دوستان من چند روز پیش به ۲ مگ تغییر دادم ولی سرعت دانلودش نسبت به ۱۰۲۴ یا تغییری نکرده یا ۱۰-۱۵ تا بهتر شده(اکثرا رو ۱۱۵ بعضی وقت ها برا چند لحظه ۱۳۰ ) درسته یا زنگ بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من چند روز پیش به ۲ مگ تغییر دادم ولی سرعت دانلودش نسبت به ۱۰۲۴ یا تغییری نکرده یا ۱۰-۱۵ تا بهتر شده(اکثرا رو ۱۱۵ بعضی وقت ها برا چند لحظه ۱۳۰ ) درسته یا زنگ بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت که روی 2 مگ آپ شده، یه چند کیلوبایت هم بیشتر. تا جاییکه میدونم مخابرات با اکانتینگ محدود نمیکنه. میتونی تا یکشنبه صبر کنی و دوباره با اسپیدتست سرعتت رو بررسی کنی. اگه درست نشده بود، با 2020 تماس بگیر.نقل قول:
من الان وایمکس مبین نت ام، و از جای دیگه هم نمیتونم اینترنت بگیرم(فیبر نوری)، شنیده بودم مخابرات به فیبر نوری نت میده...
میخواستم بدونم که درسته، و اینکه چجوریاست، پینگش خوبه؟
و اینکه چجوری باید اقدام کنم؟!
سلامنقل قول:
با 2020تماس بگیرید داخلی 1
با همان تلفن ثابتی که قراره اینترنت بگیرید.
برادرا برای شما هم افت سرعت و افزایش پینگ تو این 3 روزه پیش امده ؟
برای من از اول ماه رمضان بعد از افطار افت سرعت و افزایش تایم اوت به وجود امدهنقل قول:
دوستان در مخابرات تهران در سرویس حجمی بعد اتمام حجم اینترنت قطع میشه یا اینترانت میشه تا حجم خریداری بشه ؟
دوستان عزیز که مرکز شهید کاظمیان هستند، اوضاع چطوره؟ پینگ و تایم اوت و قطعی وصلی چطوره؟
ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
اگر از داخل پنل tct سایت مخابرات تهران سرعت کم کرده باشم حالا تا 1 ماه نمیتونم زیاد کنم...ولی ایا اگر برم مرکز مخابراتی میتونن زیاد کنن؟ اگر پرسیدن چرا کم کردی بعد 3 روز اومدی زیاد کنی چی بگم؟ بگم مرض داشتم؟
بچه ها من چند ماه پیش شکایت کردم از مخابرات منطقمون پیش مخابرات کل ایران..
آقا گفتم اینا نوبت رو رعایت نمیکنند و خلاصه فقط به فامیلاشون میدند اینترنت ...بخاطر کمبود پورت..
هیچی امروز رفته بودم مخابرات منطقمون اینترنتم رو افزایش پهنای باند بدم...رئیس مخابرات اومد نامرو نشونم داد گفت شما ا زمن شکایت کردی اینم نامشه برام از مخابرات کل اومده...گفتم این مال اون موقع بود که 10 روز منتظر گذاشته بودید...خلاصه کلی عذر خواه ی
کردم ازش....گفتم نمیدونستم واقعا رسیدیگی میکنند ...
.خلاصه آخرش رفیق شدم باهاش...
فقط اینو میخواستم بگم شکایات واقعا رسیدگی میشه تو ایران مخصوصا تو حیطه مخابرات کل ایران ...