-
ابوترابي در گفتوگو با فارس:
جوانان قزويني در بازي ديروز بسيار بافرهنگ ظاهر شدند
خبرگزاري فارس: نماينده مردم قزوين در مجلس گفت: با توجه به تنشهايي كه در جريان بازي ديروز بين پيكان و پرسپوليس ايجاد شد، هيچ حركت ناشايستي از سوي تماشاگران قزويني شاهد نبوديم كه باعث نمايش فرهنگ خوب مردم قزوين بود.
حجتالاسلام سيد حسن ابوترابي در حاشيه پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: تيم صدرنشين پيكان در مقابل تيم پرستاره پرسپوليس بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت كه اين بازي از كيفيت بالايي برخوردار بود.
وي افزود: با توجه به حساسيت بازي و صحنههاي تنشزايي كه حين مسابقه شاهد آن بوديم، كوچكترين برخورد ناپسندي از جوانان قزويني و طرفداران فوتبال شاهد نبوديم كه براي من به شخصه از ارزش خوبي برخوردار بود.
ابوترابي تصريح كرد: من جوانان قزويني را كه ارزشهاي والايشان را به نمايش گذاشتند، برنده اصلي اين ديدار ميدانم كه تقدير و تشكر خود را از اينجا از آنان اعلام ميدارم؛ ضمن اينكه حركت آنها ميتواند الگويي ويژه براي طرفداران فوتبال در مناطقي باشد كه پذيراي تيمهاي بزرگ به عنوان ميزبان هستند.
-
/آخرين اخبار از مصدومان پرسپوليس/
خونريزي پاي حقيقي و آمادگي منصوري
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از بازي مقابل پيكان با خونريزي انگشت پا مواجه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي پس از بازي با پيكان از ناحيه انگشت پا دچار خونريزي شديد شد. وي به يك جلسه استراحت نياز دارد.
طبق اعلام كادر پزشكي پرسپوليس، مصدوميت محمد منصوري برطرف شده و مي تواند مقابل استقلال اهواز بازي كند.
مهدي واعظي نيز از فردا در تمرينات حاضر خواهد شد.
به گفته زرينه، فرانك آتسو هيچ مصدوميتي ندارد و مسعود زارعي نيز بايد به فيزيوتراپي بپردازد.
-
براي بازي مقابل پرسپوليس
استقلال اهواز سه شنبه در غياب شكرون به تهران سفر ميكند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال اهواز براي برگزاري بازي هفته شانزدهم خود سه شنبه به تهران سفر مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم استقلال اهواز سه شنبه هفته جاري براي برگزاري بازي مقابل پرسپوليس به تهران آمده و در هتل المپيك مستقر مي شود.
اين تيم كه هفته گذشته در اهواز بازي را سه بر يك به تيم سپاهان واگذار كرد براي رويارويي با پرسپوليس فقط ناصر شكرون را به دليل اخراج در بازي گذشته در اختيار ندارد.
رضا جلالي ثابت نيز كه از سوي ميثاقيان از حضور در تمرينات منع شده بود، از شنبه در تمرينات شركت كرده است.
-
پس از تمرين امروز
پيرواني: به حقيقي نمره قبولي ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برخلاف انتقادها، دروازه بان جوان ما روي گل دوم مقصر نبود و به او نمره قبولي مي دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از تمرين صبح امروز اظهار داشت: تمامي اعضاي تيم ما ميخواهند ناكامي هاي گذشته را جبران كنند و روحيه پيروزي طلبي آنها مرا خوشحال مي كند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص داوري مسابقه مقابل پيكان گفت: تيم داوري خيلي خوب كار كرد و از آنها تشكر ميكنم. اميدوارم تمام بازيهاي ليگ به همين خوبي و عادلانه قضاوت شود.
وي خاطرنشان كرد: بازي بعدي ما برابر استقلال اهواز مشكل تر از ديدار با پيكان است. با اين حال حريف خود را آناليز كرده و فقط براي برتري و كسب سه امتياز به ميدان مي رويم.
پيرواني در خصوص عملكرد ضعيف حقيقي گفت: برخلاف انتقادهاي مطرح شده معتقدم دروازه بان جوان ما روي گل دوم مقصر نبود چون توپ در بين راه تغيير مسير داد و اگر دروازه بان ديگري درون دروازه بود نيز آن توپ به گل تبديل مي شد. از عملكرد حقيقي كاملا رضايت دارم و به او نمره قبولي ميدهم.
