-
صبح امروز
تمرين پرسپوليس در آكادمي ملي المپيك برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 10 در آكادمي ملي المپيك آغاز شد و بازيكنان تمرينات استقامتي را انجام دادند.
* تمرين بسيار شاداب برگزار شد و بازيكنان از عملكرد روز گذشته خود راضي بودند.
* مهدي واعظي و مسعود زارعي غايب بودند.
* حسين بادامكي، بهادر عبدي، حميد علي عسگر و مهران فرضيات با تاخير در محل تمرين حاضر شده و با تذكر كادر فني مواجه شدند.
* تمرين زير بارش باران در محوطه باز آكادمي المپيك برگزار شد.
* شوخي بازيكنان با عليرضا نيكبخت واحدي به دليل از دست دادن 2 پنالتي در بازي روز گذشته از نكات جالب تمرين بود.
* 10 هوادار از نزديك نظارهگر تمرين بودند.
* عليرضا حقيقي و محمد منصوري به صورت اختصاصي به وزنه زدن پرداختند.
* بازيكنان اصلي با دستور پيرواني حق انجام تمرينات پرفشار وزنه زني را نداشتند.
* در پايان تمرين بازيكنان به استخر و سونا رفتند.
* تمرين ساعت 11:10 با پايان رسيد.
-
پس از تساوي مقابل پيكان
توره: دوست داشتم گلهايم 3 امتياز را براي پرسپوليس بگيرد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل زحمات زياد بازيكنان، دوست داشتم گلهايم سه امتياز بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره پس از تساوي 2 بر 2 برابر پيكان قزوين اظهار داشت: بازي سختي را مقابل تيم سابق خودم كه تغييرات زيادي داشته، انجام داديم. ميدانم آنها در اين فصل نتايج بسيار خوبي را گرفتهاند.
وي افزود: با توجه به تلاش و انگيزه زياد بازيكنان، دوست داشتم گلي كه زدم براي پرسپوليس سه امتياز داشته باشد؛ ولي امكانپذير نشد.
توره عنوان كرد: دوست داشتم نيكبخت حداقل يكي از پنالتيها را گل كند تا دوباره انگيزه بالاي خود را به دست آورم. به هيچ عنوان بعد از هدر دادن پنالتي دوم، دوست نداشتم ناراحت بشود. به همين دليل، او را دلداري و تشويق كردم.
وي خاطر نشان ساخت: اين مساوي در كنار بازي خوبمان را فراموش ميكنيم. بايد به فكر ديدارهاي سخت آينده باشيم.
-
درباره رای کمیته انضباطی هیچ اقدامی نمی کنم
نیکبخت واحدی: سرم را هم برای بازیکنان پرسپولیس می دهم!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم پرسپولیس گفت:واکنش بازیکنان پرسپولیس بعد از از دست دادن پنالتی هایم کاری کرد که از این پس سرم را هم برای آنها بدهم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا واحدی نیکبخت روز یکشنبه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز،خاطر نشان کرد:به اعتقاد من بسیار خوب بازی کردیم و موقعیت های بسیار زیادی هم داشتیم، در این بازی ما باید برنده این دیدار می شدیم .
وی ادامه داد: در مورد پنالتی ها نیز باید بگویم از اینکه نتوانستم دو پنالتی را تبدیل به گل کنم بسیار ناراحتم و جا دارد از تک تک بازیکنان تیم تشکر کنم. آنان خیلی از خود گذشتگی نشان دادند و من از این پس سرم را هم برای تک تک آنها می دهم.
وی درباره تاثیر رای کمیته انضباطی روی گل نکردن پنالتی هایش به خبرنگار ایسکانیوز گفت: اصلا دوست ندارم بهانه بیاورم اما باید بگویم این مسئله بی تاثیر هم نبود چرا که من دو هفته به انتظار این رای بودم نتوانستم تمرین مناسبی داشته باشم ام در هر صورت باز هم خودم را مقصر می دانم.
مهاجم تیم پرسپولیس در این رابطه عنوان کرد: هیچ اقدامی درباره رای کمیته انضباطی نمی کنم و به رای کمیته با تمام وجود احترام قائل هستم و امیدوارم دوباره بتوانم نظر آنان و کادر فنی را برای بازگشت به تیم ملی جلب کنم .
نیکبخت در خصوص اولین تجربه پیروانی در سمت سرمربیگری پرسپولیس افزود: با حضور افشین پیروانی همه دیدند که ما چه فوتبالی را ارائه کردیم و چقدر پرقدرت ظاهر شدیم به نظر من همانطور که گفتم بازی با پیکان بهترین بازی سالهای اخیر پرسپولیس بود.
