خب یک اتفاق جالبی که برام افتاده رو میخوام بگم ببینم برای کسی همچین موردی اتفاق افتاده یا نه
دیروز ظهر نت کامل قطع شد، تماس گرفتم گفتن سراسریه طبق معمول و بدون هیچ دلیلی
گفتم اوکی، این قطعی از ساعت 8-9 صبح بود تا شب، تا اینکه دوباره تماس گرفتم بهم یک جلمه رویایی گفت "خط تون از رانژه در اومده و کلا اینترنت نداره!"
گفتم جان؟!! :blink:
گفت اره ممکن به خاطر فلان دلیل باشه یا نمیدونم اینجوری باشه.. من اعلام خرابی میکنم کارشناس مون هر وقت حال کرد میره نیگا میکنه خبرشو میده
منم چن ساعت بعدش داخل 195 ثبت شکایت کردم
امروز مخابرات بسته بود نشد حضوری برم پیگیر قضیه بشم که خود شاتل بهم بابت شکایت زنگ زد گفت که دلیل این قطعی تون مشخص نیس تا وقتی که کارشناس بره چک کنه
و بله همچنان نت ADSL من بابت هیچ دلیل منطقی قطعه!
و یک مورد جالب تر که تونستم از پشتیبانی بفهمم این بود که من هفته پیش اعلام خرابی خط کردم و کارشناس فرستادن مخابرات منطقه که وضعیت خط من رو چک کنه
امروز که بحث اون کارشناس شد پرسیدم رفتن مودم گذاشتن شرایط خط رو چک کردن؟ گفت آره؛ گفتم خب اونجا پارامترای خط چه طور بود؟
گفت فوق العاده بود و خط تون کشش تا 20 مگ رو راحت داشته و هیچ مشکلی نداشته!
و حالا این وضعیت اینترنتیه که من داخل خونه دارم، به SNR margin دقت کنین.. که البته اینم ثبات نداره و اون Data rate متغیره بابت این نویز خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بابت اینم پشتیبانی گفت هر وقت نت وصل شد این مورد رو بررسی میکنیم که ببینیم از کجاست
والا من که دیگه موندم چی بگم و فقط میتونم بخندم بابت این قضایا : ))
فقط میشه افسوس خورد