-
در گفتگو با ایسکانیوز پیروانی: هیچ گله ای از نیکبخت ندارم!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی جدید تیم پرسپولیس تهران گفت: هیچ گله ای از نیکبخت بابت از دست دادن پنالتی ها ندارم.
افشین پیروانی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز،خاطرنشان کرد:در این دیدار دو تیم بازی خوبی را انجام دادند و می توان گفت به جز نتیجه که مورد رضایت من هم نیست به آنچه که از بازیکنان انتظار داشتیم رسیدیم.
وی ادامه داد: ما باید در این دیدار پیروز می شدیم و موقعیت های بسیاری را نیز از دست دادیم اما در این دیدار سعی کردم شعاع حرکتی بازیکنان را به نوعی بیش از پیش کنم و در این بازی بر گستره حرکتی بازیکنان تیم افزودیم.
وی افزود: همین امر باعث شد فضا های مناسبی را در اختیار داشته باشیم و بتوانیم موقعیت های زیادی را نیز خلق کنیم . به اعتقاد من این بازی از کیفیت فنی بسیار بالایی برخوردار بود از طرفی بازیکنان را محدود نکردم و وظایف بیشتری نیز بر عهده آنان گذاشتم.
سرمربی پرسپولیس درباره سیستم جدید این تیم به خبرنگار ایسکانیوز گفت: در بازی با پیکان سیستم جدیدی را در تیم به کار گرفتیم و فکر هم می کنم در روند تیمی ما تاثیر بسیار زیادی داشت.
پیروانی درباره تیم داوری نیز بیان کرد: تیم داوری در این دیدار یکی از بهترین قضاوت ها را انجام دادند و هیچ مشکلی هم در آنها دیده نشد.
وی در خصوص از دست دادن پنالتی های نیکبخت به ایسکانیوز گفت:با توجه به این که نیکبخت پنالتی اول را از دست داده بود سعی داشتم تا با دادن پنالتی دوم به وی روحیه اش را تقویت کنم که نشد. اما از این بابت هم گله ای از وی ندارم.
وی با اشاره به نمایش حقیقی در این دیدار خاطر نشان ساخت: البته باید این نکته را در نظر داشت که حقیقی دروازه بان جوانی است که نیاز به کسب تجارب زیادی دارد اما در این دیدار سوای دو گلی که دریافت کرد از او راضی هستم.
پیروانی در پایان درباره ادامه روند پرسپولیس به خبرنگار ایسکانیوز گفت: بعد از بازی با پیکان به تمام بازیکنان گفتم که دیگر به این بازی و تمام تمرکز خودمان را به بازی با استقلال اهواز معطوف کنید.
پیروانی در پایان دراین ارتباط اضافه کرد: باید بگویم محکوم به شکست استقلال هستیم و باید به این مهم دست یابیم. بازی سختی را در اهواز داریم چراکه هر تیمی که مقابل ما بازی می کند از انگیزه بالایی برخوردار است و از طرفی ما باید برای قهرمانی در سه جام بجنگیم
-
در گفتگو با ایسکانیوز سید صالحی: پرسپولیس مستحق تساوی هم نبود
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم پیکان قزوین گفت: فرصت های زیادی را برای رسیدن به پیروزی در دیدار مقابل پرسپولیس از دست دادیم و به اعتقاد من سرخ پوشان با خوش شانسی تمام به تساوی دست یافت.
سیدمهدی سید صالحی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان ساخت: بازی بسیار خوب و سراسر تهاجمی ای را از دو تیم شاهد بودیم که در این میان تیم پیکان پس از دریافت گل اول به خود آمد و با زدن 2 گل توانست بازی را در اختیار بگیرد.
وی افزود: در نیمه دوم نیز برای رسیدن به گل سوم و کسب هر 3 امتیاز بازی به میدان آمدیم اما به یکباره بر روی یک اشتباه و به صورت کاملاً تصادفی گل تساوی را دریافت کردیم.
وی تصریح کرد: در ادامه نیز توانستیم تاکتیک تیمی مان را بر پرسپولیس تحمیل کنیم و با ایجاد موقعیت های مسلم گلزنی شانس پیروزی در این میدان را هم داشتیم.
وی ادامه داد: در دقایق پایانی بازی، به طور کامل توپ و میدان را در اختیار داشتیم و در دقیقه 90 نیز شانس رسیدن به گل برتری را داشتیم که موقعیت هایمان را با بی دقتی تمام از دست دادیم اما در کل باید بگویم پرسپولیس با بازی که انجام داد حتی استحقاق رسیدن به نتیجه تساوی را هم نداشت.
