متاسفانه مسیر عوض شده و پینگ سه برابر....
به جای تلیا این fra.cw.net هست
پینگم هم به اروپا شده ۳۰۰ قبلا ۱۰۰ بود :n03:
Printable View
دوستان می شه بگید وضعیت خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال. من سرعت 512 گرفتم، ولی همانطوری که می بینید مقدار Data Rate رو 284 زده.
الان یعنی سرعتم رو روی 256 بستن؟ چون با Speedtest به من سرعت هایی حدود 29 تا 30 داد که دقیقا می شه 256 مخابرات.
درضمن، من جهانشر کرج هستم و از روزی که سرویس گرفتم، وضعیت افتضاحه. سایت های داخلی رو که اصلا باز نمی کنه. به غیر از این فروم و دو سه تا دیگه، بقیه رو اصلا نمی تونه لود کنه. حتی فارس نیوز رو که یادمه با دایال آپ از گوگل سریعتر لود می کرد.
زنگ هم زدم 2020 می گه مشکل سراسریه.
بقیه هم همین مشکل رو دارن؟ دوستان کرجی و خصوصا ساکن محله جهانشهر
من تو قلهک تهران هم 1مگ مخابرات دارم، عالی داره کار می کنه. سرعت 130 و بدون قطعی. ولی نمی دونم اینجا چرا دقیقا قطب مخالفش داره عمل می کنه.
نویز تون زیاد بد نیست ولی کیفیت خط افتضاحه!!!
از سر خط تست کنید اگه درست شد یه سیم مستقیم از دم در بکشید.
نقل قول:
خطت که نابوده ولی 512 رو مشکلی نداره در صورتی که الان خطتو زیر 512 بستن . زنگ بزن پیگیری کننقل قول:
سلام دوستان ی سوال داشتم: اگه من روز تعطیل در سایت مخابرات درخواست تغییر پهنای باند بدم امکان داره تو همون روز تغییر انجام بشه ؟؟؟؟
خیر معمولا اولین روز کاری بعد از تعطیلاتنقل قول:
من امروز دیدم اینترنت قطعه :| زنگ زدم پشتیبانی میگی خط تخلیه شده برو مرکز مخابراتی!!!
میگم جرا؟ میگه به ما مربوط نمیشه مرکز مخابراتیت تخلیه زده،
گفتم شاید بدهی دارم یادم افتاد پری روز پرداخت کردم تازه اونم میان دوره چون دوره پرداخت شده بود :|
مرکز مخابراتی هم که رفت تا یکشنبه :|
این وضعه مملکت ماست :|
خوش به حالت حالا با خیال راحت برو یه شرکت دیگه.چون بهشون بگی تخلیه اصلا نمیکنن .........اونا کارتو راحت کردن چون یه روزی به فکر تخلیه میوفتادی:n02:نقل قول:
نزدیک 3 هفته میشه این طوری شده فکر کنم یکی از stm1 هایی که از اذربایجان بود رو بستن و از جای دیگه گرفتن.نقل قول: