من از ساعت 5 تا الان هر سایتی رو باز میکنم اول فیلتر هست بعد که Refresh میکنم سایت باز میشه! کسی این مشکل نداره؟! باز خبری یه مگه؟!
Printable View
من از ساعت 5 تا الان هر سایتی رو باز میکنم اول فیلتر هست بعد که Refresh میکنم سایت باز میشه! کسی این مشکل نداره؟! باز خبری یه مگه؟!
تایید میشه من هم همین مشکل رو با پارس آنلاین دارم.نقل قول:
اره یهو فیلتر میشه مثل p30world
فکنم الان پایه اقای وزیر رو سیم فیلترینگه
واس منم همینه...نقل قول:
سرعت 128 نامحدود کمتر از واقعی ش هست؟
یه خانومی گفت چون شرینگش بالاس از 16 کمتره
دوستانی که دارن میشه بگن سرعت دانلودشون چقدر هست؟
نقل قول:محتوای مخفی: 1
دوستان وضعیت شبانه پارس چطوره؟
بین سرویسهای مختلفش چقدر فرق هست؟ یا مثل همند؟
باز معلوم نیست چه خبره . منم هر سایتی که میزنم همینجور فیلتر نشون میده با دو سه بار زدن باز میشه .....
آخه یه لحظه حسابی تعجب شدم که چرا p30world فیلت.ره ....... اما بعدش زدم دیدم اومد .
راستی اون مشکل پارس حل شد ؟ ریز مصرف نمیداد یکی دوبار هم زدم اصلا همشو صفر میزد ؟!!!
همش یهو هنگ کرده انگار . این همون ارتقا اینترنت بود که خبرشو میدادن ؟!!!!!!!
این اسمایل ها هم که کار نمیکنه معلوم نیست چرا ؟!!
آقای کارمند پارس :دی میشه برامون بگی وضعیت نامحدود ها چطوره ؟؟نقل قول:
بچه ها من 1 سال و نیمه که پارس آنلاین دارم.و واقعا راضیم.سرعتش نسبت به بقیه ISP ها خیلی بالاتره
الانم اومدم تو یه شرکت که نمایندگی پارس رو داره دارم کار میکنم.
نمایندگیمون واسه فروش شرایط ویژه گذاشته.
نه واسه اینکه نماینده ایم به خاطر سرعتش میگم
من هم چند ماهی هست که از پارس استفاده میکنم / سرعت دانلودم خوبه ولی الحمد .. هیچوقت پینگم زیر 400 نمیشه
دانلود شبانه هم که واویلا
پس نمیشه گفت خیلی خوبه
ضمن اینکه من اگه از سرعت دانلود راضیم چون مشترکین پارس تو شهر ما خیلی کمه من به هرکی میگم اصلأ نمیشناسه کجا هست :دی
میثم جان مرسی که جواب دادی. به نظرت باید چی کار کرد؟ اگه مستقیم از مخابرات همین سرویسو بگیرم سرعت بالاتر می ره؟ الان که اینو دارم می نویسم نزدیک نیم ساعت طول کشید تا پیج فروم بالا اومد!! من بیشتر از جواب سربالای پشتیبانیش لجم گرفت که به من میگه برو خدارو شکر کن!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا میگم سگ پارس شرف داره به شاتلنقل قول:
بازم پارس خیلی مزخرفه
ولی از شاتل بی نهایت بهتره
باز حداقل با 512 میتونم شبا 70دانلود کنم
کلا شاتل 2کیلوبایت میدیدم شاد میشدیم!