مهاجم تیم پیکان در خصوص قضاوت ممبینی در دیدار برابر پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: هیچ گاه در خصوص داوری و نحوۀ قضاوت آن نظر نداده ام اما به اعتقاد من در این دیدار داور تحت تأثیر بازیکنان پرسپولیس و حرکات تحریک آمیز آنها قرار گرفته بود.
وی در خصوص عملکرد تیم پرسپولیس در دیدار با پیکان اظهار داشت: به اعتقاد من این تیم به لحاظ فنی در برخی نقاط دچار مشکل است که این مشکلات در خط دفاعی پرسپولیس به وضوح دیده می شود.
-
در گفتگو با ایسکانیوز حقیقی: از عملکردم در بازی با پیکان راضی نیستم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پرسپولیس درمورد بازی با پیکان گفت: از عملکرد خودم در بازی با پیکان راضی نیستم.
علیرضا حقیقی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ، خاطرنشان کرد:بازی خوبی بود و ما می توانستیم برنده باشیم. درمورد خودم نیز علیرغم اینکه از پیروانی از من راضی بود اما خخودم از عملکردم راضی نیستم.
وی در این رابطه افزود: در این بازی نتوانستم آنطور که می خواهم بازی خود را ارائه دهم چرا که توقع داشتم بهتر از این در بازی ظاهر شوم.اما باید بگویم از این پس بر تلاش خود اضافه می کنم تا بتوانم تمام عیب های خود را پوشش داده و برای تیم موثر باشم.
وی در خصوص نیکبخت به خبرنگار ایسکانیوز گفت: علیرضا در این دیدار دارای شرایط متفاوتی بود و در این باره هم او بی تقصیر بود زیرا تعطیلات لیگ و حاشیه هایی که در این چند وقت برای او دردسر بوجود آورد.
حقیقی ادامه داد:از همین رو باید گفت که این مسائل در روحیه بازیکن کاملا تاثیر گذار بوده و تمرکز او را مختل می سازد.
وی افزود: با تغییر و تحولاتی که در چند روز اخیر شاهد آن بودیم و با آمدن پیروانی در راس کار فکر می کنم می توانیم به روزهای خوب خود بازگردیم اما نیاز به کمی زمان داریم تا دوباره اوج بگیریم
-
پیکان مدیون قدرت مدیر روستا است محمدی: هنوز هم یک پرسپولیسی هستم!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پیکان درباره بازی کردن در مقابل تیم سابقش گفت: احساس خاصی نداشتم اما به هر حال خود را هنوز هم پرسپولیسی می دانم.
محمد محمدی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: درست است که در مقابل تیم سابقم بازی می کردم اما پیراهن تیم پیکان را بر تن دارم و برای موفقیت این تیم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنم.
وی ادامه داد: بازی خوبی را در مقابل پرسپولیس انجام دادیم و مستحق برد در این مسابقه بودیم و برای رسیدن به قهرمانی نیم فصل 1 امتیاز این دیدار کافی نبود و باید بگویم که بازیکنان پیکان در این دیدار ازخود گذشتگی زیادی کردند.
وی در خصوص پنالتی ها عنوان کرد: گرفتن پنالتی چیزی نبود جز لطف و عنایت خداوند و دعای خیر خانواده ام البته باید بگویم همانطور که نیکبخت شانس گلزنی در ضربات پنالتی را داشت من هم شانس گرفتن پنالتی ها را داشتم.
محمدی به مدیریت مدیرروستا اشاره کرد و به خبرنگار ایسکانیوز گفت: پیکان مدیون قدرت و ریسک پذیری بالای مربی خود مدیر روستا است چرا که عطش پیروزی این مربی در هر مسابقه باعث بالا رفتن انگیزه بین بازیکنان تیم می شود.
وی ادامه داد: به جرات می توان گفت اگر تاکنون در صدر جدول بودیم فقط به خاطر تلاش های شخصی همچون مدیر روستا بوده و همت و غیرت بازیکنان تیم پیکان نیز از عوامل اصلی موفقیت های ماست.
محمدی درباره ادامه روند پیکان تا نیم فصل گفت: اگر می خواهیم قهرمان شویم نباید به نیم فصل اول نگاه کنیم پس باید تمام بازی هایی را که در پیش داریم ببریم تا بتوانیم نیم فصل دوم را با خیال آسوده تری آغاز کنیم.
