-
باشگاه حرف هاى مصطفوى را تكذيب كرد
او عليه قطبى حرفى نزده
ايران ورزشى- ديگر عادت كرده ايم به تكذيبيه هاى مديرعامل پرسپوليس. مصطفوى از روزى كه آمده تمام حرف هايى را كه زده تكذيب كرده و اين بار نوبت باشگاه است كه از جانب مديرعامل حرف هاى او را تكذيب كند. مدير روابط عمومى پرسپوليس با تكذيب صحبت هاى مصطفوى عليه قطبى توضيح مى دهد: متاسفانه بعضى رسانه ها از قول مديران پرسپوليس دروغ مى نويسند و در آخرين مورد هم از قول مصطفوى نوشته اند قطبى براى پرسپوليس دسيسه كرد كه اين كاملاً كذب است. قطبى يك انسان با شخصيت است و بايد خاطره خوب او را حفظ كرد نه اينكه با نوشتن يك جمله دروغ همه چيز را خراب كنيم.
مصطفوى درباره قطبى هيچ وقت چنين حرف هايى را بر زبان نمى آورد و در واقع به جز بيانيه اى كه روى خروجى سايت پرسپوليس عنوان شد هيچ حرفى درباره قطبى از قول مصطفوى به زبان آورده نشد.
اصلاً يكى از مسائلى كه باعث شد قطبى ايران را ترك كند شيطنت بعضى ها بود كه او را دلال خطاب كردند و با شخصيت اش بازى كردند.البته ما درصدد هستيم دوباره قطبى را برگردانيم و فعلاً رايزنى ها ادامه دارد اما از هواداران هم تقاضا داريم كه هر شايعه اى را زود باور نكنند.
-
ويزيون هاى عربى از جدايى قطبى مى گويند
استعفاى قطبى يعنى بحران پرسپوليس
ايران ورزشى- تلويزيون الراى در برنامه اى به بررسى استعفا و خروج ناگهانى افشين قطبى از پرسپوليس پرداخت و رفتن اين مربى صاحب نام ايرانى را به دليل وجود بحران در باشگاه پرسپوليس ايران دانست.
مفسر اين تلويزيون گفت: اظهارات قطبى نشان مى دهد او در پرسپوليس به شدت تحت فشار بوده.
در همين حال مديريت باشگاه پرسپوليس به دور از هياهو با رفتن قطبى تاكنون برخورد كرده و اين در حالى است كه قطبى توانست در نخستين سال حضورش قهرمانى را با خود به پرسپوليس بياورد.
اما تيم قطبى در فصل كنونى فوتبال ايران با چند باخت به بحران نزديك شده بود.
مفسر الراى در پايان تحليل خود نتيجه گرفت كه قطبى به دليل فشارهايى كه از داخل و بيرون از پرسپوليس به او وارد شد مجبور به ترك اين تيم شده است.
تلويزيون ورزشى كويت نيز در انعكاس خبر رفتن قطبى از پرسپوليس اعلام كرد: «عدم توفيقات پرسپوليس در ليگ فصل جارى ايران و حواشى فراوان در اطراف اين تيم، او را وادار به استعفا كرد.
نيل اسپورت هم با اشاره به حواشى فراوان دو باشگاه بزرگ فوتبال ايران (استقلال و پرسپوليس) درمورد استعفاى قطبى گفت: آمد و شد مربيان و بروز تغييرات در اين تيم ها در فوتبال باشگاهى ايران به يك عادت تبديل شده است.»
-
دوربين ۹۰ توقيف شد
ايران ورزشى - عليرضا كرد كه ناظر بازى پيكان - پرسپوليس بود مثل هميشه به مسائل با حساسيت خاص خودش رسيدگى مى كرد. يكى از حساسيت هاى وى به خبرنگاران و گزارشگران برنامه ۹۰ بود كه بدون كاور كنار زمين حضور داشتند. كرد كه تاكيد خاصى به اين مسأله داشت كه خبرنگاران بايد كاور بر تن داشته باشند دستور داد دوربين ۹۰ را توقيف و گزارشگران آن را به بيرون زمين هدايت كنند اما سرانجام اين مسأله با وساطت مدير كل تربيت بدنى حل شد.
