من هم همین مشکل رو با sx230 دارم . می خواستم ببینم کسی راه حلی واسه این مشکل دارهنقل قول:
من هم همین مشکل رو با sx230 دارم . می خواستم ببینم کسی راه حلی واسه این مشکل دارهنقل قول:
من نهایتاً پس از تحقیقات زیاد بین HS20 و HX100 باید یکی رو انتخاب کنم.
با توجه به اختلاف قیمت بالای 100 هزار تومن دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن؟
سونی ارزشش رو داره با این اختلاف؟
لطفاً زودتر جواب بدن دوستان
سلام دوستان
من قصد خرید canon ixus 220 hs داشتم. اینجا بهم میگن 275 تومن اما تهران یجا زنگ زدم بهم گفتن اونا همش چینیه و فقط برچسب ژاپن داره. گفت من بهتون اصل ژاپن میدم 390 و روش هم بجای ixus 220 نوشته elph 300 و سفارش آمریکاست.
حالا بنظ شما چیکار کنم ؟ از اینجا بگیرم یا 20 تومن بیشتر بدم سفارش آمریکا (که میگن اصل ژاپنه ) بخرم؟
از لحاظ کیفیت ساخت و عکس آیا فرقی دارن ؟
نقل قول:
این اختلاف قیمت بی دلیل نیست !
1. فوجی ساخت چین سونی ساخت ژاپن
2. سونی یه سری امکانات داره که فوجی نداره .
3. فیلم برداری سونی 60fps هستش که با صدای دالبی دیجیتال ضبط میشه
اما فوجی با سرعت 30fps صدا رو به صورت Wave ضبط میکنه
4. فاصله کانونی سونی 810-27
فوجی 720-24
5. سونی قابلیت عکاسی 3 بعدی ، پانوراما و پانورامای 3بعدی رو داره
فوجی نداره
6. باطری سونی یون لیتیومی
فوجی 4 تا قلمی
7. سونی یه مود عکاسی داره که خودم تو کف ش موندم :31:
از سوژه عکس میگیری. بعدش که میخوای عکسو ببینی ، با تکون دادن دوربین، عکس به اون زاویه میچرخه
بعداً یه کلیپ ازش میذارم :11:
تنها مزیت فوجی ایزوی بالاتره
CANON EOS 600D یک هیولای به تمام معناست.من جای شما باشم همینو می خرم.مشخصات این دوربین رو اینجا ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
از لحاظ کیفیت عکس برداری هر دو تقریبآ در یک سطح هستند اما فیلم برداری سونی تا حدودی بهتره در ضمن از لحاظ پشتیبانی از فناوری های جدید و نرم افزار HX100 برتر است،شک نکن.البته پانورامای سه بعدی (که خیلی هم سه بعدی نیست) و باطری قابل شارژ از برتری های شاخص سونی است.نقل قول:
آخه یک جا مقایسه دیدم بعد گفته بود اگر دنبال کار ساده و بی درد سر تر هستید سونی واگر می خواید عکس حرفه ای تر بگیرید فوجی....همونی که کلیپ مقایسه توی یوتیوب داره. حتما شما هم دیدید.نقل قول:
پس شما میگید نسبت به قیمت سونی ارزشش رو داره؟
ممنون میشم elsin عزیز هم نظر بده.
دقیقاً !نقل قول:
نمیدونم چرا این عکسا اینجوری میشن. بالاییا سونی هستن
پایینی فوجی
لینک :
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Sony_Cyber-shot_DSC_HX100V/outdoor_resolution.shtml
Sony Cyber-shot HX100V
Fujifilm Finepix HS20 EXR
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
f4, 100 ISO
شما خودتون با هردو کار کردید و عکسای هر دو رو دیدید؟نقل قول:
نقل قول:
عکس جفتشو دیدم. مسلماً سونی بهتر بود . اون لینک پست قبلیو ببین
با بیشتر محصولات سونی کار کردم
چون خودمم میخوام بخرم ، خیلی وقته دارم در مورد Sony HX100V - Canon SX40 hs - FujiFilm HS20 تحقیق میکنم
بین کانن و سونی موندم :31:
قیمت هر 3 گزینه ای که داری چنده؟نقل قول:
والا من خودم هیچکدومو ندیدم. قطعا سونی توی فیلم قویتره. ولی امکانات فوجی وسوسه برانگیز بوده واسم. به خصوص که از پردازشگر exr اون تعریف زیادی شنیدم. ولی اینجوری که بوش میاد واسه اینکه عکس با کیفیت ازش در بیاری باید حرفه ای برخورد کنی.
...