وی در پایان در مورد اینکه چرا در بازی با امارات جز 18 نفر تیم ملی نبود افزود: به هر حال این نظر کادر فنی تیم ملی است و آنان در این مورد تصمیم می گیرند برای من موفقیت تیم ملی نسبت به موقعیت خودم در تیم ارجح تر بوده و از این پس تلاش می کنم بتوانم برای وطنم افتخار آفرینی کنم.
-
درگفتگو با ایسکانیوز طهماسبی:برای کسب سه امتیاز شایسته تر از پرسپولیس بودیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:کاپیتان تیم فوتبال پیکان تهران گفت: اگر داور پنالتی سومی هم برای پرسپولیس می گرفت بازهم نیکبخت گل نمی کرد.
محمد رضا طهماسبی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، اظهار داشت: هر دو تیم با شرایطی که در جدول داشتند برای گرفتن 3 امتیاز به مصاف هم آمده بودند والحق با چرخش توپ در اکثر دقایق بازی روی دروزاه ها تماشاگر پسند بازی کردند.
وی اضافه کرد:پرسپولیس تیم قابل احترام و پر مهره ای است اما اگر عدالت در این بازی رعایت می شد برای پیروزی شایسته تر از پرسپولیس بودیم.
کاپیتان تیم فوتبال پیکان در خصوص تیم پرسپولیس گفت:تیم خوب و پر مهره ای نسبت به پیکان است که علی رغم رفتن قطبی و انتخاب پیروانی به عنوان سرمربی موقت باز هم کادر فنی قوی دارد.
وی افزود: هر چند که به قهرمانی در نیم فصل جام نمی دهند ولی به دنبال آن هستیم تا سپس برای قهرمانی لیگ برنامه های اصلی خود را رو کنیم.
طهماسبی در خصوص انگیزه بالای محمدی در مهار پنالتی ها گفت:وی انگیزه های بالایی مقابل تیم سابق خود داشت تا شایستگی هایش را بار دیگر نشان دهد و با مهار پنالتی ها کار خوب خود در این دیدار را تکمیل کرد.
وی با اشاره به اینکه گلش شانسی نبوده اظهار داشت: فوتبال همیشه همراه با حاثه است و گل من هم روی یک حادثه رخ داد.
-
تاکید سازمان تربیت بدنی / استخدام سرمربی خارجی برای پرسپولیس ممنوع / محرومیت دو ساله برای خاطیان
سازمان تربیت بدنی با اعلام حمایت از کادر مدیریتی باشگاه پرسپولیس بر حمایت از مربیان ایرانی تاکید و جذب سرمربی خارجی برای تیم فوتبال این باشگاه را ممنوع کرد. به گزارش خبرنگار مهر، پس از جدایی افشین قطبی از تیم فوتبال پرسپولیس و انتخاب افشین پیروانی به عنوان سرمربی موقت این تیم خبرهایی در مورد مذاکره مسئولان این باشگاه با چند گزینه خارجی منتشر شد اما از سوی اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس هرگونه مذاکره با این گزینه ها تکذیب شد.
براساس این گزارش، سازمان تربیت بدنی نیز در واکنش به انتشار این اخبار به مدیران باشگاه پرسپولیس تاکید کرده است از مذاکره و استخدام مربیان خارجی خودداری کنند. براین اساس اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس موظف شده اند از افشین پیروانی به عنوان یک مربی ایرانی جوان حمایت کنند.
همچنین سازمان تربیت بدنی با اعلام حمایت از مدیریت باشگاه و رد هرگونه تغییرات در مدیریت پرسپولیس از بازیکنان این تیم خواسته است به طور کامل از تصمیمات افشین پیروانی تبعیت کنند.
براساس اطلاعات خبرنگار مهر سازمان تربیت بدنی اعلام کرده است در صورتیکه بازیکنی از تصمیمات افشین پیروانی یا هر سرمربی دیگر تیم فوتبال این باشگاه سرپیچی و تمرد کند علاوه بر اینکه از حضور در ادامه مسابقات لیگ برتر محروم خواهد شد، از حضور در کلیه تیم های لیگ برتری برای فصل نهم نیز محروم می شود.
در این مورد گفته می شود تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر برخورد با بازیکنانی که 150 امتیاز منفی در لیگ کسب کنند، یکی از حربه های سازمان تربیت بدنی برای محروم کردن بازیکنان خاطی است.
براساس این تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، بازیکنانی که در طول برگزاری رقابتها 150 امتیاز منفی بنا بر هر دلیلی کسب کنند، از حضور در رقابتهای لیگ برتر و حضور در تیم های فصل بعد محروم خواهند شد.