قبل از آن هم ناهماهنگى براى ورود خبرنگاران به زمين و حضور در جايگاهشان دردسرساز شده بود و مسؤولان ورزشگاه آنها را به زمين راه نمى دادند كه اين بار هم مديركل تربيت بدنى استان قزوين پا درميانى كرد.
-
ناظر سختگير ، بازى را متوقف كرد!
ايران ورزشى - اتفاقاتى كه در جريان بازى با پيكان براى پرسپوليس رخ داد در نوع خود جالب توجه بود.
عليرضا كرد ناظر اين بازى كه هميشه قانون را به سختگيرانه ترين شكل اجرا مى كند، دقيقه ۲۰ بازى را متوقف كرد. او اين بار به تعداد نفرات حاضر روى نيمكت پرسپوليس معترض بود.
به عقيده ناظر سختگير بازى تعداد حاضران روى نيمكت پرسپوليس زياد بوده و يكى از آنها مى بايست از روى نيمكت به سكو مى رفت و سرانجام حرف كرد به كرسى نشست و بعد از انتقال يكى از نيمكت نشينان به روى سكوها او اجازه ادامه بازى را داد!
-
جدول گلزنان ليگ برتر
۱۰ گل: فريدون فضلى (صباى قم)
۹ گل: آرش برهانى (استقلال)، عليرضا واحدى نيكبخت (پرسپوليس) و فريد عابدى (برق)
۸ گل: عيسى ترائوره (سايپا)، عمادرضا (سپاهان) و ايگور كاسترو (ذوب آهن)
۷ گل: كريم باقرى (پرسپوليس)، اشپيتين آرفى (پيام)، سيدمهدى سيدصالحى (پيكان) و آدريانو آلوز (داماش)
۶ گل: سيدجلال رافخايى (ملوان)، محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، ايمان حيدرى (پيكان) و محمدرضا طهماسبى (پيكان)
۵ گل: على كريمى (پرسپولي)س، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، رضا خالقى فر (مقاومت) و ميثم بائو (ابومسلم)
-
تقويم مسابقات فوتبال
هفته پانزدهم
سه شنبه ۵/۹/۸۷
ابومسلم خراسان- سايپا تهران ۱۴
ذوب آهن اصفهان- برق شيراز ۱۴:15
معوقه هفته دوازدهم:
ملوان بندر انزلى - صباى قم سه شنبه ۵/۹/۸۷ ورزشگاه تختى انزلى
هفته شانزدهم
سه شنبه ۵/۹/۸۷
فولاد خوزستان - راه آهن شهررى ۱۴
چهارشنبه ۶/۹/۸۷
پاس همدان- پيكان قزوين ۱۴
پرسپوليس - استقلال اهواز ۱۵
شنبه ۹/۹/۸۷
پيام مشهد- مقاومت سپاسى شيراز ۱۴
برق شيراز- داماش گيلان ۱۴
ملوان انزلى- ذوب آهن اصفهان ۱۴:15
سايپا كرج- استقلال ۱۵
يكشنبه ۱۰/۹/۸۷
مس كرمان- صبا باترى قم ۱۴
هفته هفدهم
چهارشنبه ۱۳/۹/۸۷
ابومسلم- ملوان انزلى ۱۴
استقلال - پيام ۱۵
پنج شنبه۱۴/۹/۸۷
مقاومت سپاسى-سپاهان ۱۴
پگاه- پاس ۱۴
ذوب آهن- فولاد خوزستان ۱۴:15
پيكان- مس كرمان ۱۴:15
صباى قم- سايپا تهران ۱۴:15
استقلال اهواز- برق شيراز ۱۴:15
راه آهن- پرسپوليس ۱۵
هفته هجدهم
يكشنبه ۱۷/۹/۸۷
ابومسلم- استقلال ۱۴
دوشنبه ۱۸/۹/۸۷
برق شيراز- پيام ۱۴
مس كرمان - ذوب آهن ۱۴
پگاه- استقلال اهواز۱۴:15
سپاهان- پاس ۱۴:15
فولاد خوزستان- مقاومت سپاسى ۱۴:15
راه آهن- ملوان ۱۴:15
پيكان- صباى قم ۱۴:15
پرسپوليس- سايپا ۱۵
