Cra کلا روی 2-3کیلوبایتهنقل قول:
حداقل POL توی روزا روی 150 هست شبا میشه 12 کیلوبایت
Printable View
Cra کلا روی 2-3کیلوبایتهنقل قول:
حداقل POL توی روزا روی 150 هست شبا میشه 12 کیلوبایت
جالبه ها
از عصری کلا اطلاعات توی مودمم داره تغییر میکنه
هی کم میشه هی زیاد میشه
الان دان استریمم شد 1920 ولی تا 145 کیلوبایت بیشتر سرعت ندارم... در مورد db و snr و ... هم اطلاعی ندارم موندم چرا اینطوری میشن اینا
جالبتر از همه اینه که اپ استریمم 512 ه ولی تا 0.08 مگ بیشتر اپ ندارم... ممکنه تنظیمات مودمم ایراد داشته باشه؟؟ مثلا با تنظیم دقیق تر بهتر شه یا...؟ مودمم دی لینک 2640 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که میگید که خیلی خوبه
شما از کدوم سرویس استفاده میکنید؟ قیمت؟ اشتراک؟ اپ و دون استریم توی مودم چند هست؟
_
سرويسم256نامحدود يكماهه پارس انلاين-قيمت 16000تومان-اپ512 دان2048_________________
سرویس شما سی آر آ هست؟ من هم 512 داشتم که بعد از 30 گیگ محدود شده بود ولی اولش 2 مگ بود...نقل قول:
الان اپ 240 کیلوبایت رو تو مودم زده ولی در عمل 150 میگیره الانم 150 رو داره میگیره که رایگانه
128 یک ماهه 8 گیگ 26 تومن
از این پارس حجم دزد تر ندیده بودم
منم دیروز 1 مگ گرفتم اول سرعتم افتضاح بود بعد از چند ساعت خوب شدنقل قول:
اینم دانلود دیشبم که برای من یک رکورد بوده.ولی شاید بعدا" ببینند دارم دانلود میکنم محدودم کنند.دیشب که هر چند دقیقه یکبار دانلودو قطع میکردند ولی دیسکانکت نمی شدم
ماكه وسط تهرون هستيم روزا بدك نيست و گاهي تا 190 ميره ولي ساعت 8 شب تا 7 صبح ميره روي 30 :13::2:نقل قول:
براي لايو هم بايد بري به تنظيمات مودم و mtu روي 1300 يا 1364 دقيق يادم نيس تنظيمش كني.
دیشب تا صبح با متوسط 40 کیلوبایت کلا 1 گیگ گفته ولی نمیدونم چرا سر ساعت سیستم رو خاموش نکرده و رفته 8:45 خاموشش کرده... 100 مگ واسم انداخت اول کاری :(
دفعه اوله ای دی ام اینطوری شده
دوستان راهی ندارن برای خاموش کردن کامپیوتر سر ساعت؟
سلام
بعد از دو شب خوابیدن امشب بیدار موندم و گذاشتم دانلود
متاسفانه بازم سرعت دانلود 40 بود
نمیدونم اخه هر چیزی حدی داره
حداقل یه شب سرعت بد باشه یه شب خوب
این چه وضعشه
تازه چون پارس دی سی داره منم با وی پی ان دانلود میکردم وسط دانلود دی سی شده و دانلود هم قطع شده
همش 250 مگ دانلود کرده
منم دقيقا سرويس و مشكل شما رو داشتم (از سال 89).نقل قول:
اين اواخر مشكل پيدا كرده بود. پارس ، بعد از 2 هفته بررسي ، گفت درست نميشه ، همينه كه هست !
منم رفتم قراردادم رو فسخ كردم.
تو هم شك نكن. برو فسخ كن.