سلامنقل قول:
شما اگه یه کواک خوب و یه آمپ مناسب و پخش رو در نظر بگیری حدود 1 تومن هزینه داره
اگه بخای کامپ و ساب و آمپ های 4 کانال و مونو مناسب ببندی بدون پخش حداقل 1500 هزینه داره
سلامنقل قول:
شما اگه یه کواک خوب و یه آمپ مناسب و پخش رو در نظر بگیری حدود 1 تومن هزینه داره
اگه بخای کامپ و ساب و آمپ های 4 کانال و مونو مناسب ببندی بدون پخش حداقل 1500 هزینه داره
میشه در مورد هر دوتا توضیح بدین و قطعاتش رو نام ببرید؟نقل قول:
با توجه به اینکه در حال حاضر از پخش کاستی 405 به همراه فرستنده های اف ام و فقط باندهای جلو استفاده می کنم ، به نظر شما مورد اولی رو ببندم راضیم می کنه؟ میتونم از همون لوازمش برای ارتقا در آبنده استفاده کنم؟
تفاوت کیفیت سیستم اولی و دومی خیلی زیاد هست؟ اگه تفاوتشون خیلی زیاده دومی رو هزینه کنم
مرسی
بنده همین قطعات رو دارم. 1073 رو کاملا می تکونه این امپ! تا اخرین ولوم هم صدا بدون مشکل هست.نقل قول:
با اجازه اساتیدنقل قول:
پخش رو حتماً 7016 یا 8019 بخر
اگه پولت کمه 7016 بخر حدود 430 الی 400 باید باشه
اسپیکر هم میتونی کامپاننت بگیری . حالا مدل های مختلف هست مثلا mxc165 هست حدود 360 تومن یا مدل های بالا تر یا از برند دیگه ارزونتر و گرونتر هم هست
آمپلی خوب میتونی بگیری به کمک دوستان از 250 به بالا مثلا 6500 پایونیر هست حدود 280 الی 320 دقیق نمیدونم . یه دونه هم خونه دارم داره خاک میخوره
یا می تونی 8004 بگیری معرکه س حدود 430 بود قدیما
میتونی با حدود 1200-300 جمعش کنی ولی بعدا باید یه ساب هم اضافه کنید چون کامپاننت بدون ساب فایده نداره
این یه سیستم کیفیتی ارزون قیمت میشه به نظر من
با سلام
یه سیستم صوتی با کیفیت خوب میخوام . نظر خودم روی hertz690 هست . چند تا ودیو یوتوپ دیدم خیلی ازش خوشم اومد .
کسی این کواک رو داره ؟ بیس خوبی میده ؟
موندم 2 جفت hertz690 ببندم یا یک جفت hertz690 و یک ساب . به فضای صندوق شدیدا عقب نیاز دارم و نمیتونم باکس بگیرم . خلاصه صدای بلند و با کیفیت میخوام داشته باشم .
سلام محمد جان:نقل قول:
کواکس عقب من 6902 هست. صدای خوبی داره و ازش راضی هستم. فقط صداهای ریز رو خوب پخش نمی کنه. به نظرت اگه تیوتر بگیرم و کنارش بگذارم خوب میشه؟ نمیخوام صدای تیز و رو مخی داشته باشه. پیشنهاد؟ آمپ می خواد؟
کامپ: mx165 آمپ 4 کانال: 6990a megavox
دوستان همگی به من پیشنهاد ساب infinity۱۲۶۰ رو دادند . چرا حرکت موجی داره این کلیپ ؟؟؟؟؟؟؟
دانلود با حجم بسیار کم 4.5 مگابایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی یه چیزی میگه :
یکی میگه 3013 کنوود
یکی میگه 1214 JBL
یکی میگه 1260 اینفیتی
یکی میگه mx 12 puls
حدود 200 هزار تومن این بهترین ساب هست یا مدل های بهتری با بیس قوی تر وجود داره ؟
سلام
ساب بالا هرتز مدل SX 380D هستش
به نظر شما یه آمپلی 6500 پایونیر و 2جفت کامپ بگیرم.چه مدلی بگیرم که با 6500 هماهنگی داشته باشه؟دوستان میگن باید خروجی آمپلی و وات کامپ همخونی داشته باشه.تو سات پایونیر دیدم خروجی آمپی 4*60w است.آیا باید وات کامپ هم همین باشه؟نقل قول:
یه مدل خوب معرفی کنید.باید به در جلوی 405 هم بخوره.فعلا نیاز به بستن ساب نیست دیگه؟می تونم یه جفت کامپ برای جلو و برای عقب از کامپ استفاده نکنم؟
ظاهرا پخش 8019 میگن کمیاب شده.شما جایی سراغ دارین؟
می خوام دقیقا بهم مدلشون رو بگین.چون من اطلاعات دقیقی ندارم.
من یه چیزی می خوام تفکیک صداش عالی باشه.من بیشتر آهنگ های ملایم گوش می کنم.اگه 2جفت کامپ برا عقب و جلو بزارم به این تفکیک صدا که می خوام می رسم؟اگه دقیق مدل رو بهم بگین ممنون میشم.
مرسی
سلام
ارزانترین پخش الپاین که از ساب پشتیبانی کنه چیه ؟