هفته نوزدهم
جمعه ۲۲/۹/۸۷
پيام- سپاهان ۱۴
مقاومت سپاسى- راه آهن ۱۴
ذوب آهن- پيكان ۱۴:15
استقلال اهواز- مس كرمان ۱۴:15
صباى قم- ابومسلم ۱۴:15
سايپا- فولاد خوزستان ۱۴:15
ملوان- برق شيراز ۱۴:15
استقلال - پگاه
شنبه ۲۳/۹/۸۷
پاس- پرسپوليس ۱۴
هفته بيستم
دوشنبه ۹/۱۰/۸۷
ابومسلم- پاس ۱۴
برق شيراز- صباى قم ۱۴
مس كرمان- مقاومت سپاسى ۱۴
سپاهان- استقلال ۱۴:15
فولاد خوزستان- پيام ۱۴:15
پيكان- سايپا ۱۴:15
راه آهن- استقلال اهواز ۱۴:15
پگاه- ذوب آهن ۱۴:15
سه شنبه ۱۰/۱۰/۸۷
پرسپوليس - ملوان ۱۵
هفته بيست و يكم
جمعه ۱۳/۱۰/۸۷
مقاومت سپاسى- پيكان ۱۴
پيام- پگاه ۱۴
پاس- برق شيراز ۱۴
سايپا- راه آهن ۱۴:15
ملوان- فولاد خوزستان ۱۴:15
صباى قم- سپاهان ۱۴:15
استقلال اهواز- ابومسلم ۱۴:15
استقلال - مس كرمان ۱۵
-
نه دوشنبه و نه هيچ روز ديگرى
قطبى برنمى گردد
زهرا اسدى
Zahra Asadi
نشد كه يك روز هدف انتقادات بجا و نابجايمان نباشد. نشد كه حتى يك بار نامش را به حاشيه هاى زشت و قشنگ مان نچسبانيم ... و آنقدر نشد و نشد تا قطبى هم رفت. رفت تا به قول خودش ديگر به فوتبال ايران حتى فكر هم نكند. بعد هم ديگر كسى سراغش را نگرفت. اما انگار بدون او حاشيه هايمان يك چيزى كم داشت. به همين خاطر هم هست كه خبر بازگشت دوباره اش، ديروز شد مهمترين خبر. يكى گفت كه در صورت پيروزى برابر پيكان، برمى گردد تا اين بار در آرامش كار كند و ديگرى نوشت كه اصلا قبل از اين بازى پنهانى به تهران آمده و منتظر نتيجه است. اما افشين قطبى همانطور كه قبل از خداحافظى اش گفته بود ديگر هرگز به بازگشت، فكر هم نخواهد كرد. اين را مدير برنامه هاى قطبى هم تاييد مى كند. مهدى حاجى باقر كه از صحبت هاى مطرح شده درباره قطبى حسابى دلخور است، با رد شايعه بازگشت او مى گويد: «اين حرف ها درست نيست. بعضى ها مى خواهند ثابت كنند كه قطبى ترسو بوده و در رفته ولى با بهتر شدن وضعيت برمى گردد. در حالى كه او تاكيد دارد كه ديگر هرگز برنمى گردد و تصميم اش را گرفته. متاسفانه بعضى افراد كه درباره قطبى چيز زيادى نمى دانند حرف هايى را مطرح كرده اند كه اصلا صحت ندارد و همه اش دروغ است. او با كسى مشكل ندارد و نظرش اين است كه ديگر برنگردد.»درباره بازگشت قطبى بحث ديگرى هم مطرح شده كه البته هيچ جوره با عقل جور درنمى آيد. اينكه افشين قطبى يكى از شروط بازگشت اش را كنار رفتن مصطفوى اعلام كند قطعا نمى تواند صحت داشته باشد و مشخص هم نيست كه اين بحث توسط چه كسانى مطرح شده اما هر چه هست مدير برنامه هاى قطبى تكذيب اش مى كند: «من رابط افشين و باشگاه هستم ولى حقيقتا چيزى در اين باره نشنيده ام. اصلا وقتى قطبى نمى خواهد برگردد ديگر چه شرطى!
