داداش یه توضیح بده ببینم مشکلت چیه شاید بتونم کاری کنمنقل قول:
RSSI
و
CINR
چنده؟
Printable View
داداش یه توضیح بده ببینم مشکلت چیه شاید بتونم کاری کنمنقل قول:
RSSI
و
CINR
چنده؟
سلام بچه ها
من اشتراکم ده روز دیگه تموم میشه و 120 مگ دیگه بیشتر ندارم.سرویسم هم دو مگ هست که سرعت خیلی پایین اومده و حتی به 1 مگ هم نمیرسه.
الان همینجوری رفتم قسمت تغیر طرح و طرح یک مگ ماهانه رو زدم و بر خلاف دفعات قبل که ارور میداد قبول کرد و یک مگ برام رفت توی حالت انتظار.
حالا اگه من الان پول رو بریزم همین الان طرحم میره روی یک مگ یا همون ده روز دیگه تغییر میکنه؟ میترسم یک مگ که فعال شد سرعت بیاد در حد 128!!
پشتیبانی هم که نداره
كسي اين مودم رو شمال كشور امتحان كرده
مازنداران و شهرهاي ساحلي؟؟؟
دادا الان دانم کمش 200.... اما حدود 2.10 دقیقه میاد رو یک دو :(((نقل قول:
۱،۲ دیگه انصافا خیلی کمه.. از چیز شکن یا سوسک استفاده نکن..نقل قول:
مودم رو یه ریست کامل بزن تاثیر داره... این مشکل که میگی الان خوبه ولی ساعت ۲ اینجوری میشه بر میگرده به خود مبینت..
ولی معمولا مبیننت سرعت رو واسه یک فایل که دانلود میکنی کم میکنه یعنی الان که من با سرعت ۴۰۰ دانلود میکنم ساعت ۲ میشه ۸۰ تا ۹۰
ولی من ۴ ۵ تا فایل همزمان میزارم همرو با هم ۸۰ ۹۰ دانلود میکنه..یه سر جم بزنی میشه همون سرعت ۴۰۰...اگه ۱ فایل تنها رو بذارم بیشتر از ۸۰ ۹۰ نمیشه.. شما هم اینکارو کن...
از فری گیت ترجیحا استفاده کن..
باندهای بزرگ ضبط اگه خیلی به مودم نزدیک باشند(تقریبا چسبیده باشند) چون باندها، آهنربا و میدان مغناطیسیه قوی دارند چه تاثیری روی مودم میتونه داشته باشه؟
با چه دستگاهی میشه این امواج مضر برای انسان رو اندازه گیری کرد؟
سلام
سرعت بسیار به منطقه و افرادی که با شما اشتراک دارند بستگی داره. مشخصات آنتن دهی مودم من عالیه؛ ولی سرعت افتضاح!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته به منطقه خیلی ربط داره تو منطقه ما یوزر کمه بهمین دلیل سرعت خوبه
توی اکثر شهرای ساحلی آنتن نمیده.نقل قول:
محمود آباد، خانه دریا، نور ...
گوش شیطون کر دو روزه صبحا سرعت خیلی خوبه
امروز سرعت حداقل 120 بود بعضی وقتا تا 300 هم میرسید!!!