من مشکلی ندارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من مشکلی ندارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسیاتک ازت ممنونم یاد و خاطره روزهای دیال اپ و برام زنده کردی
پ.ن:یه چیزی کشف کردم از کلاشی این شرکت بعد از ساعت 8 که دانلود فری تموم میشه تا ساعت نه پورت با سرعت اخرش بازه یعنی تا 7:59 دقیقه با 60 دانلود میکنم 8:01 با 350 تا 400 که تو اون یه ساعت هر کی دانلود داشته و نبسته حجمشو قورت بده
میگم اگه این استراتژی تهدید جواب میده ما هم یه پلتیکی بزنیم .....
عزیز از 8 به بعد دیگه رایگان نیس.واسه همین ازت ترافیک کم میشه و سرعتش بالاتره
یادمه یه دفعه اینقدر سرعت پایین بود، مودم DSL رو جمع کردم با Dial Up وصل شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ واقعا عالی شده زیر 280 هر 1000 تا شاید یکی تایم اوت نباشه .
واقعا دوستان این ضریب اشتراک طرح نقره ای با طرح برنزی فرقی نداره و سرعت هاشون یکی هستند ؟ (2 مگ نامحدود)
یعنی فقط به خاطر 22 گیگ هدیه بالا باید 200 هزار تومان بدهیم ؟
ببخشید من بعد از 5 سال اشتراک نمیدونستم 8 صبح به بعد رایگان نیست ممنون که گفتی
اینکه ترافیک کم میشه طبیعیه و حرفی توش نیست
موضوع سرعته :سرعتش هم برای همون یک ساعت بالا میره یعنی 8 تا 9 که هر چی داری بکشه بیرون بعد باز سرعت میاد پائین تا 1 شب که رایگان میشه و همون سرعت هم نصف میشه
یه دفعه متحان کن 8 تا9 صبح تا متوجه بشی سرعت چه فضائی شده
شما قبل از هر چیز از اون شرکتی که میخوای بگیری پورت باز شده محلی رو سوال کن ممکنه طرف سرش نشه حتما با کارشناسشون صحبت کن اگر پورت محلی شما تو مخابرات مثلا 2000 تا باز باشه شما چه 512 چه 1مگ چه 2 مگ برات فرق ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط HADI ONLY;7718285/
چــــــرا همه ناراضیان....:n13:
واسه من که عالــــــیه :n20:
فکر کنم همینجوریهنقل قول:
فرقشون تو همون هدیه گیگ سرعت بالاتره
دلیل این 20 هزار تومان بیشتر اینه که چون 2 مگ نامحدود روی 1 مگ بسته شده و سرعتش 1 مگ هست، تقریبا 3 روز طول میکشه تا 22 گیگ دانلود بشه ولی در طرح نقره ای میشه در همون روز اول این مقدار رو دانلود کرد و بعد از اون سرعت میاد روی 1 مگ.نقل قول:
در واقع 2 مگ نامحدود برای کسانی هست که تقریبا 24 ساعته میخوان ببندن به دانلود ! و برای همین حتی اگر 2 - 3 روز هم جلو بیفتن خودش 2 - 3 روزه !