ضمن اينكه او هرگز با باشگاه مشكلى نداشته و رفتن اش ربطى به مسائل مديريتى ندارد. اين را خود باشگاه هم مى داند. پس دليلى وجود ندارد كه حتى بخواهيم راجع به اين شايعه صحبت كنيم.سرمربى مستعفى پرسپوليس از چهارشنبه تا امروز، در دبى حضور دارد. او البته برنامه خاصى براى آينده اش ندارد اما حتى چهارشنبه شب قيد تماشاى بازى ايران و امارات را زد تا ديگر حرفى درباره اش نباشد. نه او تماسى با باشگاه داشته و نه پرسپوليسى ها با او. فقط مديرعامل اعلام كرده كه قطبى تا دوشنبه - فردا- مهلت دارد به پرسپوليس برگردد اما قطبى فقط يك جواب براى پيغام و پسغام هاى باشگاه دارد و آن اينكه «ديگر برنمى گردم» حتى از مدير برنامه هايش خواسته در اين باره اصرار نكنند و اجازه بدهد او در آرامش به تصميمى كه گرفته فكر كند. در اين ماجرا آنچه نمى توان درباره اش لحظه اى ترديد كرد، عدم بازگشت افشين قطبى است كه خود او و مدير برنامه هايش بر آن اصرار دارند. در حالى كه درباره مسائل مالى مربوط به قرارداد طرفين، هنوز نه باشگاه صحبتى كرده و نه مدير برنامه هاى قطبى. البته پرسپوليسى ها كه به قول خودشان مى خواهند تا دوشنبه - فردا - منتظر قطبى بمانند همه چيز را به بعد از اين تاريخ موكول كرده و قصد دارند فردا كه ديگر خيالشان از نيامدن قطبى راحت شد پاى ميز مذاكره با مدير برنامه هاى او بنشينند و درباره مسائل مالى گفت و گو كنند. اين در حالى است كه قطبى پيش از رفتن هفتاد درصد از مبلغ قرارداد امسال خود را دريافت كرده و پرسپوليسى ها هم حرفى از بازگرداندن پول - البته تا اين لحظه - نزده اند.
-
سايه شهنازى، انصارى فرد و فرخزادى روى صندلى مديرعاملى
بازگشت قطبى به شرط كناره گيرى مصطفوى
ايران ورزشى - اخبار ضد و نقيض صبح شنبه آنقدر زياد بود كه حتى مديران ارشد ورزشى هم با اين سؤال روبه رو شدند كه سرانجام قطبى مى آيد يا نه. هيچ كسى شفاف حرف نمى زد، موضع هيچ يك از طرفين درگير در ماجرا پيدا نبود. مدير برنامه قطبى ظهرشنبه در گفت و گو با خبرگزارى ايرنا از احتمال بازگشت قطبى به تهران خبر داد اما در گفت و گو با خبرنگار ما حضور مجدد قطبى در تهران را بى پايه و اساس عنوان كرد. دوست صميمى او در امريكا طرح پيش شرط از سوى افشين براى بازگشت به تهران را رد مى كند اما منابع آگاه در باشگاه پرسپوليس و سازمان تربيت بدنى اين موضوع را در لفافه تاييد مى كنند.خبر بركنارى قريب الوقوع مديرعامل از سوى عضو هيات مديره تكذيب مى شود اما شايعات نزديك به واقعيت از مذاكره پنهانى برخى چهره هاى تاثيرگذار با افرادى نظير انصارى فرد و شهنازى خبر مى دهند. شاهرخ شهنازى خود را از اين ماجرا بى خبر قلمداد مى كند و مدعى مى شود: «من استقلالى ام چرا بايد به پرسپوليس بروم.»
پرده ابهام بر تمام مسائل سايه افكنده، هيچ كس نمى داند حقيقت چيست اما با كنار هم قراردادن تمام گمانه زنى ها مى توان به اين يقين رسيدن كه در باشگاه پرسپوليس اتفاقاتى در حال وقوع است اما براى آن كه بيش از اين پرسپوليس گرفتار حاشيه نشود سياست تكذيب و حركت با چراغ خاموش در دستور كار قرار دارد.شايد عده اى از هواداران تمام نگاهشان به ليست مسافران دبى - تهران باشد كه نام افشين قطبى را در ليست مسافران اين مسير ببينند اما عده كثيرى معتقدند تا زمانى كه تصميم نهايى در سئول شمالى گرفته نشود نمى توان شاهد سفر افشين از دبى به تهران باشيم.