وی در پایان گفت: در اصل باید بگویم پیکان حرفی برای گفتن نداشت و این ما بودیم که موقعیت های زیادی را برای زدن گل از دست دادیم. در بازی های بعد قطعا بهتر خواهیم شد و من هم به هواداران قول می دهم که فرصت های از دست داده مقابل پیکان را در بازی های بعد جبران کنم./
-
بازی تیم ملی با امارات چشم نواز نبود حاج رضایی: رفتن قطبی با اخراج فرقی نداشت!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس فوتبال ایران گفت:با وجود تلفیقی از بازیکنان با تجربه و جوان در تیم ملی دیدار برابر امارات چشم نواز نبود.
امیر حاج رضایی با حضور در غرفه خبرگزاری ایسکانیوز در جریان پانزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها ، اظهار داشت: به هر حال بازی کردن در امارات آن هم در شرایطی که تیم میزبان به 3 امتیاز بازی برای عدم ناامیدی از حضور درادامه رقابت های انتخابی جام جهانی نیاز دارد کار سختی بود ولی اینکه بازیکنان ما تحت تاثیر حریف قرار گرفتند چندان خوش آیند نیست.
وی با تاکید بر اینکه بازی تیم ملی بعد از گذشت 57 دقیقه آغاز شد ،افزود:به طور حتم عدم زمان کافی برای حضور لژیونرها در تمرینات تیم ملی آنها را با سایر نفرات به هماهنگی ایده آل نرسانده بود.
حاج رضایی در خصوص تعویض های دایی تصریح کرد:دایی به درستی زمانی که دید با بازیکنان با تجربه خود راه به جایی نمی برد ترجیح داد تا با میدان دادن به بازیکنان جوان و با انگیزه شانس خود را امتحان کند.
وی گفت:با حضور سید صالحی ، معدنچی و غلام نژاد روند حرکتی تیم ملی روبه جلو بود و توانستیم چندین موقعیت خطرناک روی دروازه حریف خلق کنیم.
کارشناس فوتبال کشوردر پاسخ به این سئوال که چرا دایی از ابتدا به بازیکنان جوان خود میدان نداد، خاطرنشان ساخت:اگر دایی دراین بازی ریسک می کرد و به بازیکنان جوانتر از ابتدا فرصت بازی می داد و تیم نتیجه نمی گرفت به طور حتم مورد هجمه رسانه ها قرار می گرفت که چرا بازیکنان با تجربه و لژیونر را روی نیمکت نشانده است.
وی با اشاره به ضعف خط دفاعی گفت :اگر دفاع کردن را به دو بخش تقسیم کنیم باید بگویم که دفاع تیمی ما بد نبود و این اشتباهات فردی در خط دفاعی بود که فرصت گلزنی به مهاجمان امارات می داد.
حاج رضایی اظهار داشت: زمان زیادی تا بازی با کره جنوبی در مسابقات انتخابی جام جهانی داریم و مطمئنا دایی و دستیارانش در تیم ملی می توانند با کار کردن روی نقاط ضعف خط دفاعی ان را ترمیم کنند.
وی درپاسخ به این سئوال که چرا برغم تعطیلات 14 روزه لیگ به خاطر بازی تیم ملی برخلاف کشورهای اروپایی باز هم نتیجه لازم را نگرفتیم ، گفت: این موضوع حکایت از نقش موثر مربیان باشگاهی در لیگ های معتبر دنیا دارد که بازیکنان خود را همیشه در سطح آمادگی مناسب نگه می دارند .
وی ادامه داد: وقتی بازیکن ملی پوش از لحاظ آمادگی در شرایط خونبی باشد با دو جلسه تمرین هم به تیم هماهنگ می شود.
حاج رضایی به خبرنگار ایسکانیوز گفت: امیدوارم در آینده این تعامل بین مربیان باشگاهی ما و دایی ایجاد شود.
وی در خصوص اینکه کادر فنی علیرغم جوانی با تجربه است، گفت:درست که برخی ها کادرفنی تیم ملی را بسیار جوان می دانند ولی دایی مشاوران خوبی چون روته
.مولر دارد که کمک های لازم را به او می کنند
وی با اشاره به حضور افاضلی درکنار دایی گفت: وی جوان تحصیل کرده و با تجربه ای است که می تواند کمک حال دایی در تیم ملی باشد.
کارشناس فوتبال کشوردر خصوص وضعیت پرسپولیس افزود:نتایج پرسپولیس حاکی از این است که این تیم مشکلات پنهانی دارد و بدون شک رفتن قطبی اوضاع را سخت تر می کند.
