سلام ببخشید دیگه جا بهتر از اینجا پیدا نکردم برای این سوال
یه مشکل دارم که اشکم رو در آورده
من مدتی هست اصلا نمیتونم با IDM و DAP دانلودی داشته باشم چرا چون که وقتی با این دوتا میخوام چیزی رو دان کنم سرعت که به صفر میرسه تو خود IDM و یا اصلا کنسل میکنم دانلود رو اما کماکان مودم در حال دانلود هست و ویندوز هم سرعت دانلود رو فول فول 100 میزنه اما در اصل اصلا چیزی دانلود نمیشه وقتی هم تو فایروال بیتدیفندر نگاه میکنم اصلا چیزی رو در حال دانلود نشون نمیده ولی کل پهنا باند اشغال هست و مجبور میشم که IDM رو بلوک کنم تا مشکل بر طرف شه و پهنا باند آزاد شه راجع به vpn هم همینطور هست بر فرض با vpn تو youtube یه فیلمی دارم میبینم وقتی صفحه رو میبندم و اصلا دیگه تو سایتی نیستم باز میبینم پهنا باند مشغول و داره فول سرعت یه چیزی دانلود میکنه !!!!!!!!
و اما جالب تر اینکه هنگام دانلود با خود مرورگر مشکلی پیش نمیاد نه سرعت 0 میشه نه اینکه بعد از کنسل کردن یا اتمام دانلود دیگه دانلودی صورت نمیگیره و پهنا باند مشغول نمیشه !!!!!!!! مشکل انگار مختص برنامه های مدیریت دانلود هست !!!
دیوانم کرده با بیتدیفندر اصلی هم 10 بار اسکن گرفتم دریغ از یک ویروس !!!!
نظر دوستان چیه فک کنم محبور شم لپ تاپ رو عوض کنم اصلا :19:
این مشکل هم تقریبا بعد از نصب ویندوز جدید رخ داد ! قبلش هم تو ویندوز قبلی یه مرض دیگه داشت خود به خود شروع میکرد به دانلود که پیگیری کردم فهمیدم یه فایلی هست به نام SVChost که این کار رو میکنه بعد از پرس و جو فهمیدم ویروس هست ویندوز رو تغییر دادم اما رو این ویندوز دیگه خبری از svchost نیست چون اصلا فایل svc وقتی که پهنا باند قفل میشه اصلا فعالیتی نشون نمیده در صورتی که تو ویندوز قبلی فعالیت داشت اما الان اصلا هیچ چیز در حال دانلود نشون داده نمیشه اینه که داغونم کرده نمیدونم از کجا چه چیزی داره این کار رو میکنه که فقطم مربوط به IDM و DAP و VPN و سایت youtube هست !!!!!!!!!!!!!