با اين اوصاف برخى محافل ورزشى ديروز در جديدترين گمانه زنى هاى خود مدعى شدند كه تغيير در باشگاه پرسپوليس بدون ترديد صورت مى پذيرد اما اينكه چه كسى جانشين داريوش مصطفوى مى شود هنوز مشخص نيست، به رغم اينكه نام هايى چون شهنازى و انصارى فرد به عنوان گزينه هاى مديرعاملى پرسپوليس مطرح است نمى توان به راحتى از گزينه اى مثل مجيد فرخزادى عبور كرد. اصلا دور از انتظار نيست كه تمام اين فرضيات از سوى باشگاه پرسپوليس تكذيب شود اما زياد هم نمى توان به اين اتفاق دلخوش كرد چون انگار در پس پرده خبرهايى هست
-
حرف هاى متناقض شيث درباره رفتن قطبى:
خوشحالم- رفتنش خوشحالم نكرد
ايران ورزشى- ديگر كسى نيست كه از اختلافات قطبى و شيث بى خبر باشد. در فصل گذشته اين دو بارها با هم به مشكل خوردند و اگرچه در نهايت شيث به عنوان يك اخراجى پرسپوليس را ترك كرد اما حتى حالا كه ديگر بازيكن پرسپوليس نيست مى گويد كه رفتن قطبى ناراحت اش كرده. شيث روز جمعه و ساعاتى قبل از بازى تيمش برابر پاس از قطع همكارى پرسپوليس و قطبى ابراز خوشحالى كرده بود و حالا در صحبت با همان خبرگزارى گفته كه از اين بابت ناراحت است. مصاحبه هاى متفاوت شيث در اين باره را بخوانيد و خودتان قضاوت كنيد.
جمعه- اول آذرماه- خبرگزارى فارس:
خوشحالم كه رفت
افشين قطبى در حق من ظلم زيادى كرد. علاوه بر اينكه مرا از تيم محبوبم جدا كرد، مانع پيشرفتم در فوتبال هم شد و به همين دليل از رفتن او خوشحال هستم. نه تنها من بلكه بازيكنانى مانند آقايى، كعبى و رودباريان هم در پايان فصل گذشته به دليل سلايق شخصى و خصومت هاى افشين قطبى مجبور به ترك پرسپوليس شدند و وضعيت نامناسبى كه تيم در حال حاضر با آن روبه رو است، به خودخواهى هاى اين مربى باز مى گردد.وقتى مجبور شدم از پرسپوليس بروم، به همه گفتم قطبى را به خدا واگذار مى كنم و مطمئن بودم روزى فرا مى رسد كه او به خاطر خودخواهى هايش به بن بست مى خورد و حالا كه او رفته، حق به حق دار رسيد.
شنبه ۲ آذرماه- خبرگزارى فارس
رفتن قطبى خوشحالم نكرد
«از رفتن قطبى خوشحال نشدم چون حق ندارم به فردى كه از او چيزى ياد گرفته ام، بى احترامى كنم.»اين حرفى است كه شيث بعد از تغييرى ۱۸۰ درجه اى زده و درباره رفتن قطبى مى گويد: «اگر شرايط فراهم شود، سال ديگر به پرسپوليس برمى گردم چون دورى از اين تيم بسيار سخت است. اميدوارم تغييرات در پرسپوليس در راستاى تقويت انجام شده و كسى به فكر منافع خود نباشد. يك سال شاگرد قطبى بودم. از او حرف ها و مسائل زيادى ياد گرفته و هرگز از رفتن او خوشحال نشدم، چون حق ندارم به فردى كه از او چيزى ياد گرفته ام، بى احترامى كنم.»
-
در گفت و گو با فارس
بگوويچ: مصطفوي بيش از من با نيكوليچ صحبت كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران در هتل المپيك بيش از آنكه با من گفت و گو كند، با نيكوليچ صحبت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به استعفاي افشين قطبي از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس اين روزها شايعات زيادي مبني بر مذاكره مسئولان پرسپوليس با چند مربي به گوش ميرسد.
