به نظر من خط شما 12 مگ رو جواب میده.اگر 1 درصد جواب نداد بگو برات بزارن روی 10 مگابیت.چندان فرقی با 12 نداره:n02:نقل قول:
Printable View
به نظر من خط شما 12 مگ رو جواب میده.اگر 1 درصد جواب نداد بگو برات بزارن روی 10 مگابیت.چندان فرقی با 12 نداره:n02:نقل قول:
دوستان این خبر رو داشته باشید:
نقل قول:
گروهی از محققان دانشگاه فنی دانمارک با استفاده از فناوری فیبر چند هسته توانستند به سرعتی فراتر از 43 ترابیت در ثانیه دست پیدا کنند (لطفا قرص را زود استفاده کنید تا سکته نزنید خدای نکرده!) این عدد در معنای دیگر به معنای 5300 گیگابیت در ثانیه خواهد بود.خوب برای اینکه مقدار سرعت انتقال اطلاعات را در این شبکه اینترنتی بهتر درک کنید باید بگویم میانگین سرعت اینترنت در آمریکا 10 مگابیت در ثانیه است. برای تست این محققان یک فایل ویدیویی Full HD را که حجم ان ده گیگابایت بود را دانلود کرد. در این تست مدت زمان دانلود این فایل کمتر از یک چشم برهم زدن بود! در مجموع دانشمندان دانمارکی برای دست یابی به این سرعت از چندین رشته فیبر نوری که به طور همزمان به انتقال اطلاعات می پرداخت استفاده کرده بودند اما با این وجود ثبت چنین سرعتی نشان می دهد که باید منتظر اتفاقات و اخبار جذاب دیگر باشیم. به نظر شما آینده اینترنت چه خواهد شد؟
هیچی در جواب باید بگم روی آینده اینترنت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت.شاید در طی یک قرن آینده ندیده های ندیده هامون بتونند ازش استفاده کنند.البته احتمالا باید پول 3 ما حقوقشون رو واسه یک ماه اشتراک چنین اینترنتی بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سرویس 10 مگ هم دارند ؟ تو سایت که 8 مگ و 12 هست ، بعد اگه میشه پاسخ این یکی سوال رو هم بدید ، که آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟نقل قول:
اینها برای کشورهای پیشرفته هست که همین الان سرعت وایرلس رایگان شهری از اینترنت ما که کلی پول براش میدیم بیشتر هست همین اینترنت موبایل (3g . 4g ) که تو ایران کلی هزینه برای مصرف کننده داره در اون کشورها جزء مزایای رایگان سیمکارتی که میخرید هست حتی بعضی از اپراتورها مثل T-Mobile برای جذب مشتری شبکه های تلوزیونی هم روی اینترنت گوشی بصورت رایگان به مشتری ارائه میدن همین گوگل که اینترنت یک گیگابایتی (گوگل فیبر) راه انداخته برای جذب مشتری مودم مخصوص و صدها شبکه تلوزیونی هم بدون هزینه اضافی باهاش ارائه میدهنقل قول:
شک نکنید که اینترنت ایران هم خیلی پیشرفت می کنه و تا 2 یا 3 سال دیگه می شه منتظر پهنای باند بسیار بالاتر از الان بود همچین اینترنتی رو توی ایران که هیچی توی آمریکا هم برای مصرف خانگی حالا حالاها نمی تونن داشته باشن این اوج پیشرفت تکنولوژی بوده ولی توی آزمایشگاه مثل ماشین ها که شاید سرعت موارد آزمایشگاهیشون به 2000 کیلومتر در ساعت هم برسه ولی ماشین های مردم میانگین ماکزیمم سرعتشون 240 کیلومتر در ساعت هست ضمنا هنوز هارد و حافظه های جانبی اینقدر ارزون نشده که دیتاهای اونقدر حجیم رو هر کسی بتونه ذخیره کنهنقل قول:
رفقا کسی جواب رو میدونه؟نقل قول:
نه اگه دلتون خواست می تونید اول 128 بگیرید بعد 12 مگ اصلا اجباری نیست از اول سرعت بالا بگیریدنقل قول:
دوستان من الان زنگ زدم ، برای گرفتن سرویس 12 مگ و پرسیدن اینکه امکان گرفتن این سرویس رو خطم هست یا نه ، که گفتن اول یه سرویس 10 روزه رایگان میدیم ، بعد اون موقع میتونیم بگیم میشه یا نه ، جدیدا این کار رو میکنن ؟
بعد لطف میکنید جواب این سوال رو هم بدید :
آیا برا 12 مگ هم برای دانلود شبانه رایگان محدودیت میزارن ؟ حداکثر حجمی که بشه دانلود کرد چقدره در این صورت ؟ و اگه محدود بشه سرعت برای این سرویس رو چند میاد ؟
ممنون
این کار رو میکنند که ببینند تو این چند روز وضعیت خطت چه جوریه و این که راضی هستی یا نه.نقل قول:
در مورد محدودیت هم چی بگم:n02: دوستان 12 مگی که میبینم شبی 20 گیگ هم میگیرند.
خودم 2 مگ دارم و هر شب 8 گیگ میگیرم.خدا زیادش کنه:n08:
من یک مگ دارم شبی یک گیگ میگیرمنقل قول:
از سرم زیاده