وی اضافه کرد: چه بهتر بود قطبی که یک مربی حرفه ای فوتبال بود تا پایان نیم فصل پرسپولیس را همراهی می کرد اگر چه معتقدم این رفتن قطبی با اخراج هیچ تفاوتی نداشت.
حاج رضایی با اشاره به سرمربیگری موقت پیروانی افزود:به طور حتم باشگاه پرسپولیس هم مثل باشگاههای دیگر به سرعت نمی تواند در خصوص انتخاب سرمربی خود تصمیم گیری کند و انتخاب پیروانی در حال حاضر بهترین راه بود.
وی ادامه داد: امیداورم پیروانی جوان و البته با انگیزه بتواند در تیم پرسپولیس موفق باشد و این تیم را از شرایط سخت دور کند
-
درگفتگو با ایسکانیوز طهماسبی:برای کسب سه امتیاز شایسته تر از پرسپولیس بودیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:کاپیتان تیم فوتبال پیکان تهران گفت: اگر داور پنالتی سومی هم برای پرسپولیس می گرفت بازهم نیکبخت گل نمی کرد.
محمد رضا طهماسبی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، اظهار داشت: هر دو تیم با شرایطی که در جدول داشتند برای گرفتن 3 امتیاز به مصاف هم آمده بودند والحق با چرخش توپ در اکثر دقایق بازی روی دروزاه ها تماشاگر پسند بازی کردند.
وی اضافه کرد:پرسپولیس تیم قابل احترام و پر مهره ای است اما اگر عدالت در این بازی رعایت می شد برای پیروزی شایسته تر از پرسپولیس بودیم.
کاپیتان تیم فوتبال پیکان در خصوص تیم پرسپولیس گفت:تیم خوب و پر مهره ای نسبت به پیکان است که علی رغم رفتن قطبی و انتخاب پیروانی به عنوان سرمربی موقت باز هم کادر فنی قوی دارد.
وی افزود: هر چند که به قهرمانی در نیم فصل جام نمی دهند ولی به دنبال آن هستیم تا سپس برای قهرمانی لیگ برنامه های اصلی خود را رو کنیم.
طهماسبی در خصوص انگیزه بالای محمدی در مهار پنالتی ها گفت:وی انگیزه های بالایی مقابل تیم سابق خود داشت تا شایستگی هایش را بار دیگر نشان دهد و با مهار پنالتی ها کار خوب خود در این دیدار را تکمیل کرد.
وی با اشاره به اینکه گلش شانسی نبوده اظهار داشت: فوتبال همیشه همراه با حاثه است و گل من هم روی یک حادثه رخ داد.
-
قزوین بهترین میزبان هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: نماینده فدراسیون فوتبال در دیدار تیمهای پیکان قزوین و پیروزی تهران گفت: قزوین به عنوان بهترین میزان هفته پانزدهم رقابت های لیگ برتر فوتبال شناخته شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، علیرضا کرد افزود: باتوجه به اینکه قزوین برای نخستین بار شاهد پذیرایی از تیمهای پرطرفدار کشور بود اما با درایت مسئولان این استان به بهترین نحو ممکن این دیدار را برگزار کردند.
وی ادامه داد: با رصد نواقص میزبانی شهرقزوین در دیدارهای قبلی تیم پیکان این نواقص را برای مسئولان این استان مطرح کرده که در این بازی شاهد مرتفع شدن بیش از 80 درصد آن بودیم.
این مسئول، با بیان اینکه قزوین می تواند الگویی برای برگزاری رقابت های حساس فوتبال در کشور باشد اظهارداشت : از نظرفدراسیون فوتبال قزوین بسیاری از شاخصه ها را برای برگزاری میزبانی های حساس به دست آورده است.
وی با بیان اینکه تاثیر پذیری فوتبال از مسایل اجتماعی و سیاسی در مردم بیشتر است تصریح کرد: کار خوب مسئولان استان قزوین در انتقال تیم پیکان از تهران به این استان باعث شد تا بار دیگر قزوین به کشور شناخته شود.
نماینده فدراسیون فوتبال همچنین درخصوص برخورد با دوربین برنامه تلویزیونی نود در این دیدار بیان داشت: به شخصه معتقدم قانون درخصوص همه رسانه ها باید اجرا شود و اینکه نماینده یک برنامه پر مخاطب در ورزشگاه به میل خود عمل کند توهین به سایر رسانه های محلی و ملی محسوب می شود.
وی در پایان "علی کریمی" بازیکن تیم پرسپولیس را به علت انجام چند حرکت جوانمردانه شایسته کسب بازیکن اخلاق هفته دانست.
-
در گفت و گو با فارس
قطبي: رفتن من از پرسپوليس به خاطر شخص خاصي نبود
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: جدايي من به خاطر عقايد شخصي بود و ارتباطي با فردي خاصي نداشت.