قبل از سفر كاروان پرسپوليس به قزوين براي رويارويي با پيكان، جلسه داريوش مصطفوي با وينگو بگوويچ، سرمربي پاس همدان، شايعه حضور دوباره اين مربي كروات در پرسپوليس قوت گرفت.
سرمربي كروات پاس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص اين شايعات سخن گفت:
فارس: گفته شد مديرعامل باشگاه پاس همدان از نتايج اخير بسيار ناراحت است و به همين دليل جلسه ويژهاي را با شما در هتل المپيك برگزار كرد.
بله، به هرحال من به عنوان سرمربي و اوليايي به عنوان مديرعامل علاقه زيادي به پاس داريم و بايد براي حل مشكلات جلسات اين چنيني داشته باشيم. در اين جلسه راهكارهايي را براي رهايي از اين وضعيت بحراني ارائه كرديم. اوليايي حق دارد كه نگران آينده تيمش باشد.
فارس: اوليايي به شما اولتيماتوم جدي داد؟
من و اوليايي در آن جلسه خيلي جدي صحبت كرديم. در يك سال و نيمي كه در كنار همديگر بودهايم با جديت مسايل را پيگيري كردهايم.
فارس: براي نجات پاس همدان از اين وضعيت بحراني به مديرعامل باشگاه قول موفقيت داديد؟
ميخواهيم به بهترين نحو به اهدافمان برسيم، بنابراين كسب چند نتيجه بد در هفتههاي اخير نميتواند روي برنامههاي تنظيم شده اوليايي خدشهاي وارد كند. براي پياده شدن برنامهها بايد در خدمت مسئولان ارشد باشگاه باشيم و در همين راه حركت ميكنيم.
فارس: احتمال بركناري بگوويچ از باشگاه پاس همدان چقدر است؟
بههرحال مسئولان باشگاه پاس حق دارند كه در صورت ناكامي، تغييراتي را در تيمشان ايجاد كنند و ما سزاوار هرگونه برخوردي هستيم.
فارس: علت افت پاس همدان در هشتمين دوره ليگ برتر چيست؟
برخلاف فصل گذشته، امسال 26 بازيكن خود را تغيير دادهايم و شرايط با فصل اخير بسيار تفاوت دارد، بنابراين طبيعي است كه نتايج خوبي كسب نكنيم. اوليايي يا پورحيدري و حتي خودم سزاوار اين هستيم كه از ما انتقاد شود. اگر تيمهاي بزرگ ايران از جمله استقلال و پرسپوليس 26 بازيكن خود را تغيير دهند بدون شك نميتوانند نتايج خوبي را به دست آورند. به همين دليل با اين شرايط فعلي بايد از همه بازيكنانم تشكر كنم. بازيكنان زيادي از جمع ما جدا شدهاند و ما مجبور شدهايم كه در زمينه بازيكن سازي دست به كار شويم.
فارس: ديدار شما با داريوش مصطفوي در روز جمعه شايعات زيادي مبني بر احتمال بازگشتتان به پرسپوليس را در پي داشت. علت اين ديدار چه بود؟
من بعد از ديدار با صباباتري براي حضور نزد دندانپزشك خود به تهران آمدم و در هتل المپيك مستقر شدم اما فكر نميكردم كه كاروان پرسپوليس در اين هتل اقامت داشته باشد. به طور ناگهاني آنها را در لابي هتل ديدم. مصطفوي خودش به سوي من آمد و در ابتدا در مورد شرايط بازي با صبا باتري صحبت كرد. علاوه بر مصطفوي، با چند بازيكن پرسپوليس نيز صحبت كردم.
فارس: يعني هيچ صحبتي مبني بر بازگشت به پرسپوليس مطرح نشد؟
خير، مصطفوي بيش از آنكه با من صحبت كند با نناد نيكلويچ گفتوگو كرد. من با مديرعامل پرسپوليس فقط در مورد مسايل شخصي صحبت كردم.
فارس: تمايل داريد كه دوباره به پرسپوليس بازگرديد؟
هيج صحبتي تاكنون در اين زمينه انجام نشده و من هم در جايگاهي نيستم كه بخواهم براي آمدن به اين تيم صحبت كنم.