دوست عزیز یک اموزش مدین چطوری میشه استفاده کرد ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز یک اموزش مدین چطوری میشه استفاده کرد ؟نقل قول:
این شاتل از من ۳ تومن پول اس ام اس فرستادن گرفت بعد کلا هیچ اس ام اسی نمیاد داستان چیه ؟ :wac:
والا اموزش خاصی نداره!:tongue:نقل قول:
فقط پیچ در پیچه یخورده! خیلیم طولانیه!
ویندوز 10 نیاز داری یا یه ابونتو کلا لینوکس با وایرگارد همین اها ی گوشی اندروید یا ای او اسم نیاز داری! نداشتید هم نداشتید نیازی نیست
وایرگاردو سرچ بزن نصب کن یا از لینک زیر بگیر نصب کن رو ویندوز
ابونتو یا لینوکس اگ داشته باشی ک دیگ هیچی مطمعنا سر در میاری!کد:http://s7.picofile.com/file/8386637568/wireguard_amd64_0_0_38.msi.html
ولی ویندوزی باید بری تو استور ویندوز ubuntu رو سرچ کنی رو نصب کنی حجمی حدود 300 مگابایت داره
بعدش اجراش میکنی و بش رو داری!
بعد تو همون بش باید nodejs رو نصب کنی حجمی نداره
sudo apt update
دستورشم sudo apt install nodejs هست
بعدم ی دستور pip install requests رو میزنی
یه دستور cd / باید بزنی توجه کن اسلش / تهش هست ن اولش یعنی cd اول بعد یه فاصله /
بعد cd /mnt/c میزنی الان تو درایو c ات هست
دستور git clone [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنی ی کپی بگیره بیاره تو درایو c
یه فولدر بعد تو c ایت باز میشه به اسم some scripts با دستور cd و اسم فولدر some scripts میری توش و باز با cd cloudflare میری تو پوشه cloudflare
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تا اینجا اوکی!
درایو c رو با اکسپلورر ویندوز باز میکنی! میری تو پوشه کلودفلر
warp2wireguard.js روش کلیک راست کن ادیت رو بزن
نوتپد یا ادیتورتو باز نگه دار نبند
اگر ک گوشی هم دارید و وراپ + میخواید
حالا باید بری تو گوشیت و اپ کلودفلر 1.1.1.1 رو نصب کنی از گوگل پلی
مطمعا دردسترس نیست بخاطر لوکیت ایران پس من برات اپلود کردم
از توی اون منو همبرگر میزنی diagnostics رو اگ اشتباه نکرده باشم میزی بعد توش client id تو کپی میکنی! ی جور انتقالش بده اون رو تو ویندوز! یا ابونتو کپی پیست کن تو saved mess تلگرامتکد:http://s6.picofile.com/file/8386637292/com_cloudflare_onedotonedotonedotone_824_apps_evozi_com.apk.html
خلاصه ی جور بیارش تو ویندوز کپی پیست کن چون حروف بزرگ کوچیکشو اشتباه نزنی ی موقع :laughing:
حالا همون نت پدی رو ک باز داری رو داری نگاه کن خط سوم یعنی
const referrer = " کلایت ایدی ک تو گوشیت بود رو کپی پیست میکنی
وایرگاردو هم باز کن
کنار add tunnel نوار منوی هست بزنش بعد empty tunnel رو بزن
صفحه ای که باز میشه
پابلیک و پرایوت هست اونجا
خب سیو رو میزنی نت پد رو سیو میکنی فقط دقت کن اون هارو درست بین" " دابل کوتیشن ها وارد کنی
حالا تو ابونتو بش دستور node warp2wireguard.js q رو وارد میکنی
صبر کن تا ج بگیری
حالا همون کانفیگ رو میتونی کپی پیست کنی تو وایرگارد و یه اسم براش انتخاب کنی بعد سیو
و بعد میتونی وصل شی با پی سیت همم گوشیت الان یک گیگ کلودفلر وارپ پلاس داره!
خب اینجا گوشیمون وارپش حجمش شارژ شد اما برای ویندوز چیکار کنیم؟
برای شارژ حجم هم در ویندوز هم در گوشیتون
فقط کافیه که cloudflare-warp-plus-aff.js رو با نوت پد باز کنید و توش رفر کلاینت ایدی گوشی خودتون یا توکن برای مک ویندوز و ... رو قرار بدید! و دستور node cloudflare-warp-plus-aff.js رو وارد کنید:cool:
و دو گیگ هر دقیقه اینترنت بگیرید:tongue:
شاید بپرسید رفر ایدی ویندوزکلودفلر کجاستکه اونم اینجاست ( اگر بستید هم تو اون فایل warp-conf.json موجوده این اطلاعات یا فراموش کردید)
جهت تست هم که بفهمید دارید از وارپ پلاس استفاده میکنید به 1.1.1.1/help رو باز کنید و باید این تصویر رو داشته باشید
فعلا جلوش گرفته نشده این حرکت استفاده لازم رو ببرید
:tongue:
دوستان من این اموزش رو از جایی اسکی نرفتم فک کنم برای اولین باره تو تل هم این اصن پاب نشده حالشو ببرید و بچه های خوبی باشید تا منم دست پر باز برگردم براتون:biggrin:
مرسی بابت لینک گیت هاب.نقل قول:
یکمی سختش کردی، python3 و nodeJs برا ویندوز هم هست، نیاری به اون ubuntu نیس، من با cmd خود ویندوز انجام دادم خیلی راحت.
بله هستش ولی با بش ی صفای دیگ داره اصن لاتی مشتی تره پایتونم هم روش نصبه پیشفرضنقل قول:
:biggrin:بدم نشد یکی شاید بع ابونتو دنیای لینوکس علاقه پیدا کرد مام دعای خیر کرد :tongue:
فقط یک چیز سرعت و پینگ براتون چطور هست؟
اها از نظر آشنایی با لینوکس و توزیع هاش خوبه :))نقل قول:
سرعتش که کاملا برابر با حداکثر سرعت نت منه، اما پینگش کمی بالاس که مشکل از مسیر 193.251.154.203 هست، قبلا پینگم به این مسیر 80~90 بود، سه چهار روزه شده 125
سرویس 8 مگ - شبدیز
ممنون من همه کار ها رو انجم دادم وصل میشه ولی توی مرورگر صفحه ای باز نمی کنه چه کار کنمنقل قول:
نقل قول:
تمامی مراحل رو به درستی انجام دادم وصل هم میشه اما توی مرورگر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه !!!!!
نقل قول:پینگ بگیر ببین پینگ داری یا نرم افزاری مثل تلگرام رو باز کن ببین بالا میادنقل قول:
رو گوشی نرم افزارش رو نصب کن تست کن رو اون ببین مشکل داری؟
رو یک سری از ای اس پی ها فیلتر شده پورتش
سلام اگر شما طریقه نصبش بدون نیاز به ابونتو درون ویندوز و دستورات cmd رو بگید به نظرم خیلی خوب میشه تا کسانی مثل من که اصلا آشنایی با ابونتو ندارن بتونن استفاده کنننقل قول: