LT که چند ماهیی میشه برای lite-on و 1 هفته ای هم میشه که برای benQ اومدهنقل قول:
ماهیت LT بر این اساس هست که ban نکنه
LT که چند ماهیی میشه برای lite-on و 1 هفته ای هم میشه که برای benQ اومدهنقل قول:
ماهیت LT بر این اساس هست که ban نکنه
سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید :
1- ارکید با مادر بورد جاسپر با الیت با مادر بورد جاسپر چه فرقی دارن که اینقدر زیاد قیمتشون متفاوتند ؟ این 3چراغه شدن کنسول توی این 2 تایی که نامبردن هست یا نه ؟
2- میخواستم بدونم هنوزم قضیه بن شدن کنسولها پا برجاست و نمیشه آنلاین زد ؟
3-راجع به کپی خور کردن کنسول و آپدیت اون میخواستم بدونم آیا به صورت سخت افزاری هست یا خودمم میتونم انجامش بدم مثل psp یا اینکه بهتره از مغازه دار کپی خورشده بگیرم ؟
خیلی ممنون
1 - به علت هارد 120 که arcade نداره 3 چراغ هم کامل شما فراموش کن با jasperنقل قول:
2 - با lt حله و همه الان online میزنن
3 - باید کنسول باز بشه و درایو اون به pc وصل شه و یک process نسبتا پیچیده ( به خصوص برای کسانی که اولین بارشونه ) انجام بشه که ریسکش ممکنه درایو رو break کنه
برای همین پیشنهاد میشه بدین بیرون انجام بدن
: دوستان بهترین باتری چیه برای استفاده توی دسته ؟
2 : ایا بازی ها رو -- میکنن ؟... یا نه توی نت میذارنو بعد دانلود میکنن ؟ یعنی برای گذاشتن توی نت نباید بازی -- شده باشه و ... ؟
3: بنظرتون پرمیوم راحت گیر میاد ؟ .. و اینکه من یه پرمیوم بگیرم با یه hdmi to avi جدا ارزون تر از یه الیت در میاد درسته ؟ /// البته نیمدونم 60 گیگ کافی هست یا نه ! چون من میخوام به مانیتور وصل بکنم نیازی به hdmi to hdmi ندارم !
4: ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
5:اون فایل کامپوزیت چندتا سیم به اسپیکر وصل میشه چون باید یه مادگی بگیرم برای همین میخوام بدونم ممنونم...
دوراسل ، این شارج پک و پلی اند ُشارژ و اینها مفتش گرونه نخر که مثل من پاچت میشه ، تازه من از خود مایکروسافت خریدم .نقل قول:
: دوستان بهترین باتری چیه برای استفاده توی دسته ؟
نه بازی ها رو -- نمیکنند بلکه برعکس سعی میکنن که بازی کپی تا جای ممکن شبیه به بازی اورجینال باشه .نقل قول:
2 : ایا بازی ها رو -- میکنن ؟... یا نه توی نت میذارنو بعد دانلود میکنن ؟ یعنی برای گذاشتن توی نت نباید بازی -- شده باشه و ... ؟
پرمیوم دیگه تولید نمیشه ! خدا رحمت کنه . یه آرکید بگیر با یه هارد 60 ، خود من همین کار رو کردم .نقل قول:
3: بنظرتون پرمیوم راحت گیر میاد ؟ .. و اینکه من یه پرمیوم بگیرم با یه hdmi to avi جدا ارزون تر از یه الیت در میاد درسته ؟ /// البته نیمدونم 60 گیگ کافی هست یا نه ! چون من میخوام به مانیتور وصل بکنم نیازی به hdmi to hdmi ندارم !
تم ، آهنگ ، دمو ها و ... ولی برای بازی ها نه چیز دیگه ای نمیاد تا جایی که من میدونم .نقل قول:
4: ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
فایل کامپوزیت چیه دیگه ؟نقل قول:
5:اون فایل کامپوزیت چندتا سیم به اسپیکر وصل میشه چون باید یه مادگی بگیرم برای همین میخوام بدونم ممنونم...
اگر patchی برای بازیها بیاد در LIVE برای دان کردن قرار میگیره.نقل قول:
2تا سیمش : یکی سفید و دیگری قرمزنقل قول:
سلام بر دوستان !!!
دیروز با دوستم رفتیم یه جا تا درایوشو آپ کنه ... یارو گفت مابه pc وصل نمی کنیم هرکی گفته--- ...گفت یه dvd بهت میدم بذار تو
درایو تو ی ده دقیقه اپ میشه !!! راسته ؟؟؟
برو بهش بگو DVD شو چند میفروشی :31:نقل قول:
همچین خبری نیست ! اگر بود که خوش به حال همه میشد ! خود مایکروسافت با DVD نمیتونه فرمور درایو رو آپگرید کنه چه برسه به یه مغازه توی یک کشور فاقد تکنولوژی ساخت چیپ و مدار های پیچیده و برنامه نویسی درجه یک !
بشنو و باور نکن .
میگه 4 تومن !!!نقل قول:
میگه همه بردن راضی بودن ... !!!
میگه از یه سایت دان میکنیم میریزیم تو دی وی دی !!! نامرد سایتشو نگفت ...
احتمالا منظورش disc active بوده که الان با اومدن Ixtream LT از دور رفته .نقل قول: