اره از ما 267نقل قول:
تو این قسمت امکان سنجی میشه کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره مشتری رو چی باید زد؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
اره از ما 267نقل قول:
تو این قسمت امکان سنجی میشه کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره مشتری رو چی باید زد؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اول باید ثبت نام کنید تا شماره مشتری بده بهتون
دوستان کسی هست از مخابرات استقلال باشه و به خصوص شهرک ولیعصر و از 2 روز پیش تا الان مشکل داشته باشه اینترنتش؟
من شدیدا ناپایدار شده اینترنت برام
dns مخابرات هر 5 دقیقه میسوزه و دوباره ست میشه که باعث میشه سرعت نت در حد دیال اپ پایین اومده باشه
سرعت بتز کردن صفحات از دیال اپ هم کمتره و بیشتر وقتا اصلا چیزی باز نمیکنه و پیغام cannot find server... میاد
از دوستان اگه کسی اینجوری شده بگه
پشتیبانی هم که شوت تشریف دارن کلا میگه هیچ مشکلی توی منطقه شما وجود نداره
من که تا یکسال پیش از شاتل اینترنت میگرفتم که نهایت سرعتش 2 مگابیت بود اما با فیبرنوری کردن خطمون مجبورشدم که از مخابرات اینترنت بگیرم که خیلی هم بد نبود وسرعتم تا 10 مگابیت بالا رفت و خیلی بهتراز شاتل شد...:n02::n02:
چه طرحی میگیری؟حجم دزدی نمیکنه مخابرات؟نقل قول:
Sent from my SM- N930F using Tapatalk
از طرح زرین استفاده میکنم...نقل قول:
راستش در مورد دزدی حجم بعضی از دوستان گله دارند اما من به شخصه چیزی ندیدم!!
دو روز بیشترهنقل قول:
دوستان کسی هست از مخابرات استقلال باشه و به خصوص شهرک ولیعصر و از 2 روز پیش تا الان مشکل داشته باشه اینترنتش؟
من شدیدا ناپایدار شده اینترنت برام
dns مخابرات هر 5 دقیقه میسوزه و دوباره ست میشه که باعث میشه سرعت نت در حد دیال اپ پایین اومده باشه
سرعت بتز کردن صفحات از دیال اپ هم کمتره و بیشتر وقتا اصلا چیزی باز نمیکنه و پیغام cannot find server... میاد
از دوستان اگه کسی اینجوری شده بگه
پشتیبانی هم که شوت تشریف دارن کلا میگه هیچ مشکلی توی منطقه شما وجود نداره
البته برای من کند نیست یا صفحه را باز میکنه یا یه مدت هیچی باز نمیکنه و همه صفخات در حالت Loading میمونند(( واین سیکل ادامه دارد....))
سلام دوستان
مخابرات هدیه ای واسه سرشماری در نظر نگرفته؟
با سلام
من از اول مهر طرح اینترنت زرین رو به طرح شباهنگ تغییر دادم یکی از بچه های همین سایت میگفت که فرقش اینه که سه گیگه و دیگه خود به خود شارژ نمیشه.
این که خود به خود شارژ نمیشه خیلی خوبه. ولی امروز که 2000 زنگ زد دیدم اینترنت روی قبض تلفن اومده 14 هزار تومن! من تعجب میکنم چرا در حالی که بدهی برج هفت فقط 8 هزار تومنه!(قیمت طرح شباهنگ)
دوستان میدونید چرا اینجوریه از کجا من میتونم پیگیری کنم؟
با تشکر
سلامنقل قول:
تغییر دادی دلیل نمیشه هزینشو ندی
زرین ماهی 2 گیگ اتومات شارژ میشه که چه استفاده بکنی چه نکنی باید بدی.اگه میخای کنسلش کنی باید حضورا بری مرکز...
Sent from my LG-K500 using Tapatalk