افشين قطبي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: همانطور كه قبل از خروج از ايران گفتم، عاشق پرسپوليس و ايران هستم و فقط به خاطر عقايد شخصي از اين تيم جدا شدم.
وي افزود: متاسفانه شنيده ام از قول من مطالبي در ايران منتشر شد كه گفته ام اگر در هيئت مديره يا مديريت باشگاه تغييرات ايجاد شود، بازمي گردم، در حالي كه اين مسائل صحت ندارد، چراكه من به خاطر شخص خاصلي از پرسپوليس جدا نشدم.
سرمربي مستعفي پرسپوليس ادامه داد: با اعضاي هيئت مديره هيچ مشكلي ندارم و از اصحاب رسانه مي خواهم اينچنين از قول من اظهاراتي كه صحت ندارد را مطرح نكنند.
وي ادامه داد: هرگز نگفتم در صورتي كه مصطفوي برود من بر ميگردم. وي از بزرگان فوتبال ايران است و مشكلي با او نداشتم كه به دنبال تغييرش باشم.
قطبي خاطرنشان كرد: اگر مي ماندم، برخي اجازه نمي دادند پرسپوليس دوباره قهرمان شود و به همين دليل تصميم گرفتم بروم شايد دست از سر تيم بردارند.
وي تاكيد كرد: باز هم از تمام مسئولان باشگاه تشكر ميكنم و بايد بدانند هنوز قلبم با آنها است. اميدوارم پرسپوليس با پيرواني كه بهترين انتخاب بود، نتيجه بگيرد و قهرمان شود.
-
با حضور در هيئت فوتبال
رضايي قرارداد خود با پرسپوليس را ثبت كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را به صورت رسمي ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي بعدازظهر امروز با حضور در هيئت فوتبال قرار داد شش ماهه خود با پرسپوليس را به صورت رسمي ثبت كرد.
وي پس از ثبت قرارداد براي دريافت itc خود از ايتاليا اقدامات لازم را انجام داد.
رضايي از يك هفته ديگر ميتواند پرسپوليس را در ديدارهاي ليگ برتر همراهي كند.
-
پس از به توافق نرسيدن با كوثر لرستان
ديكارمو فردا ايران را ترك ميكند
خبرگزاري فارس: مهاجم اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس فردا ايران را ترك ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، دي كارمو، مهاجم برزيلي سابق تيم فوتبال پرسپوليس كه از اين تيم اخراج شده بود، پس از به توافق نرسيدن با تيم فوتبال كوثر لرستان، بليت خود را تهيه كرده و فردا ايران را به مقصد برزيل ترك خواهد كرد.
وي در گلزني موفق عمل نكرد و همين هم موجب انتقاداتي شد.
-
در گفت و گو با فارس
مصطفوي: ديدار من با بگوويچ در مورد سرمربيگري پرسپوليس نبود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با بگوويچ ديدار داشتم؛ اما صحبت هاي ما ارتباطي به سرمربيگري وي در تيم نداشت.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از بازي روز گذشته تيم خود واقعا راضي هستيم. در خط دفاع، هافبك و حمله نقاط ضعف خود را خيلي خوب پوشانده و اشتباهات را كم كرده بوديم.
وي در مورد از دست دادن دو ضربه پنالتي از سوي نيكبخت واحدي گفت: محروميت وي و شرايط روحي باعث شد تا پنالتي ها را خراب كند. اشكهاي نيكبخت روي نيمكت براي من ارزشهاي زيادي داشت و تعصب بالاي وي را نشان مي داد.
مصطفوي خاطرنشان در مورد سرمربي جديد اين تيم تصريح كرد: هيئت مديره با قدرت از افشين پيرواني حمايت ميكند و او در پرسپوليس بعنوان سرمربي اختيار تام دارد. به نتيجه گرفتن او بسيار اميدوار هستيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اخبار مربوط به مذاكره با مربيان خارجي گفت: هيچ كدام از اعضاي هيئت مديره با مربيان خارجي صحبت نكرده اند.
وي با اشاره به ديدار خود با وينگو بگوويچ افزود: سالي كه در فدراسيون فوتبال بودم بگوويچ سرمربي يكي از تيمهاي ملي بود به همين دليل وقتي او را در هتل المپيك ديدم، دقايقي با وي احوالپرسي كردم. ما در خصوص پرسپوليس و سرمربيگري حرفي نزديم.
مصطفوي در پايان خاطرنشان كرد: بايد اجازه داد افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده كار خود را انجام دهند. از اعتماد كردن به آنها كه سرمايههاي پرسپوليس هستند، ضرر نميكنيم.