هنوز هیچی معلوم نیستنقل قول:
Printable View
هنوز هیچی معلوم نیستنقل قول:
آقا این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"""
در جشنواره وایمکس (تا پایان ۳۱ شهریور ۱۳۹۴) هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری و دائمی وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۸ بامداد، رایگان خواهد بود.
این طرح شامل مشترکین مصرف آزاد نمی باشد.
""""
یعنی بعد این تاریخ دیگه حجم رایگان نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
حتی برای منیکه 4 ساله وایمکس گرفتم؟؟؟؟؟
دوستان مودم وایمکسمو 150 بفروشم خوبه ؟ مدل 105 هستش
در ضمن زنگ زدم به اپراتور برای فروش پرسیدم میگه باید به نام طرف بزنی اکانتت رو و نمیشه فقط مودمو بفروشی
ی شماره هم داد گفت مودمتو میتونی با مودم 3G و 4G تعویض کنی ولی خودش از جزئیاتش خبر نداشت ....کسی این کارو کرده ؟
الان یکساله که این طرح شبانه رایگان تمدید میشه .نقل قول:
اول مهر که شد دوباره میزنه تا آخر آذر ماه رایگانه :n02: تا حالا که اینطوری بوده .
درباره LTE هم باید بگم تا بیاد راه بیفته و همه شهرها ساپورت بشه و فلان یکسال حداقل طول میکشه .
الان همون سوال همیشگی پیش میاد :
اگر کسی الان طرح یکساله بگیره تکلیفش چیه ؟!
جواب : تا یکسال دیگه میتونه بدون مشکل استفاده کنه !
بنابراین وایمکس با این شکل و شمایل حالا حالاها پا برجاست ( نظر شخصی :n02: )
مودم های جیبی گیرندگیشون از مودم های معمولی کمتره.نقل قول:
شما مودمت رو دم پنجره بزار. یا جایی که هستی بچرخ بیشترین سیگنال رو پیدا کن همونجا بزارش.
2مگ باید تا 250کیلوبایت دانلود بده.
یک سوال
من طرح 3 ماهه 50 گیگ گرفتم 20روز دیگه 3 ماه تموم میشه....و 20 گیگ اضافه دارم..آیا میتونم حجم های اضافی را در طرح های دیگه انتقال بدهم یا نه؟
- - - Updated - - -
یک سوال
من طرح 3 ماهه 50 گیگ گرفتم 20روز دیگه 3 ماه تموم میشه....و 20 گیگ اضافه دارم..آیا میتونم حجم های اضافی را در طرح های دیگه انتقال بدهم یا نه؟
نه، حجمت میسوزه.نقل قول:
بزن دانلود مصرفش کن.
چرا بعد از این همه مدت ایرانسل نمیخواد شیر تعرفه ها شو باز کنه و سرعت اسمی رو حذف کنه ؟ بابا خیلی مسخره است .
الان یه ماهه متوجه شدم که نمیتونم تعرفه مو تغییر بدم به تعرفه ی جدید
چه قبل از پایان طرح قبلی چه بعد از پایان طرح قبلی
فقط طرح فعلی رو میشه همش تمدید کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی شاهد کاهش و نوسان شدید سرعت دانلود شده شده یا خیر ؟ (مخصوصا از سمت کرج)