تا جای که من خبر دارم چنین شعاری نداد! بله اشاره به وضع اینترنت و پینگ تایم کرد ولی در بحث انتقاد از دولت روحانی بود و اصلا نگفت بهبودی میده یا نه ، البته وظیفه هست ولی ربطی به شعار دولت بودن یا نبودن نداره باید بهبود بدنش ...نقل قول:
Printable View
تا جای که من خبر دارم چنین شعاری نداد! بله اشاره به وضع اینترنت و پینگ تایم کرد ولی در بحث انتقاد از دولت روحانی بود و اصلا نگفت بهبودی میده یا نه ، البته وظیفه هست ولی ربطی به شعار دولت بودن یا نبودن نداره باید بهبود بدنش ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کردند:D
البته بحث اینترنت رایگان برای دهکهای پایین هم مطرح کرده اند
این همونیه که بهت گفتم در باب انتقاد به دولت روحانی وعده نداده! من خودم از طریق رادیو وقتی در حال رانندگی بودم شنیدم که چه گفت ، در هر صورت شعاری هم نداد...نقل قول:
اقا شما اصلا به رئیس جمهور جدید کاری نداشته باشید یعنی نباید همین وزیر جدید دولت سیزدهم یعنی اقای زارعپور ویا هر شخص دیگری...اقدام به تغییر این قوانین منسوخ شده که کاملا مشخص است قدیمیست و بنفع اوپراورها تنظیم شده تغییر کند؟ من از قدیمی بودن قوانین رگولاتوری اوپراتورها بنف خودشان از آن سوئ استفاده میکننند صحبت میکنم
حرف خودم رو به خودم میزنی؟نقل قول:
ما قانون داریم ولی اجرا نمیشه ، اگر قانون اجرا بشه حق من و شما هم از این شرکت ها گرفته میشه ، در هر صورت دوستان سرعت همراه اول کم و یا پر نوسان نشده؟
سلام
من یه بسته اینترنت روی سیم کارت اعتباری داشتم که ماه قبل منقضی شد و نمی دونستم بسته رزرو کرده و امروز که بعد از دو هفته 15 تومن شارژ کردم 14 هزار تومن بابت فعال کردن خودکار بسته 2 گیگ کم کرد. آیا راهی برای برگردوندن شارژ و غیرفعال کردن بسته فعال شده یا شکایت در این زمینه هست؟
در مقابل اعصابی که ازت خورد میشه خیر ، از طریق اپ همراه اول غیر فعال کن :rolleye:نقل قول:
سلام دوستان از وقتی بسته شبانه گرفتم سیمکارت به 4g وصل نمیشه فقط 3g اونم سرعت خیلی پایین ولی سیمکارت دیگه چک کردم با همون مودم راحت وصل شد کسی دلیلشو میدونه؟مگه میشه محدود کرد؟
من مودم mr6400 تی پی لینک دارم ، امروز صبحی تست کردم شبانه رو روی 4g میرفت راحت ، حتما نقص بوده که این طور شده وگرنه نمیشه روی یک سیم بشه روی یکی دیگه نشه بهتره با پشتیبان اگر اعصابشو داری صحبت کنینقل قول: