نقل قول:
سلام
داداش یه توضیح بده چیکار کردی.. فویل پیچیدی دوره مودم ؟
یه عکس از مودمت بذار ببینیم چیکار کردی... منم سیگنالم ضعیفه!!
Printable View
نقل قول:
سلام
داداش یه توضیح بده چیکار کردی.. فویل پیچیدی دوره مودم ؟
یه عکس از مودمت بذار ببینیم چیکار کردی... منم سیگنالم ضعیفه!!
داداش یک تیکه فویل بزرگ گذاشتم پوشتش حدودا 7cm از هر طرف مودم زده بیرون نگاه بزار پشت مودم به چسبون با چسب اون طرفی که گذاشتی کنار بنجره نه طرف مخالفشنقل قول:
این عکسو ببین تو اون انتن رو مودمت فرض کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان منم رفتم واسه تست یه تیکه فویل کوچیک همینجوری گذشتم بغلش
تاثیر داشت دمت گرم.. فردا برم یه تیکه بزرگ بخرم ردیف شه..
۷۴ بود شد ۷1
بسیار ترفند مفیدی بود. من اولش که اینکارو کردم، از 3 چراغ به 4 چراغ افزایش پیدا کرد، اما همچنان بین 3 و 4 چراغ در نوسان بود. اما کمی بهش ور رفتم، 4 چراغ ثابت شد. RSSI از 79 به 72 بهبود پیدا کرد. واقعاً ممنونم:12:
همونطور که گفته بودم، تقویت سیگنال روی سرعت دانلود و پینگ تأثیر چندانی نداره، اما به شدت روی سرعت آپلود اثر داره. اینم سرعت آپلود من با شرایط جدید:
دوستانی که سرعت آپلودشون کمه و سیگنال خوبی ندارن، حتماً روی این ترفند وقت بزارن. به قول آقای ایرانزاد من جز دسته ی کاربران خیلی خوش شانسم :)
من با با اینکه همه درصدهام رو 100 هست هیچوقت اپلودم از 512 بالاتر نیومده
ولی چند وقت پیش که مودم رو کنار یه اینه فلزی گذاشته بودم اثرش رو تغییرسیگنال رو دیده بودم.
دادا شما ادمین این پیجای فیصبوک نیستی احتمالا؟؟؟؟ دی:نقل قول:
یه راهم بگید ما دانلودمون درس شه ...2شبه هیچی نگرفتم
سلام
من میخوام مودممو بفروشم
کارشناس اومد و گفت خونه شما آنتن دهیش ضعیفه،واس همین میخوام ردش کنم بره
آخرای طرحمم هست،هرکی میخواد میتونم بهش بفروشم،اگه دقت کنین قیمت دست اولش 165 و هزینه فعالسازیشم 12 تومنه که اینجوری مودم دست دوم خیلی به صرفه تره
مودمم dx350 هس
دوست عزیز مواظب باش اطراف مودم با این فویل شخصی نباشه چون امواج اثره جدی روش میذاره،من بنا به کارم یه دستگاه قدرت امواج نزدیکش گرفتم که چراغ قرمزش روشن شد(یعنی قدرت امواج قوی و مضر برای انسان)نقل قول:
البته بگم با اینکار cinr من زیاد تغییری نکرد و همچنان دورو ور 11 موند ولی rssi -70 اینا شد،چرا cinr خوب نمیشه؟
درسته چون امواج تقویت میشن خطرناک میشن حداقل 1متر فاصله داشته باشید ماله من که تو بالکنهنقل قول:
در مورده اون اطلاعی ندارم
نه داداش فقط تو بعضی پیج ا گشتی میزنیمنقل قول:
شما همینو تست کن ببین بهتر میشه یا نه!
داداش من مودم رو گذاشتم طبقه بالا خونمون که خالیه..نقل قول:
اونجا هیچ چیز فلزی اطرافش نیست نویز پیدا کنه.. و اینکه مودم از سطح زمین ۱ متر فاصله داره..
شما هم چک کن ببین چیزی اطرافش نباشه که باعث نویز شه..