورى پيروزى را حق مسلم پرسپوليس در برابر پيكان دانست و گفت: همه دنيا ديدند كه پيروزى و كسب ۳ امتياز بازى صد درصد از آن ما بود و ما اگر پنالتى اول را گل مى كرديم نتيجه با سه ، چهار گل برترى به سود تيم پرسپوليس مى شد اما بايد اين بازى را فراموش كنيم و به فكر پيروزى در بازى هاى آينده باشيم
-
مهرداد اولادى بازهم مصدوم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«مهرداد اولادى» بازيكن ايرانى تيم فوتبال الشباب امارات به دليل مصدوميت، بازى اين هفته را از دست داد. وى در تمرينات تيم فوتبال الشباب، دچار كشيدگى عضلانى شد و بايد چند روزى را استراحت كند. اولادى به دليل آسيب ديدگى، فصل گذشته مسابقه هاى فوتبال باشگاههاى امارات را از دست داده بود.
-
رحمان رضايى:
با نظر قطبى آمدم اما با پيروانى هم مشكلى ندارم
رحمان رضايى مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس با ابراز خوشحالى از عقد قرارداد رسمى با اين تيم، ابراز اميدوارى كرد سرخپوشان در فصل جارى عناوين قهرمانى مسابقات داخلى و آسيايى را از آن خود كنند.رحمان رضايى پس از حضور در هيأت فوتبال و عقد قرارداد ۶ ماهه با تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: خيلى خوشحالم كه توانستم به پرسپوليس بپيوندم و تا آخر فصل با تمام توان براى اين تيم به ميدان خواهم رفت.مدافع جديد تيم پرسپوليس اظهار داشت: درست است كه ۶ ماه از حضورم در يك ديدار رسمى مى گذرد اما مطمئن باشيد از نظر بدنى و فنى كاملا آماده ام و مى توانم بهترين بازى ها را در پرسپوليس انجام دهم. من انگيزه زيادى براى بازگشت به تيم ملى دارم و اميدوارم با درخشش در پرسپوليس به اين هدف برسم. رضايى در پايان گفت: شايد با نظر قطبى به پرسپوليس آمدم اما مشكلى براى همكارى با مربيان جديد اين تيم ندارم. قطعا كادر فنى فعلى توانايى اين را دارد كه همانند فصل گذشته پرسپوليس را به قهرمانى ليگ برتر برساند.